Új téma  Új hozzászólás

Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció
  előző téma   következő téma
»  gondola Fórum   » Társalgó   » Számítógép (minden ami belefér) III.

Ha vissza akarsz térni az előző témához, használd a böngésződ vissza (back) gombját!

Fórumunkon a regisztráció szünetel
Téma: Számítógép (minden ami belefér) III.
Modi Anti
  Válasz | 2009. december 21. 04:41 | Sorszám: 633
Kutya!

Élvezettel olvasom a nagy szakértelmű faszi (fussy! )) hatalmas erejű tudását, ami gejzírként tör ki belőled! ))))

Az a gyanúm, hogy életedben még sose próbáltál külső lemeze tenni sem Vistát, sem Windows 7-et, úgy, hogy a gép képes legyen arról indulni (sőt, anélkül is, hogy bármi egyéb HDD lenne a masinában)*. Tehát te az „elmélet”síkján mozogsz. (Mint a politikában! ))))

Panda itt mutatott egy megoldást (BartPE), ami talán csak annyiban más, mint ami nálam van, hogy nem a „megszokott” XP felületet adja, és csak bizonyos korlátozásokkal működik, például az XP Sp3-hoz viszonyítva.

Amiről én beszélek – mint írtam – egy teljes értékű, semmiféle korlátozást sem tartalmazó XP, amelyik a netről folyamatosan frissül. Semmi különbség nincs az általánosan ismerthez XP-khez viszonyítva.

(Egyébként a barátom ráeszkábálta ezt a megoldást egy 16 GB kapacitású Kingston pendrájvra is, arról is hibátlanul dolgozik. Csak az azt hiszem éppen tőled hallott „élettartam poblémák” miatt nem szoktam a gépet arról futtatni. És az a gondolatom is támadt, ha ezen – már hogy a pendrájvok nem szeretik a tartós ki-be írogatásokat - segíteni lehetne, akkor lehetne a laptopot HDD nélkül is működtetni, ami jelentős „akku-üzemidő” kiterjedéssel járna, amennyiben elmaradna a HDD motorjának a forgatásához szükséges energia igény.)

• Ha sikerül, kipróbáltad, és üzembiztosan működik, ne szerénykedj tovább, mint egy kis ibolya, jöjj ide, ismertesd az eredményeidet, hadd tudjuk meg, milyen buták vagyunk tehozzád képest! Már a barátom, meg én, mert ez az én – korábban leírt - esetemben mindössze a Windows XP-vel jön össze.

(Ennek a buta kis fittyfasznak meg válaszoljon, aki akar. Látod kiről van szó! )))

Előzmény: 630

Időzóna: CET  

Új téma  Új hozzászólás       előző téma   következő téma
Ugrás:

Email a webmesternek | Gondola