Téma: Számítógép (minden ami belefér) III.
|
Strange Deja Vu |
Válasz | 2009. január 05. 12:40 | Sorszám: 296 |
"Ha beteszem, akkor azt mondja, hogy üsseön le egy billentyűt, ha a CD-ről akarom indítani a gépet. Ez megy, de tovább nem." Hát, ez leginkább csak akkor fordulhat elő, hogy ha bekapcsoláskor még nem volt benn a CD-lemez, vagy ha a bennlevő CD-lemez nem egy bootolható lemez. (A telepítő lemezek pl. bootolhatóak.) Próbáld meg így: a gép bekapcsolt állapotában tedd be a CD-t, majd kapcsold le teljesen a számítógépedet. Egy kis idő után meg kapcsold újra be, s amikor megjelenik a fenti üzenet, akkor gyorsan üsd le azt a bizonyos bármelyik billentyűt! Így a CD-n levő installációs programnak kell elindulnia a gépeden!.. Folyt.: #294
|
Előzmény: 293 |
|
Strange Deja Vu |
Válasz | 2009. január 05. 12:29 | Sorszám: 294 |
"Már az első baj az, hogy beteszem a windows telepítőlemezt, és azonnal kiírja nekem, hogy sajnos nem lehet, mert a gépemen frisebb verzió van. Passz. Itt már megállt a tudomány." De hiszen pont erre válszoltam, próbáld meg "lekövetni" azt amit írtam. Ha magát az installációs CD-lemezt bootolod be, akkor van olyan lehetőség kiválasztására (a bejövő menüpontok között), hogy ne törödjön azzal, hogy mi van azon a diszken amelyre telepíteni akarsz Windowst!! És akár formattálhatod és partícionálhatod is, ha akarod..
|
Előzmény: 293 |
|
|