Új téma  Új hozzászólás

Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció
  előző téma   következő téma
»  gondola Fórum   » Heti Vendég   » A mai magyar futballról

   
Fórumunkon a regisztráció szünetel
Téma: A mai magyar futballról
keresztkem
  Válasz | 2017. augusztus 18. 04:55 | Sorszám: 4
No, 'megvolt tegnap este Belgrádban a Partizán-Videoton meccs,de nem sokkal lettem okosabb magyar futball dolgában. Ha most úgy is néz ki, hogy az eredmény előnyös a Vidinek--merthogy 0:0-al végződött a meccs--majdnem bizonyos vagyok abban, hogy jövő héten Felcsúton a magyar csapat kiesik a kupából.EZT én látom, a magyar futballkedvelők zöme nem! Adja Isten, hogy rosszul lássam!
keresztkem
  Válasz | 2017. augusztus 16. 07:53 | Sorszám: 3
Holnap, azaz aug.17-én a Belgrádi Partizán-nal kell, hogy játsszon a Videoton a kupaküzdelmek során. Ez a meccs, ill. ennek eredménye egy jelentős INDIKÁCIÓS ALKALOM lesz arra nézvést, hogy láthassuk: hol is állunk ma valójában az európai futballvilágban? Azt hiszem nagyon sokan igen nagy érdeklődéssel várjuk ezt a megmérettetést. Holnapután már NINCS KECMEC: egyértelműen megmondja a Partizán elleni eredmény, hogy úgy nagyjából mit is ér a magyar futball?
Fölöslegessé válik minden locsogás: az eredmény BESZÉL, a kutya ugat.
keresztkem
  Válasz | 2017. augusztus 10. 09:56 | Sorszám: 2
Valamelyest "fémjelzi" vagy jellemzi egy ország futballjának szintjét és minőségét az, hogy az illető ország ú,n. "kupacsapatai"--akik tehát, mondjuk "magyar csapatként" a különböző európai kupaküzdelmekben indulhatnak--hogy szerepelnek, meddig jutnak el, milyen szinvonalú meccseket vivnak, kik ellen maradnak benn vagy esnek ki és hogyan. Mint tudható ezen a vonalon még rosszabb, sokkal-sokkal rosszabb szinten állunk, mint a válogatott csapataink oldalán, és hosszú évtizedekre visszamenőem is rosszabbul. Jómagam emlékszem arraamit 10 éves, futballszerető kisfiúként regisztráltam magamban, hogy 1956-ban a forradalom alatt és idején 'hogyan szerepelt az ú.n. "NAGY HONVÉD" az európai bajnokcsapatok kupájában--amit akkoriban valahogyan másképp hívtak, már nem tudom hogyan. Lényeg. Az akkor számunkra a Honvéd számára kisorsolt ellenfél az Atletico Bilbao vagy Real Bilbao volt az első fordulóban.Tehát nem a Real Madrid vagy az FC Barcelona--anmikoris az utóbbiban még fényes eredményekkel "csillogott" a nagy magyar sztár a Vasasból: Kubala László. A Honvéd Bilbao-ban úgy emlékszem 3:2-re vesztett, és a visszavágón, melyet a forradalom miatt nem Budapesten, hanem tán Zürich-ben vagy Bern-ben rendeztek 3:3-at csinált, s így kiesett. Hát! Már akkor is....Pedig ebben a Honvédban olyan futballisták játszottak--és igenis még játszottak akkor '56 novemberében ott--mint Bozsik Cucu, Kocsis, Puskás Öcsi, meg Czibor.....
keresztkem
  Válasz | 2017. július 07. 10:40 | Sorszám: 1
Tegnap "idehaza" a Megyeri úti Újpest stadionban 3 "gombócot" bevarrva ellenfelének, kitömte a Vasas-t a Beijtar Jeruzsálem izraeli csapat. Nézve a meccset megállapítottam: teljesen megérdemelten NYERTEK A ZSIDÓK--ilyen arányban is! Gratulálnunk kell Nekik, mert a Vasas felvonultatta a mai magyar futball minden hibáját és kórszindrómáját. Elég baj az, bár az elmúlt futballszezon--a 2016/17-es--a hozzáértők számára, de csakis az ő számukra már sejttette, hogy a Vasas kiugrónak mondható eredménye csalóka. Azaz a valóságos képességeiknél félrevezetően jobb képet mutat, szerencsék és egyebek okán.
keresztkem
  Válasz | 2017. május 29. 19:12 | Sorszám: 0
Végetért az 2016-17 évi, elsőosztályú magyar futballbajnokság. Nem a Videoton nyerte a bajnokságot, akinek, mint Orbán Viktor 'majdnem legkedvesebb csapatának kellett VOLNA azt megnyernie--legalábbis az összeesküvéselméleteket kedvelők álmoskönyve szerint. És kiesett az MTK, Deutsch Tamás Lipót-, és Terézvárosi csapata, lipócia gyöngye, a "libások" szemefénye, akiknek viszont föltétlenűl benn kellett volna maradniuk--az összeesküvéselméletek hő imádóinak tipusforgatókönyvének megfelelően. 'E-helyett, viszont benn maradt az én csapatom a DVTK a "vas és acél hazájának" együttese--hol van már errefelé vas és acél?...ugyan hol?...-- és kipottyantak a libások....Sic transit gloria mundi...

Időzóna: CET  

Új téma  Új hozzászólás       előző téma   következő téma
Ugrás:

Email a webmesternek | Gondola