Téma: Magyarország visszavétele
|
honfi |
2010. január 14. 17:35 | Sorszám: 129 |
Nem tudom mi van, de mindneki gyanús. S ez Baló elég furcsa történet. Most pl. a nyakam rá, hogy azért akarnak tagadási törvényt benyújtani, hogy a Fideszt megvezessék. Ha megszavazza akkor választókat veszít, ha nem, akkor csökken a globalista elfogadottsága. Szóval szervezik itt a dolgokat, azok nem csupán történnek. Chavez+co szerintem is pozitív dolog. Csak nagyon egyedül vannak. A SzU-t az atomfegyvereivel együtt is kikészítették. Majd konstruálnak egy Venezuellai terroristát, aztán megszállják. Nehéz ügy. Itt meg leszólják öket, mert ugye baloldaliak.  Megáll az ész. Bár mióta mezeiegér kicsit helyretette a dolgot, elcsendesedtek.
|
|
honfi |
2010. január 14. 15:47 | Sorszám: 126 |
Azzal lehet nyomatni, de naponta mondhatok példát ilyenekre. Amit lehet, csak ne nézd öket grál-lovagnak.
|
|
honfi |
2010. január 14. 15:42 | Sorszám: 124 |
Ne idegeljél már. Azzal is foglalkoznak, hogy valaki elment nyaralni.
|
|
honfi |
2010. január 14. 15:36 | Sorszám: 122 |
Éppen ez a technika. Marhaságokkal összevegyítve tálalt valódi információkat nevetségessé tenni. Én ugye sok mindent támogatok, amit a Jobbik mond, de azért elgondoltam a következö töerténetet. Fleto meg Piroska beszélgetnek. - Piroskám, Orbán kicsúszott kezünk közül, a végén még teljhatalma lesz, ami türhetetlen. Mi a fenét csináljunk? - Építsünk fel egy szélsöjobbot, ami megosztja a Fidesz szavazóit. - Dehát arra ember is kell. Aki új, de gyorsan ismert lehet. S megbízható. - Mindenkit meg lehet venni. Ott van a Balóné, szerintem alkalmas lehet. - Ne viccelj, Baló mellett? Senki nem hiszi el. - Csináljunk mögé egy sztorit, amit el lehet adni. Csinál egy müsort Izrael ellen, aztán hazajön az ENSZ-böl. Ö lehet a sztár. - Talán. Próbáljuk meg.Szóval nem állítok én semmit, de fletotól kitelik ilyesmi. Mert valaki mondta, hogy ez nem lehetséges. Itt minden lehet, s az ellenkezöje is. Ez nem érinti azt, hogy radikális változások kellenek. Azt viszont nem értem, hogy a Fidesz miért nem indít egy ilyen suttogó propagandát. Mármint ha így van megszervezve az összeesküvés.
|
|
|