Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció
  előző téma   következő téma
»  gondola Fórum   » Közélet   » Mi történt Londonban?

Ha vissza akarsz térni az előző témához, használd a böngésződ vissza (back) gombját!

Fórumunkon a regisztráció szünetel
Téma: Mi történt Londonban?
Turul
  Válasz | 2005. július 24. 10:54 | Sorszám: 192
Itt ezt írtad:

"A Scotland Yard főparancsnoka később bejelentette, hogy az illetőt - akinek kilétét nem hozták nyilvánosságra - civilruhás rendőrök lőtték le..."

Előzmény: 160
mandala
  Válasz | 2005. július 24. 00:18 | Sorszám: 164
"...
"A metrón ültem, még nem hagytam el az állomást, az ajtók is nyitva voltak. Kiabálást halottam: kifelé, kifelé. Jobbra néztem, egy ázsiai srác rohant a vonat felé. Három ember követte, az egyiknek fekete kézifegyver volt a bal kezében. Ketten leteperték, a harmadik pedig tüzelt. Öt lövést hallottam. Négy, öt méterre állhattam, végignéztem az egészet" - meséli a történteket az egyik szemtanú.
..."

>> http://www.hirtv.hu/?tPath=/kulfold/&article_hid=54532

Gen
  Válasz | 2005. július 24. 00:07 | Sorszám: 162
Te a kovetkezot irtad, szo szerint: "A figuráról az utazok azt sikoltozták hogy bomba van a testére erőszítve."

Az altalad idezett hirben errol szo sem esik.
Nem is eshet, mivel a rendorok attol a haztol kezdve kovettek az illetot, ahonnan elindult es mar a metroba (nem a szerelvenybe, hanem a komplexumba) is berohant az uldozoi elol, ahol azol letepertek, leszoritottak a foldre es az egyik rendor kivegezte. Pusztan azert, mert arabnak, vagy pakisztaninak neztek.

Egyebkent finoman szolva ismet torzitottad a valosagot es nem is tudtad igazolni az allitasodat. Kevesbe finoman szolva arab es iszlamgyuloleted jegyeben hazudsz, mint a vizfolyas.

Ha nem egy artatlan ember halalarol lenne szo meg mosolyognek is azon a szanalmas probalkozasodon, hogy egy olyan hirt rangattal elo, ahol az artatlan brazil allampolgart meg a terrorcselekmenyek gyanusitottjakent ismertetik.

Te nem nezel hiradokat?
http://news.bbc.co.uk/1/hi/uk/4711021.stm

Időzóna: CET  

előző téma   következő téma
Ugrás:

Email a webmesternek | Gondola