Én nem mondtam ,hogy két értelme van, azt te mondtad. Én azt mondtam, hogy "jaj jaj annak a "költeménynek", aminek két értelme is vagyon " Ugyanis Te kétféleképpen is magyaráztad. Ez olyan, mintha nem akarsz elfogadni egy meghivást, és lemondod, azzal az indokkal, hogy fáj a fogad, holnapra tanulnod kell, és egyébként is látogatóba jön a nagymamád Vagy egy régebbi történet: Átjön a szomszéd, panaszolja , hogy a kölcsönkért tökgyalunak kitörték a fogát, amit így utasítanak vissza: Nem is kértem el, elkértem ugyan, de már vissza is adtam rendben, egyébként is ki volt már rve egy foga. Néha a kevesebb több. Nézd, ha neked tetszik szeressed, csak ne kelljen nekem is. "...Senki sem különálló sziget...minden halállal én leszek kevesebb , mert egy vagyok az emberiséggel , ezért hát sose kérdezd , kiért szól a harang: Érted is szól" Nekem ez a költészet. Sokat gondolkoztam miért olyan sikeresek a latinamerikai számok mostanában. Rájöttem. Mert egyszerüek, tiszták, erő, igazság van bennük, mint, ahogy az ott élő emberekben is, és végül ez lesz a civilizációnk vége is. Az elferdült, beteges, túlbonyolított életek, érzések, költemények. Ha valaki már nem tud elég eredeti lenni, kitalál valami marhaságot (elnézést, saját vélemény) és azt hiszi feltalálta a langyos vizet. Elnézést, ha saját "költemény" volt a homoktemető, biztos lesz, akinek tetszik,de az nem én leszek. Szia. Azért rendes vagy.
|