A fórum használat szabályai és moderációs elveink:
A fórum elődleges célja, hogy lehetőséget biztosítson felhasználóink számára az információcseréhez, vitához, közösségteremtéshez.

A fórum on-line jellegébol következően, lehetetlen a hozzászólások folyamatos figyelemmel kísérése, illetve azok azonnali ellenőrzése. A hozzászólások a felhasználók véleményét tükrözik és ezek nincsenek feltétlenül összhangban a fórum üzemeltetőjének véleményével.

A hozzászólások valóságtartalmát nem vizsgáljuk, ezért az itt olvasható hozzászólásokban szereplő adatokért, információkért, semmiféle felelősséget nem vállalunk.

Az üzemelteto mindent megtesz annak érdekében, hogy a jogsértő hozzászólásokat eltávolítsa a fórumból. Amennyiben ön mégis ilyet talál, kérjük jelezze a webmaster@gondola.hu címen!

Amennyiben az üzemeltető indokoltnak látja, jogosult bármelyik hozzászólás törlésére, illetve egy regisztrált felhasználó jogosultságainak megvonására.

Amennyiben regisztrálja magát a fórumon, elfogadja azt a feltételt, hogy nem tesz közzé jogvédett anyagot, hacsak a jogtulajdonos nem ön, személyesen.


Regisztráció után a következo szabályok érvényesek a fórum felhasználóira:

1. A fórum moderált és a regisztrációnál ezt mindenkinek egyértelműen a tudomására hoztuk, tehát a moderáció ténye a továbbiakban nem képezheti vita tárgyát.

2. A fórum üzemeltetojének véleménye szerint jogsértő, vagy a fórum szabályzatát sértő hozzászólásokat, valamint azokat a hozzászólásokat, melyek hangneme, stílusa már nem fér bele a "kultúrált társalgás" fogalomba, illetve a vitapartner minősítésén kívül más információt nem tartalmaz, töröljük.

3. Azokat a felhasználókat, akik szándékosan akadályozzák a fórum használatát, akár technikai (flood, nagyméretű képek, scriptes "trükkök"), akár tartalmi (alpári hangnem, üres személyeskedés, topicok szétverése folyamatos offtopic hozzászólásokkal) eszközökkel, kizárjuk a fórum felhasználói közül.

4. Aki a fórumon zajló virtuális vitát akár fizikai erőszakkal való fenyegetéssel, akár jogi ejárással való fenyegetéssel ki akarja vinni a virtuális keretek közül, azt azonnal végleg kizárjuk.

5. Más fórum felhasználók valós adataira (munkahely, végzettség , név, lakhely, azaz IRL adat) való célozgatást, vagy közlést (nem ellenőrizzük a valóságtartalmat!) azonnali végleges letiltással és a hozzászólások törlésével szankcionáljuk.

Email a webmesternek | Gondola