Új téma  Új hozzászólás

Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció
  előző téma   következő téma
»  gondola Fórum   » Társalgó   » ünnepi készülődés

Ha vissza akarsz térni az előző témához, használd a böngésződ vissza (back) gombját!
   
Fórumunkon a regisztráció szünetel
Téma: ünnepi készülődés
kritikus
  Válasz | 2011. december 12. 12:00 | Sorszám: 56
a diótörő használata asztalnál, társaságban ülve, sajt, alma, bor kísérőként adekvát.
Süteményhez, nagyüzemi diótöréshez alkalmatlan. kis kalapács, határozott ütés, megágyazva jó nagy alommal a szemét és morzsa védelemhez, s nagy türelem.
Előzmény: 54
huszárló
  Válasz | 2011. december 12. 11:26 | Sorszám: 55
Én egyszer belakmároztam ilyen mákkal készült mákos tésztából és éreztem ám, hogy nem stimmel vmi. Azóta kerülöm, ha lehet, nem is veszek mást, csak a régi fajta világos kékes szürke mákot.Azzal nincs baj soha.
Előzmény: 54

Időzóna: CET  

Új téma  Új hozzászólás       előző téma   következő téma
Ugrás:

Email a webmesternek | Gondola