Új téma  Új hozzászólás

Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció
  előző téma   következő téma
»  gondola Fórum   » Vallás - filozófia   » Mi célja lehet egy vallásfórumnak?

Ha vissza akarsz térni az előző témához, használd a böngésződ vissza (back) gombját!

Fórumunkon a regisztráció szünetel
Téma: Mi célja lehet egy vallásfórumnak?
Klaus Matefi
  Válasz | 2009. szeptember 01. 12:21 | Sorszám: 3
Egy vallásfórum MINDENKÉPPEN egy "eszköznek" tekinthető. Én pl. a bibliai legendák kozmikus misztériumait igyekszem megismertetni az emberekkel, vagy az KÖZJÓ-ért síkraszálló Istenkeresők Globális Egyházát, ami mentes a soha be nem tartható túlvilági ígérgetésektől és az esetlegesen mások kárára utazó etikai tanításoktól...

Vannak aztán olyanok is persze (szerintem még sajnos sokan...), akik az egyértelműen nonszensz vallási tanításokat igyekeznek foggal-körömmel védeni, eszközökben nem válogatva... Nem átalkodnak pl. "a feketét is fehérnek lefesteni", megtévesztve ezzel másokat...

Szóval tudnia kell szerintem a gyanútlan fórumozóknak, hogy az ilyen vallásfórumokon egyesek érdekeket is képviselnek, akár "hivatalból" is...

Ezek a fórumok médiumként is szerepelnek, amivel sokan nincsennek tisztában. Ezért a laikusoknak szerintem indokolt az óvatosság... Megméretés nélkül nem szabad komolyan venni egyetlen véleményt sem!

Egy moderált fórum, a moderátor szájíze szerint működik...
Amíg az emberek be tudják tartani az elemi társalgási szabályokat, addig a véleményem szerint egy moderátornak semmi keresnivalója egy fórumon... Ha pedig diktálni akarja mások véleményét, úgy jobb azt a fórumot azonnal elhagyni...

Istenkeresők Globális Egyháza

Vallás - Filozófia - Ezotéria fórum

Előzmény: 0

Időzóna: CET  

Új téma  Új hozzászólás       előző téma   következő téma
Ugrás:

Email a webmesternek | Gondola