Új téma  Új hozzászólás

Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció
  előző téma   következő téma
»  gondola Fórum   » Vallás - filozófia   » Jézus feltámadása, Pál találmánya...

Ha vissza akarsz térni az előző témához, használd a böngésződ vissza (back) gombját!

Fórumunkon a regisztráció szünetel
Téma: Jézus feltámadása, Pál találmánya...
Root of all Evil
  Válasz | 2008. szeptember 24. 22:38 | Sorszám: 192
A véleményével vitába lehet szállni, de a személyeskedéssel szerintem nem jutnak sehova.
Előzmény: 184
Klaus Matefi
  Válasz | 2008. szeptember 24. 16:36 | Sorszám: 185
"A Klaus Matefi nicken író személy ellen a világon semmi kifogásom nincs."

Én a saját polgári nevemen írok, ellentétben veled, aki nicknév mögé rejtőzve sértegeti minden bejegyzésében a másikat. Feltehetően a saját neveden nem engednéd meg magadnak ezt a "luxust"...

"„Jézus feltámadása, Pál találmánya...”

a témába olyan elvetemült „tanok” terjesztését csempészi be, amelyekhez véleményt csatolni nem csak hogy állampolgári jogom, de kötelességem is."

Semmilyen elvetemült tanról nincsen szó, egyszerűen a bibliai legendák misztériumainak a kozmikus kapcsolatfeltárása folyik itt, amihez megfelelő történelmi visszatekintés és magyarázat is járul.

Mindenkinek joga van a véleményét hangoztatni, illetve megcáfolnia a tárgyalt dolgokat, ha tudja, de mivel ez egy nyilvános fórum, így csak a másik személyének a tiszteletbentartása mellett. Neked erről eddig fogalmad se volt, hogy mi az...

Attól, hogy te gyalázó szavakkal illeted a vitapartneredet, attól még soha nem lesz igazad, legfeljebb az általad védett ügynek árthatsz és magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt...

Részemről ezután nem vagyok veled hajlandó társalogni, azt hiszem, hogy ezen nem kell csodálkozzál...

Előzmény: 184

Időzóna: CET  

Új téma  Új hozzászólás       előző téma   következő téma
Ugrás:

Email a webmesternek | Gondola