JOBBOLDAL szótára - némi beütésekkel ... antiszemita - MPP módi : Anti szemezget ( egyébként : mint borjú az ujkapura ! )
antiszemitizmus - ( még körbe is néznek ! )
Árpád-sávos zászló (továbbá: koronás magyar címer, nemzeti zászló) - nyilas önkényuralmi jelképek ( tényleg ?)
ÁVH - kommunista erőszakszervezet, amely nem követett el senkin erőszakot - pl. ha titkositották volna a Történeti Hivatalt hajdan , akkor sosem derülhetett volna ez ki történetileg - valóban ..
baloldali szavazók -a tudatlan prolik - mondták fideszék és közeli "értelmességeik" , és lementek a béka segge alá , hisz fogták a "prolik" és kiszavazták őket .
becsületes demokraták - pl.: az összes Wermer félék
bőrönd - "Hazám, hazám, Te mindenem!" - elégedett mosollyal , tablókép Csévharasztiból ...
civil szervezetek - azok , akik a baromi sok zászlóinkat megvarta !
diktatúra - egy jó kis hegyi túra a családi birtokon Tokaj környékén ...1956 - mi a frászt csináltunk volna ha nem lett volna ... brrrr.
értelmiség - nono ! Csak a Széchényi terv keretében és pályázat utján döntjük el ki az - ki nem ...!
fasiszta - nem komcsi , mondják vagy ketten (viszont jó hogy mondják , így lovat adtak alánk )
fasiszta irodalom - Szabó Dezső, Reményik Sándor, Wass Albert, Szabó Lőrinc, Márai Sándor, Németh László művei (sajátmaguktól kitalálták ,hozzákötve ahhoz az előző kettö manushoz ! )
fasisztoid csürhe - az ő pereputtyuk (hát most mit kérdezzek ? Ez önvallomás ?)
felheccelt, agresszív (proli vagy lumpen) tömeg - mindenki, aki nem ránk szavazott
fideszes cég - 4 éve nagyon jól menő magyar ( biztos? pl. Go ahead ) tulajdonú cég(ek) .
FIDESZ-klientúra - nem SZDSZ- és nem MSZP-klientúra, bárki más - azaz feljővőben vagyunk ..
függetlenség - amerikai lobby - a francba hogy nem fogadott ! Pedig lóhalálába kirepültem pár milláért bérelt különgépen !
független szakértő - jó sok haverom van (naná !) Egyébként minek az ! Tudok mindent ..
fővárosellenes lumpenproli - aki Demszkyre szavaz (mondta Bayer s. min.elnöki tanácsadónk is )
gengszterizmus - döntés megfontolása ( ohne jegyzőkönv ! Hogyisne !)
gyűlöletbeszéd - 1. a kormány bírálata; ( ez bizton az , mivel 4 évig csak poncskondiázás és kerékkötésnek hívtuk ugyanezt)2. fejünkre olvassák a leleplezést és humort ( főleg ha lenne egy csepp humorunk , de a Millenáris kht székeinek karfa bérlését annak szántuk )
haza - 1. a Föld, illetve ahol a legnagyobb összegű bankszámlám van; 2. Európa; 3. Magyarország (ugyhogy megszavazzuk ! Hajrá Magyarország !! )
házasság - két azonos, esetleg különnemű felnőtt személy törvény által szentesített anyagi, szexuális, kulturális szövetsége, szerződése (Szájer a megmondhatója )
humor - idétlenkedés a regényen, ld. leleplezés
id. "körmös" Bauer - ciki, de az Eörsi haverja - így mondja két virágcsokorral egymás levesét fújó Orbán - Torgyán is kávéjuk kortyolgatása közben .
ingyenes tankönyv - három gyermek esetében 44 ezer forint ( ma )
jobboldali szavazók - látens antiszemiták ( írnak olyanról olyanok , akiknek szllemi vezéreik 4 évig a cipőjüket nézték zavartan ha olyasmiféle elhangzott a parlamentben )
Juszt, Aczél, Bolgár - a hazai újságírás nagyjai; miattuk nyereséges az összes ballib lap, és miattuk van olyan sok - Ahelyett hogy Lovas, Bayer, és Torkos Matild lennének hazánk nagy újságíró ászai . Sajna még ezzel sem nyilik meg 2 milkás táborunk gazdagjainak pénztárcája (inkább nyomulnak hirdetéseikkel a népszabiba !)
kis nyilasok - mindenki, aki nem nyal be csontig a ballib kormánynak, és esetleg felemlegeti annak tavasszal tett választási ígéreteit . (igaz mi is igértünk fűt fát, de legalább mi megmondtuk ! : " más a választás , és más a kormányzás !"
kirekesztő - másként gondolkodó ( nálunk ezt úgy hívják hogy "féreg" , "nyű" , " homeless" stb. Mi sem adjuk alább ! )
"kódoltan zsidózik" - nem tartozik hozzánk, és még ki is meri nyitni a pofáját ( letagadjuk őket mint ezeddig és kész .. ! Tehát : pfuj Miép ! De azé szavazzatok ránk !)
konstruktív kritika - elküldelek a picsába ( a lá jobboldal gondolati sík )
koronás címer - ld. árpádsávos zászló ( ezt mindig jól összekeverjük, oszt tálaljuk nekik . Köpni nyelni nem tudnak tőle !)
korrupció - amiben nem vagyunk(most már ) benne - hogy vesztettünk ! És ez a legeslegnagyobb baj egyike . ( hej ! A régi szép idők, amikor omikánk is havi fél milkárt bérelhetett baszom nagy lakást magának ..)
közbeszerzési eljárás - 1. majd a Csillag elvtárs kijelöl; 2. minden, csak ne fideszes cég legyen, ld.
fideszes cég; 3. olyan pályázat kiírása, amit a multik nyernek majd meg ( a sárga irigység megesz .. Egy fideszes cég sincs a pályázatok nyeretese között ! Igaz mi se adtunk egyetlen egyet sem mszp-s cégeknek -a mi időnkben .. No azé mégis adhatnának valamicskét.... )
Közép-európai Egyetem - agymosó janicsárképző , a sok jobboldali arra az egyetemre járó szavazóval együtt ...
kultúra - 1. igazi, értékes kultúra, például a kábszerfogyasztás kultúrája a keleti országokban; 2. a kereskedelmi tévék; 3. Big Brother - BÖRTÖNBE VELÜK !!!
leleplezés - regényírás pl. K.O , vagy a MN, Demokrata sorozatai ...
lenyúlások - mindennemű pénzösszeg, ami nem a mi zsebünkben van ( a penész megesz ezért .. a "mi" alatt azt kell érteni , hogy akit én akarok )
liberális alternatíva - majd ha mi lopunk... ( Most már rajtunk kivül mindenki lop , mi csak "beruházunk" , és jogilag megtámadhatatlanul "értéknövelő" invesztációkat hajtottunk végre .. Ilyen volt Berkcz M. pár hónapos melójáért a 36 milkás végkielégítése , vagy Lovas szintén jó pár millás ugyanaza , az utsó pillanatban privatizált 12 gazdasággal is kitoltuk a szemüket ,és még sorolhatnám hogy hogy takarékoskodtunk még egy millió dologgal . Ezek meg amatőrök , csak úgy simán lop az mszp aki liberalista (??) ... )
liberális gondolkodású - önálló gondolkodásra képtelen mezei szadeszos . Pedig hogy tudtuk írányítani mi a népet REND ! FEGYELEM ! ÖNNÁLLÓ GONDOLKODÁS ÚGY, AHOGY MI ELŐIRTUK ! Ha nem , akkor nyű féreg és homeless hazaáruló , akiknek inkább tényleg egy kötél a nyakukba lett volna a helyes metódus ...
lop stop - mától mi lopunk (hát ez a nagy bibi ami fáj... !)
magyar cég - Magyarországon bejegyzett, külföldi tulajdonú cég (ezt ki mondta ? Pl. Ilyen a Strabag ? )
magyarkodó - ld. fasiszta lásd (jó hogy kitaláltuk magunknak ezt az összeboronálás !)
médiaegyensúly - 1:50-hez baloldali médiaarány (sajna nem kelendő annyira az MN mint a népszabi mert a jobboldali "vastag" rétegünk is szarik ránk.. Pedig még mindég ott jelenik meg a Sportfogadás . Ez azé ügyes húzás volt .. nemde ? )
médiaszemélyiség - odamondó ember; bármit megír, megmond, eljátszik, stb., amit megrendelünk; személyének támadása a demokrácia elleni támadás . Ilyen személy például Szalai Annamária ..
Medgyessy-bizottság - lélegeztetőgépek helyett azonnal iratmegsemmisítő gépeket vásárolni minisztériumi keretből ( tényleg azokat is elvittük ? Ki emlékszik ilyen apróságokra már ?)
Medgyessy, Kovács, Lendvai - komcsik és besúgók, de most rájuk szorulunk , no meg a mi komcsijainkra ...
megbékélés - mi úgy gondoljuk . Persze hogy nem kell - minek az ! Jobb ha leköpjük egymást minden utcasarkon ...
mértékadó értelmiség - mi, ötezren . Hiába na , sok az az ötezer is hozzánk képest ...
náci - 1. jobboldali; 2. patrióta ( bizton így van ? Te tudod ..)
nemzeti közép - D-209 et. , D-208 et.
népgyűlés - 1. utcára vitt politika, árokásás, országmegosztás; 2. haladó személyiségek békés süteményezése a teljes Vörösmarty téren -hát én inkább a süteményt választom ..
népzene - Padödö és Farkas Flóri Fekete Vonata ...
nyilas lap - nem a miénk . Csodálkoznék ha másképp lenne...
Nyilvánosság Klub - az SZDSZ SZDSZ-e. Azé a Kontroll csoport , meg a Socio Balance se volt kutya ...
objektív tájékoztatás - ha a mi seggünket nyalják . (egyszer hopp - máskor kopp !)
Orbán - ld. Csurka, 'Orbán, Pokorni' és Orbánjugend
Orbánjugend - a nemzeti érzelmű magyar ifjúság (a fiatalság túlnyomó többsége - ha mi számoljuk meg a fiatalságot! )
Orbán, Pokorni - náci beütésű, büntetőeljárás előtt álló bukott politikusok ( Salgónál kellene jelentkezni önvallomással , enyhébb a bünti - mintha egy fűvet szívott volna el valaki : 3 -tól 5 évig )
patkány-náciszagú - az SZDSZ-t bántó ( és büdös is ! Miért tán nem ?)
pengefal - építészeti elem egy olyan házon, ahol a liberális családok fotógalériáját is bemutatják "tettesek" címszó alatt >> liberális,
vörösterror és megbékélés . (szóval jól sejtettük : nyilas kórrol egy szál sem ! Rákosi mint liberális ... Fideszes pengeagyfal )
Pető, Kuncze, Magyar, Demszky - hazai demokratikus vezetők; ilyenek kizárólag nálunk, az SZDSZ-ben vannak . Végre egy okos mondat : úgy van ....
piaci igény - ami csak a mi újságainkra és műsorainkra lehet (főszponzor: Soros György) Jó volt annakidején Orbánnak ösztöndíjra és Csurkának is támogatás kérésre , amikor le voltak tiltva a darabjai .. (osztán nem lett mert Aczélnak benyalt a meleg szarig, ezzel aztán annyit kikeresett mint a pelyva )
politikai bűnöző - aki nem tetszik az SZDSZ-eseknek (így ezzel nagyon sajnáljtathatjuk magunkat )
politikamentes iskola - meg kell változtatni a fiatalok
történelemszemléletét (ld. történelem címszó) Mit töröltek ki féléve a történelem könyvekből ?
purparlé - minden olyan tiltakozó demonstráció, amit a jobboldal szervez .Miért ? Mi más ?
református egyház - nyilas párt; ld. még Tőkés László, nyilas lap - , avagy, hogyan vedlenek át a csuhások papokká, ha éppen úgy lehet majd az Európai Néppárt alelnöke lenni .. Előadja az ország legnagyobb szinésze és társulata ..
sajtószabadság - 1. SZDSZ-es médiauralom; 2. aki nem antiszemita, beszélhet (ld. antiszemita) (jobban kellett volna figyelnünk ! Csévharaszti birodalom helyett, médiabirodalmat kellett volna építeni ..Késő bánat !)
Sorstalanság - hontalanság (majd ha téged zsídóznak .... miután megjártál egy és mást ..)
szabadgondolkodó - Szabad(DSZ)gondolkodó helyes és pontos is ...
szalonképtelen - nem is tartozik a brancshoz, útálom is, de más nem jut az eszembe! (szemedbe lóg a hajad ! Hosszú haj -rövid ész !)
SZDSZ-féle liberalizmus - 1. ott beszélsz, ahol én megengedem; 2. azt mondod, amit én megengedek; 3. majd én megmondom, kivel haverkodhatsz; 4. ha nem azt mondod, ami nekem tetszik, antiszemita, kirekesztő, fasiszta vagy; 5. én ordíthatok, balhézhatok, anyázhatok, hazudhatok, kifütyülhetek, naponta bizonyíthatok be rólad marhaságokat, szidhatom, vádolhatom vezetőidet, mert demokrácia van; ha te teszed, csőcselék, kirekesztő, mocskolódó fasiszta vagy; 6. demokrácia van, tehát kritizálhatom vallásodat, nemzetiségedet, szokásaidat, hazádat bárkinek; 7. ha te teszed, antiszemita vagy; 8. ha én szerzek, akkor ügyes vagyok, ha te szerzel, akkor lenyúlsz; 9. én akár az ÁVH-t is felmenthetem; a történelem tanulására nincs szükség, majd én megmondom mi a jó és mi a rossz; talán nem tetszik, amit Kuncze mond?
( ez a felsorolás , az üldözési mánia a legjelemzöbb pszichikai tünetei ! Egyébként számos önostorozó megállapítás , némi mazochista beütést is sugall .. Bőrkorbács van otthon ?)
SZDSZ szavazók - szabadelvű, felvilágosult értelmiségiek - helyes és pontos is .. (Kezd gyanussá válni a dolog )
Szabad Demokraták Szövetsége - akik megmondják, hogy kinek mit szabad ( ha én csinálom, az még nem biztos, hogy más is csinálja )
szent korona - micisapka > Szent István > Micimackó? - A micisapkát egy ember mondta , tehát akkor ezt mondja gondolja minden szabadelvű gondolkodó. Tipikus nem szabadelvű , hanem érvekben mérhetetlenül szegény gondolkodású agyalmánya
szórakozás - marihuána (kinek a pap , kinek a papné . Speciel én nem így szórakozok . Magányügyed...)
szórakoztató műsor - Heti hetes (példáúl )
szubkultúra - olyan kultúra, aminek az értéke elhanyagolható, megkérdőjelezhető, pl. ruházkodásban a bőgatya, gasztronómiában a fütyülős barack ( megintcsak : mindenféle farmert szeretek , de a szövetnadrágot sem vetem meg .. A szeszt utálom ..Nemigen kiváncsi az olvasó , hogy Te bőgatyában fütyülős barackot szubkultúrálisan iszogatsz !)
tények - amit MI mondunk meg ( négy évenként eddig változott a MI , de mindegyikra ezeddig jellemző volt ez ... )
tolerancia - a bal-liberális eszmék elfogadása ( és Te elfogadtad ..Úgy kell neked ! )
Tőkés László - miépes ( Dehogy ! Mindig is Thürmer seggét nyalta ..)
történelem - "az ÁVH nem alkalmazott erőszakot" - amennyiben a Történeti Hivatalt szaklevéltárrá mínősítették volna , amiből aztán információ nuku ! Ez esetben az sem bizonyítható például , hogy az ÁVH erőszakszervezet lett volna ... (ez volt Kuncze parlamenti felszólalásának a lényege , amit a jobboldal kitekerve szajkóz egyfolytában azóta is!)
tüntetést szerveztünk - csak öten tudtunk felkelni (ajánlom az SMS -t, vagy a nagy magyar demokráciavonalat -ha már egy hálóban alszotok )
Vásárhelyi Mária - független médiaszociológus; ld. még független szakértő helyes , pontos ..
vörösterror - liberális megoldás a szebb jövő mielőbbi eljövetelének érdekében; sokan nem akarták ennek a jövőnek az eljövetelét, nekik letépték a körmüket; ma már nem tépik le az emberek körmét; ld. még a liberális, ideológia, utópia címszavakat. (ez annyira kritikán aluli zagyvaság, hogy ezzel aludj-kelj önelégülten !)
(sajna a jobboldal eszementjei összekeverik szeretettel a liberalizmust a kommunizmussal . Kun Béla sosem volt liberalista , és Lenin sem volt az , sőt Mao Ce Tung sem ... Így probálják egyeduralkodóvá tenni a konzervativizmust, amivel pont ugyanezzel a gondolkodással ledegradálják ...