Téma: Jézus feltámadása, Pál találmánya...
|
SenKyse |
Válasz | 2009. április 08. 08:23 | Sorszám: 691 |
Annyira, de annyira mély meglátás az első sor. Senkise Klaus, Klaus senkise, mindketten egy. Kutya. Vau-vau-vau * A többire majd visszatérek, talán valamikor, mert nem érek rá. Meg itthon letiltattam tattaratattam tattam Csak előre: A világ megértésének és egy másik ember megértésének is ugyanaz a szerelem a kiindulása, ami nem elfogult, nem ítélkező, nem tekint tárgya érdemeire, tökéletesen érdekmentes, tárgy és célnélküli,célszerűség mentes, birtoklásvágy mentes, sőt eredendően vágymentes, úgy érzi az ember, nem maga okoskodta ki (na, ebbe szerelmes leszek, ezért-azért), hanem kegyelemből kapja. Csak úgy. Lángba borítja a szívet. Ez mindenkinek megadatik legalább egyszer az életben- - - - - - - Úgy gondolom pl, hogy Állatfreud-Freudállat is, mint nagy tudós, ezért tudott úgy kutatni, dolgozni. Ezért tudott következetesen, kitartóan, napi sok-sok órát át, éveken át munkálkodni. Hogy a végén miért lett teljesen rossz, embertelen, amit csinált? Kérdés. Szerintem, beléptek sorba, amitől a fent említett mentes volt. Azoktól jönnek be a hibák, azok szennyezik, sőt, a bűnök is azoktól vannak. Azok nélkül a szerelem, mint a fény, tiszta, ragyogó, átlátszó, osztatlan, egy, örök.
|
Előzmény: 690 |
|
|