Téma: Magyar zene,zene,zene...
|
|
gajo |
Válasz | 2007. július 18. 00:00 | Sorszám: 91 |
Igen, kicsit túldimenzionálták... ez van.
|
|
|
gajo |
Válasz | 2007. július 17. 23:59 | Sorszám: 90 |
"hát hun van a topikgazda?.. " Az idő.  Pedig megfogadtam, hogy nem nyitok újat...
|
|
|
HAME |
Válasz | 2007. július 17. 23:19 | Sorszám: 89 |
bocsika de mit érezzen a Micimackón, a Földvár felé félútonon, vagy a személyi igazolványán.
|
|
|
gajo |
Válasz | 2007. július 17. 23:15 | Sorszám: 88 |
Budapest Cseh Tamás 5 pont Bródy János 2 pont / nem érzi amiről énekel/
|
|
|
gajo |
Válasz | 2007. július 17. 23:10 | Sorszám: 87 |
Talán Cseh Tamás az egyetlen, aki megénekelte Budapest ostromát, illetve a kitörési kisérletet.
|
|
|
gajo |
Válasz | 2007. július 14. 22:14 | Sorszám: 86 |
Köszönöm
|
|
|
|
|
|
|
kapitamunista |
Válasz | 2007. július 13. 23:08 | Sorszám: 81 |
legalábbis az jön le.. Sajnos, generális a probléma, már néztem nem régen.. A http://www.igazsag.net mostanában nem müxik, sajnos!..  Már az igazság is eltűnik az Internetről.....
|
|
|
kapitamunista |
Válasz | 2007. július 13. 23:02 | Sorszám: 80 |
Meg lehet nyitni, de sajnos jelenleg ez egy teljesen üres lap!..
|
|
|
|
|
|
|
|
zappara |
Válasz | 2007. július 09. 07:14 | Sorszám: 74 |
Hobo Blues Band A hetedik[l]http://www.youtube.com/watch?v=lcrkIjFVQ0Q[/l]
|
|
|
|
|
Tamásöccse |
Válasz | 2007. július 06. 22:14 | Sorszám: 71 |
Ide jöttem, de nem ismerem jobban, azt hiszem vikidált, mint más. Általános moralizálásom és monologjaim, igy is kerülik, mert rühellik a prófétákat. Erdély különleges eset, mert az ottaniaknak nem lehet rálátása, mi is van itt, s más a dolgok fénytörése azoknál, kik tele vannak valószinű még mindig ideákkal Budapestet, a hazát illetően. Kiábránditani nagy bunkóság lehet, lassan azonban elkerülhetetlen, mert joguk van az igazsághoz s nem lehet gyerekként kezelni őket, az idők végezetéig. Visszaél vele, vikidál is, meg a többi is, például, aki részt vesz Frei műsorában, s bagóért feladja elveit. nekem nagy csalódás volt Szörényi is, ki ezekkel ment s hagyta, vele csápoljanak. Gondolom az Erdélyiek meg sirtak , meg voltak hatódva és lelkesedtek értük. Én nem szeretem a besugókat az árulókat, akármely oldalon vannak. Most mennem kell, Isten áldjon!
|
|
|
|
|
vatta |
Válasz | 2007. július 06. 18:55 | Sorszám: 68 |
Most jut eszembe! Mi a helyzet azzal a kussolással, hogy V.GY. a nemzet Koppánya felemelt fejjel reprezentálhat Erdélyben, és úgy általában! Nem nagyon emlékszem, hogy a tégláknak járó vesszőfutáson keresztül ment volna. Most mi van? Őt szeretjük? Mást meg nem?!
|
|
|