Új téma  Új hozzászólás

Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció
  előző téma   következő téma
»  gondola Fórum   » Társalgó   » Étkező

Ha vissza akarsz térni az előző témához, használd a böngésződ vissza (back) gombját!
   
Fórumunkon a regisztráció szünetel
Téma: Étkező
borzsa
  Válasz | 2009. október 19. 21:30 | Sorszám: 90
Japán étek, kicsit magyarosítottam.
Hozzávalók:
25 dkg darált sertéshús
1db kínai kel (brokkolival helyetesítettem)
1 fej hagyma
só, bors, szójamártás, esetleg gomba
A fentiekből készül a töltelék.
Mibe tesszük? Apró (kb. 10 cm átmérőjű) csintalan palacsintákat sütünk. Elég egyik oldalukat megsütni. a nyersen hagyott oldalt töltelékkel megtöltjük, kifli alakúra hajtogatjuk, a széleket benyomkodjuk.
A kifliket sűrűn egymás mellé rakva, alá kevés vízet öntve, tűzálló tálba tesszük, és kb. 25 percig sütjük.
Előzmény: 55

Időzóna: CET  

Új téma  Új hozzászólás       előző téma   következő téma
Ugrás:

Email a webmesternek | Gondola