Téma: Étkező
|
mpd |
Válasz | 2009. október 19. 11:54 | Sorszám: 63 |
Én a céklapempő készítését így képzelem: Végy egy üveg sört! Bontsd ki, ülj le a fa alá a padra! A céklákat gondosan szedd össze és add a tyúkoknak! A hűtőből vegyél ki egy lefagyasztott, maradék marhapörit!
|
Előzmény: 46 |
|
borzsa |
Válasz | 2009. október 18. 20:36 | Sorszám: 48 |
Nekem is tetszik. Ki fogom próbálni. A gjóza (magyarosítottam a nevet) receptje érdekel-e valakit? Rengeteg lett belőle, kóstolót is adhatok.
|
Előzmény: 46 |
|
búzavirág |
Válasz | 2009. október 18. 19:59 | Sorszám: 47 |
Köszönöm, nagyon fincsi. Ezt a változatot nem ismertem, pedig szeretem a céklát. Inkább almát, mint tormát, nekem az jobb lehet. Méz, citromlé keveréket szoktam kiskanállal elszopogatni.
|
Előzmény: 46 |
|
|