Téma: Olvashatósági kérés
|
|
keresztkem |
Válasz | 2016. február 01. 19:55 | Sorszám: 34 |
Beleszarok a Turingodba te barom. Nem érdekel a hülyeséged.
|
|
|
|
keresztkem |
Válasz | 2016. február 01. 15:45 | Sorszám: 32 |
Pejparipa pimpillő a popódba, azaz: LÓF..T a S..EDBE! EZT érdemled! Ez Napnál fényesebben kiderült má' évekkel ezelőtt is, nem most: segg..szárazhülye úr. A gépedet meg dugdfel ahová akarod! Kuss!
|
|
|
panda |
Válasz | 2016. február 01. 14:42 | Sorszám: 31 |
Az nagyon messzi... hisz' még egy gép szintjét sem éred el. Ez itt szépen ki is derült ..
|
|
|
keresztkem |
Válasz | 2016. február 01. 14:29 | Sorszám: 30 |
Befejeztem.ZSENI VAGYOK ÉS KÉSZ! Mindég is "az" voltam--egyébiránt.
|
|
|
panda |
Válasz | 2016. február 01. 14:19 | Sorszám: 29 |
Azzal kezdted, hogy valaki át akar verni.  Azután elkezdted (folytattad) erősebben a buzizást, a valós problémát teljesen figyelmen kívül hagyva. Mondd, te tényleg értelmes embernek tartod magadat??
|
|
|
panda |
Válasz | 2016. február 01. 14:15 | Sorszám: 28 |
Tévedsz, ebben a topikban csak te sértegetsz. És miért is jogosan???
|
|
|
keresztkem |
Válasz | 2016. február 01. 14:07 | Sorszám: 27 |
Nem mondtam hogy NEM--TE HÜLYÁLLAT, BAROMSEGFEJ! Hisz' épp önmagamra is utaltam HATÖKÖR-TE BILISZAR MOCSADÉK! DE mindég csak a'posteriori, tehát következményképp. Úgy is mondhatnók: AZ ÉN SÉRTEGETÉSEM JOGOS, az ÖNÉ NEM!
|
|
|
panda |
Válasz | 2016. február 01. 11:39 | Sorszám: 26 |
De hiszen, te sértegetsz, te szerencsétlen!
|
|
|
keresztkem |
Válasz | 2016. február 01. 11:36 | Sorszám: 25 |
Aki csak sértegetni tud, annak SOHA, SEMMIBEN, SEHOL, és SEMMIKOR NINCS IGAZA! Ha én sértegetek akkor nekem nincs, ha ön sérteget, önnek nincs.
|
|
|
panda |
Válasz | 2016. február 01. 11:14 | Sorszám: 24 |
Ehh, tényleg nehéz dolga lenne egy Turing-tesztet végzőnek, hogy eldöntse melyikőtök a gép ..
|
|
|
keresztkem |
Válasz | 2016. február 01. 11:08 | Sorszám: 23 |
Legalábbis ön szerint..De az nem számit. Mert ön egy beszámithatatlan idegbeteg nulla.
|
|
|
panda |
Válasz | 2016. február 01. 11:00 | Sorszám: 22 |
Itt a topikban is azt tetted, te szerencsétlen! Ráadásul, két szálon is!!!...
|
|
|
keresztkem |
Válasz | 2016. február 01. 10:53 | Sorszám: 21 |
"Félre" ön szokott, én nem.
|
|
|
panda |
Válasz | 2016. február 01. 10:20 | Sorszám: 20 |
Javaslat volt csak, nem kötelező betartani! Senkivel sem muszáj beszélgetned. És, félre sem..
|
|
|
keresztkem |
Válasz | 2016. február 01. 09:57 | Sorszám: 19 |
Semmi köze ahhoz, hogy a családommal mit tárgyalok meg vagy mit nem. Mindenesetre ön kérdezett, én válaszoltam. De nem túlzottan vettem figyelembe korábban sem, és a jövőben sem fogom, hogy önt mi érdekli és mi nem. ÉN AZT MONDOM ÉS IROM LE AMIT AKAROK ÉS ÚGY AHOGYAN ÉN(!!!) ÉS CSAKIS ÉN JÓNAK LÁTOM. Befejeztem. Leléphet!
|
|
|
|
keresztkem |
Válasz | 2016. február 01. 08:21 | Sorszám: 17 |
"..Mi a faß bajod van? " Nekem mindössze csak annyi, hogy ÚTÁLOM A BUZIKAT. Zsigerileg útálom...
|
|
|
|
panda |
Válasz | 2016. január 31. 20:30 | Sorszám: 15 |
Mi a faß bajod van? ..  1. Igen, a Turing-tesztet Turing találta ki. 2. Igen, a Turing-gépet Turing találta ki. 3. Igen, Turing buzi volt. És???
|
|
|
keresztkem |
Válasz | 2016. január 31. 19:50 | Sorszám: 14 |
1.) A Turing-teszt-nek minimum ANNYI KÖZE IGENIS VAN KÖZE(!) Turing-hoz, hogy róla nevezték el. És Turing pedig sajnos tényleg buzi...volt. 2.) Buzi gép tudomásom szerint nincs persze, de egy buzi-ról alkotott NÉV az van. Teszt név is--buziról--meg absztrakt automata név is--buziról.
|
|
|
panda |
Válasz | 2016. január 31. 16:37 | Sorszám: 13 |
ezt nem értem, ki kicsodát?  - A Turing teszt az az amit cikkben is leírnak. - A Turing "gép" meg az (absztrakt) automaták pedig attól függetlenek... (Ráadásul, valszeg nem is buzik.)
|
|
|
|
panda |
Válasz | 2016. január 31. 16:03 | Sorszám: 11 |
 http://galaktika.hu/mettol-emberi-egy-mesterseges-intelligencia/ "Egyes szakemberek úgy vélik, ez a teszt már idejét múlt és rossz irányba tereli a mesterséges intelligencia fejlesztőit. Noah Goodman, a Stanford Egyetem igazgatója szerint a chatbotok éppen hogy egyre butábbakká váltak annak érdekében, hogy átmenjenek a teszten. A fejlesztők általában gyereknek próbálják meg feltüntetni a gépüket (hiszen egy gyereknek kisebb a tapasztalata, tudása), illetve szándékosan raknak a szövegbe gépelési hibákat és poénokat, hogy a chatbot emberibbnek tűnjön. Tehát jogos a kérdés, hogy ez mennyiben nevezhető fejlődésnek...."
|
|
|