Új téma  Új hozzászólás

Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció
  előző téma   következő téma
»  gondola Fórum   » Társalgó   » Boszik írják

Ha vissza akarsz térni az előző témához, használd a böngésződ vissza (back) gombját!
   
Fórumunkon a regisztráció szünetel
Téma: Boszik írják
kritikus
  Válasz | 2011. augusztus 02. 12:53 | Sorszám: 160
én semmivel. minden lekvárt viszonylag kevés cukorral, viszont egy kis citrommal készítek, s egy régebbi netes tanács szerint a forró lekvárt betöltöm, rászorítom a tetőt, fejjel lefelé fordítva hűtöm, illetve törölgetem az esetleges csurran-cseppen következményeket.
Ez nagyon jól bejött: a málnától a barackon át a birsalmáig mindegyik kibírja - igaz spajzban.
semmilyen fixálót, zselésítőt, tartósítót nem teszek bele.
Előzmény: 157
Gyöngy
  Válasz | 2011. augusztus 02. 12:43 | Sorszám: 159
Anyukám úgy csinálta, hogy még forrón üvegekbe töltötte, és nem bele, hanem rá szórt tartósítószert (ha jól emlékszem, szalicilt), és még azon melegen lezárta az üvegeket, és dunna közé rakva hagyta kihűlni.
Előzmény: 157

Időzóna: CET  

Új téma  Új hozzászólás       előző téma   következő téma
Ugrás:

Email a webmesternek | Gondola