Téma: Jézus feltámadása, Pál találmánya...
|
Pendragon |
Válasz | 2008. szeptember 12. 13:11 | Sorszám: 69 |
"... másutt is élhetnek értelmes lények" Tudsz róla, hogy azok sem lehetnek sokkal "értelmesebb" individuumok, mint az emberek? És tudsz-e arról, hogy EGYETLEN általános érvényű törvény vonatkozik a világegyetem összes "értelmes" kreációjának (szándékosan nem teremtményt írtam) az ismereteire, gondolataira, elképzeléseire, bármik legyenek is azok, és ő maga legyen az akár ezerszer "értelmesebb" az emberi egyedeknél?
És tudod-e, hogy ennek a törvénynek a megfogalmazója egy magyar ember? És tudod-e, hogy "felismerője és tudatos terjesztője" kicsoda? ))))))))
|
Előzmény: 56 |
|
jbatky |
Válasz | 2008. szeptember 12. 11:23 | Sorszám: 62 |
A Big Bang teória az a része a kozmogóniának, amelynek most a legnépszerűbb a pr-ja a médiában. Ha utánanézel, találsz olyan jól megtámogatott elképzelést, amely szerint ősrobbanás nem is volt, azon egyszerű oknál fogva, hogy a világegyetem korát legpontosabban becsülve a becslés hibája összemérhető a becsült korral. Ha jól értettem, ebből arra következtetnek, hogy nem volt kezdet. Ha nem volt kezdet, akkor persze nem volt teremtés sem. Ez másféleképpen a Te igazadat erősíti, mai tudásunk szerint a Biblia nem lehet helyes leírása a kezdetnek, ha nem volt kezdet. Igen, a galaxisunkban van jó százmilliárd csillag... a többJézus problémában talán Rendes Kis az illetékes... Én bizakodó vagyok, hogy a Földön is kialakul egyszer az értelmes élet...
|
Előzmény: 56 |
|
|