„Kiválasztott nép az én népem!Amelyet az Úr megteremtett, és amelynek megengedte, hogy az ő dicséretére létrehozza a világ legmagasztosabb kultúráját, amelynek alapján népemet ősidők óta a Tudás Népének nevezik.
És nekem, jelentéktelen kis porszemnek, megengedte, hogy apám, anyám e népből származzon, és engem e nép neveljen föl, itt, az ő körükben lássam meg, és érezzem meg, kik vagyunk!
És az én többezer éves népem ma vérzik!
És fogy!
Minden értelemben!
Nyakában idegenek ülnek, akiknek köze nincs hozzánk, és népem mocskos jellemű tagjai ezek gátlástalan szolgáiként orozták el a hatalmat, és mindenben gazdáik érdekei szerint járnak el. Rettenetes pénzszivattyút telepítettek ránk, amellyel most – immár a semmiért - a több tízszeresen visszafizetett adósság fejében 1200 millió dollárt rabolnak le rólunk évente.
Az én népem ezeknek az idegeneknek a foglya. Népünk szellemi erejét-, munkaerejét, földjét, vízét, levegőjét kizsákmányoló-, ide telepített egységei évente több mint 23%-os profit növekedést „realizálnak”, miközben itt terjed a bizonytalanság, pusztul falu és város egyaránt.
Az én népemet azok gyalázzák, rágalmazzák, akik közben a kenyerét eszik! Ránk uszítják azokat, akikkel évszázadok óta együtt éltünk!
Ezen túlmenően mocsok lelkületű hazugok rombolják immun-renszerét, mindenféle tévtanokkal tömik a fejét, szándékosan butítják, kultúráját mindenféle műanyag csecsebecsékkel verik ki a fejéből, és a szívéből.
Az én Úristen által rám ruházott jogom, és kötelességem, hogy ezt ne tűrjem!!!”
Pen Dragon