Új téma  Új hozzászólás

Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció
  előző téma   következő téma
»  gondola Fórum   » Társalgó   » ünnepi készülődés

Ha vissza akarsz térni az előző témához, használd a böngésződ vissza (back) gombját!
   
Fórumunkon a regisztráció szünetel
Téma: ünnepi készülődés
kritikus
  Válasz | 2011. december 31. 10:28 | Sorszám: 246
A kertben leszedtem a paradicsomot, megmostam, elfeleztem, tálcára rendeztem, letakartam egy többrétegű tüllel és kitettem a napra. kb. egy hétig minden nap megforgattam, majd mikor már pöndörödött, akkor zöld fűszernövényekkel teli olivaolajjal közösen dugtam egy üvegbe.

viszont: ma kaptam egy tanácsot egy barátnőmtől a hagyma /vagy gomba/ panírozáshoz, mely szerint a lisztet egy nejlonzacskóba teszi, bele a hagymákat, csak rázni kell, s utána mehet tojásba, morzsába. egyszerűbb, mint a tányéron bebüvészkedni minden szabad felületét liszttel.

Előzmény: 245

Időzóna: CET  

Új téma  Új hozzászólás       előző téma   következő téma
Ugrás:

Email a webmesternek | Gondola