Téma: ünnepi készülődés
|
lámpás |
Válasz | 2012. december 11. 18:06 | Sorszám: 351 |
Borleves Töltött káposzta Bárányka Rántott hal és különféle köretek, saláták minden családtag mást főz, én pedig sütök mindenkinek Szívesen adok abból is ízelítőt annak, akit érdekel
|
Előzmény: 349 |
|
Békáscity |
Válasz | 2012. december 11. 16:42 | Sorszám: 350 |
Szenteste délben : kacsaaprólékból leves Szenteste vendékek : kacsasült, párolt lilakáp.- kr.püré, mákosguba, narancs 1.nap: reggelire töltött dagadó hidegen (utána elmennek a vendégek) - ebéd pörkölt nokedli (meg levesmaradék) + bájgli, süti (hókifli, zserbó, diótorta) - délután jönnek a gyerekek 2.nap: rántott leves, töltött/húsos káposzta (pulyka) bájgli, süti stb. - ill. ha minden igaz megyünk a Braunhaxler (óbudai sváb) Krumplibúcsúba (ha a család máshogy nem határoz)
|
Előzmény: 349 |
|
|