"Nehezen értelek. Változatlanul nem értem,
mi a szándékod. És a motivációd.
Mert például egy orvos, aki azzal foglalkozik, hogy dudorokat operál le a homlokról, nem ragaszt a homlokára egy ronda kelést, csak ha ijesztgetni akar, így jártok, ha nem hozzám jöttök." Neked mi számít, az én motivációm, vagy pedig amit írok?
Van egy nagyon találó és követendő teozófus mondás: "Nincs magasztosabb vallás az igazságnál". A többség megméretés nélkül szajkózza azokat a többnyire dezinformációkat, amiket a szájukba rágtak a leleményes beavatottak évszázadok alatt... Kilenc évvel a "holtak feltámadása" után szerintem ideje végre valakinek vállalni a felvilágosító szerepet.
"Kérdéseim vannak. Szerintem mi mindannyian az igazságot keressük, és azt gondolom, hogy az igazság legvégső fokon nem fájdalmas, hanem a legszebb és legjobb.
Ezért keressük."
Szép idealista elképzelés részedről, de szerintem a valódi igazság, azaz a realitás kissé illúzióromboló... Nincsen halál utáni élet, se pedig feltámadás és a Jóistennek tartott "Isten" nemcsak a jónak, de a gonosznak is a szellemi forrása...
"Azonban egy van belőle, és mint minden ami EGY, ontológiailag máshova tartozik, mint amiből kettő, három, több, sok van, és ugyanezért nem birtokolható."
Ez így van, igazság csak egy létezik, a jelenlegi vallások egyike sem felel meg ennek.
"Keresni kell, lényegéhez tartozik ez, hogy keresni kell.
Aki azt mondja az enyém az IGAZSÁG, a fentiek miatt bizonyára téved.
Ha csak egy iottányi is hiányzik belőle, nagyon más lesz."
A pontos igazságot feltehetően soha nem fogja megismerni az ember, de a vallásalapítók által alkotott dezinformációk hamar kiszűrhetőek egy tapasztalt és nem elfogult kutató számára.
"ez az én logom, és a szellemi vezetőm nevével együtt, mérhetetlenül többet mond az anyakönyvi kivonatomnál."
Én kedves SenKyse a bibliai legendák misztériumainak a kozmikus hátterét kutatom. Az én logom egyértelműen utal arra az égi eseményre, amitől az ószövetségi legendák a messiásuk, immánuel születését várták, az újszövetségi legendák pedig "Jézus második eljövetelét" illetve a "holtak feltámadását"...
Ne haragudj, de nem szándékozom tesztkérdésekre válaszolni, a mondókámat mindig magam szoktam kifejteni és lehetőség szerint félreérthetetlenül...
Üdv
Klaus
Vallás - Filozófia - Ezotéria fórum