Új téma  Új hozzászólás

Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció
  előző téma   következő téma
»  gondola Fórum   » Társalgó   » Étkező

Ha vissza akarsz térni az előző témához, használd a böngésződ vissza (back) gombját!
   
Fórumunkon a regisztráció szünetel
Téma: Étkező
mpd
  Válasz | 2009. október 19. 11:54 | Sorszám: 63
Én a céklapempő készítését így képzelem:

Végy egy üveg sört!
Bontsd ki, ülj le a fa alá a padra!
A céklákat gondosan szedd össze és add a tyúkoknak!
A hűtőből vegyél ki egy lefagyasztott, maradék marhapörit!

Előzmény: 46
borzsa
  Válasz | 2009. október 18. 20:36 | Sorszám: 48
Nekem is tetszik. Ki fogom próbálni.
A gjóza (magyarosítottam a nevet) receptje érdekel-e valakit? Rengeteg lett belőle, kóstolót is adhatok.
Előzmény: 46
búzavirág
  Válasz | 2009. október 18. 19:59 | Sorszám: 47
Köszönöm, nagyon fincsi. Ezt a változatot nem ismertem, pedig szeretem a céklát.

Inkább almát, mint tormát, nekem az jobb lehet.

Méz, citromlé keveréket szoktam kiskanállal elszopogatni.

Előzmény: 46

Időzóna: CET  

Új téma  Új hozzászólás       előző téma   következő téma
Ugrás:

Email a webmesternek | Gondola