Új téma  Új hozzászólás

Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció
  előző téma   következő téma
»  gondola Fórum   » Vallás - filozófia   » Jézus feltámadása, Pál találmánya...

Ha vissza akarsz térni az előző témához, használd a böngésződ vissza (back) gombját!

Fórumunkon a regisztráció szünetel
Téma: Jézus feltámadása, Pál találmánya...
Pendragon
  Válasz | 2008. szeptember 24. 15:18 | Sorszám: 184
Tisztelt Root of all Evil figyelőember, úgy is mint minden szabályok legfőbb tudója!
(Meg talán úgy is, mint megbízott ítélkező, meg ítélet végrehajtó egyszemélyben, a demokrácia nevezetű társasjáték legnagyobb dicsőségére?)

Én vagyok az a „más felhasználó”, akinek az a joga van, amit ön említeni méltóztatott. Amivel éltem, és szíves engedelmével élni szeretnék továbbra is.

A Klaus Matefi nicken író személy ellen a világon semmi kifogásom nincs. A topik címével meghatározott sajátos állításához lényegileg nincs mit hozzáfűzni, lévén hogy feltehetően azt írja, amit sajátmaga fedezett föl! De az ezen a címen nyitott topikjában, hogy

„Jézus feltámadása, Pál találmánya...”

a témába olyan elvetemült „tanok” terjesztését csempészi be, amelyekhez véleményt csatolni nem csak hogy állampolgári jogom, de kötelességem is.

Az általam beírtak szigorúan az ő állításaira, úgy is mondhatnám a saját „off-topikjaira” való reagálások, és az én mércém szerint ezek sehol sem lépik túl például miniszterelnök urunk agyon reklámozott öszödi beszédének sem formai-, sem pedig tartalmi elemeit.

Kérem szíves megértését!

Kiváló tisztelettel
Pen Dragon

Előzmény: 183

Időzóna: CET  

Új téma  Új hozzászólás       előző téma   következő téma
Ugrás:

Email a webmesternek | Gondola