Téma: 2010-2020: 1 millió új munkahely
|
kritikus |
Válasz | 2010. november 16. 13:20 | Sorszám: 16 |
bocs, de a macska a húst eszi le róla, ezt követően a kutya még megtalálja benne az örömét. A létminimum környékén billegve bizony nem esztétikai érvek dominálnak. A magyar történelemben nem a jót és jóllakásig evés volt jellemző, s ma sem az. Ha nem voltál még munkanélküli, ha nem csalták még el a havi jövedelmedet, ha nem fedezte a havi keresményed a havi jövedelmedet, akkor még nem ízlelted meg a magyar való világot. Mert azt nem az rtl klubban mérik. Mellesleg egy szívműtéten átesett családtag ellátásáról gondoskodva is más dimezióba helyeződnek az ízlések és pofonok.
|
Előzmény: 14 |
|
mpd |
Válasz | 2010. november 16. 13:17 | Sorszám: 15 |
Brrrrrrrr... Hozzávalók 4 személyre: 6 db pulykanyak 3 szál sárgarépa 3 szál gyökér 1 kis fej zeller 1 kis fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma őrölt bors, őrölt kömény, só és petrezselyem zöldje ízlés szerint Elkészítés: A fazékban lévő vízbe tesszük a pulykanyakakat, majd megsózzuk. Lassú tűzön főzzük, mert habos lesz a leves teteje; ezt mindig le kell szedni róla. Amikor a hús megpuhult, beletesszük a leveszöldségeket, az egész vöröshagymát, a fokhagymát és a fűszereket. Ha a zöldségfélék is megpuhultak, és már nincs hab a leves tetején, akkor levehetjük a tűzről. Ízlés szerint levestésztát is lehet készíteni hozzá.
|
Előzmény: 14 |
|
|