Tisztelt Root of all Evil figyelőember, úgy is mint minden szabályok legfőbb tudója!
(Meg talán úgy is, mint megbízott ítélkező, meg ítélet végrehajtó egyszemélyben, a demokrácia nevezetű társasjáték legnagyobb dicsőségére?)
Én vagyok az a „más felhasználó”, akinek az a joga van, amit ön említeni méltóztatott. Amivel éltem, és szíves engedelmével élni szeretnék továbbra is.
A Klaus Matefi nicken író személy ellen a világon semmi kifogásom nincs. A topik címével meghatározott sajátos állításához lényegileg nincs mit hozzáfűzni, lévén hogy feltehetően azt írja, amit sajátmaga fedezett föl! De az ezen a címen nyitott topikjában, hogy
„Jézus feltámadása, Pál találmánya...”
a témába olyan elvetemült „tanok” terjesztését csempészi be, amelyekhez véleményt csatolni nem csak hogy állampolgári jogom, de kötelességem is.
Az általam beírtak szigorúan az ő állításaira, úgy is mondhatnám a saját „off-topikjaira” való reagálások, és az én mércém szerint ezek sehol sem lépik túl például miniszterelnök urunk agyon reklámozott öszödi beszédének sem formai-, sem pedig tartalmi elemeit.
Kérem szíves megértését!
Kiváló tisztelettel
Pen Dragon