Új téma  Új hozzászólás

Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció
  előző téma   következő téma
»  gondola Fórum   » Vallás - filozófia   » Jézus feltámadása, Pál találmánya...

Ha vissza akarsz térni az előző témához, használd a böngésződ vissza (back) gombját!

Fórumunkon a regisztráció szünetel
Téma: Jézus feltámadása, Pál találmánya...
honfi
  Válasz | 2007. december 07. 20:54 | Sorszám: 11
Nézd, én nem akarok megbántani senkit az érzéseiben, de én már az Istenhitet is elutasítom, nemhogy a különbözö Istenhívö vallások gondolatrenszerét ill. egyházak tevékenységét. Ebböl nyílván következik nálam Jézus pusztán emberi mivolta, s a feltámadás tagadása.
Ettöl kezdve a lepel lehet tölem Jézus valódi halotti leple is, de alapvetö hitetlenség ébred bennem, ha az egyház legfontosabb, a C14-es módszer tekintetében nem együttmüködö. A hozzávart csík esetében is gondolom, ez a tény már a mintavétel idején is ismert volt.
A többi húsz bizonyítékot tételesen nem ismerem, de olvastam pollenek meg hasonló dolgok vizsgálatáról, melyek inkább csak megengedöek, messze nem olyan exakt bizonyítékok, mint a C14.
Hallottam róla, hogy több hasonló lepel is volt forgalomban, úgyhogya Leonardo hiptézis is elképzelhetö számomra.
Előzmény: 10

Időzóna: CET  

Új téma  Új hozzászólás       előző téma   következő téma
Ugrás:

Email a webmesternek | Gondola