Amit az amerikai kajáról olvashattunk, azt maximálisan alátámasztotta egy isemrősöm, aki jleenleg Amcsiban dolgozik felszolgálóként. A kaja minőségére és ehetőségére is panaszkodott, de ez még hagyján. Látni kellene azt a brutál génfelfúj csirkét, amiből készítik a baromfihúsos ételeket. Se íze, se bűze, viszont az eredmény sejthető. Vajon miért van annyi túlsúlyos ember Amerikában? A válasz egyértelmű. Csakhát két dolog elgondolkodtató. Az egyik, hogy miért engedjük be hazánkba az ehetetlen moslékot pl. a magyar marhából készült gulyás helyett, a másik az, hogy mi lesz ennek a vége? Meddig tudja az emberi szervezet pufferelni azt a rengeteg mérget? Mert hát az van benne bőven. És mint tudjuk, Amerika volt az egyetlen ország, amelyik nem írt a alá a kiotói egyezményt, vagyis nagy ívben tesz a Föld globális környezeti állapotára. Aki pedig ezt a kérdést így kezeli, az "más aljasságokra is képes". Világos tehát, hogy elemi érdekünk -de nem csak nekünk, hanem az egész EU-nak-, hogy megvédjük az agráriumot.
|