Az Univerzum Egyháza
http://x3.hu/freeweb/frameset.x3?user=/terembura&page=/egyhaz/index1.html "Szertartásaink:
Szülés utáni (első szoptatási) anyai fogadalom
Tűzkeresztség (atyai és keresztszülői fogadalom)
Felnőtté avatás l. fokozat (12 éves)
Felnőtté avatás 2. fokozat (14-15 éves)
Felnőtté avatás 3.fokozat és Vízkeresztség (18 éves)
Házassági szertartás
Válási szertartás
Temetési szertartás
Temetés utáni lélekkísérő szertartás
Intézményeink és rangfokozataink:
Élnök (demokratikusan választva)
Élnöki hivatal és titkárság
Élhírnöki szinódus (demokratikusan választva)
Egyházmegyei szinódusok (5 egyházmegye)
Hírnökök (kinevezve}
Egyházbírák (kinevezve)
Általános közgyűlés
Egyházmegyei gyűlés
Terveink szerint akreditált egyetem kialakításán fáradozunk, kutatóintézeteket kívánunk létrehozni, és az itt szerzett tapasztalatokat az egyház oktatási intézményeiben azonnal tovább kívánjuk adni. Minden földrészen vannak híveink, így tanaink gyorsan terjednek. Tiszteljük a Föld ősi szentkönyveit, így a Bibliát (az Élet Könyvét), a Koránt, A Véda könyveket, és minden írást amiben az Isten az embereket tanítja. Munkánk ezek számítástechnikai visszafejtésére (megfejtésére) is irányul. Vallásunk nem földi eredetű, és nem az "ismeretlen erőktől való félelem" vagy a "létbizonytalanság" hozta létre, hanem a tudás."
"AZ ADÓ 1% TÁMOGATÁST HÍVEINK ÉS PÁRTFOGÓINK A 0640 TECHNIKAI SZÁM ÉS AZ EGYHÁZ NEVÉNEK BORITÉKBA HELYEZÉSÉVEL KÉRHETIK, ÉS EZT AZ ADÓBEVALLÁS NAGY BORITÉKJÁBA KELL TENNI.
HA BÁRMILYEN MÓDON SEGÍTENI KÍVÁNJA ÓKERESZTÉNY EGYHÁZUNKAT ITT MEGTALÁLJA A SZÜKSÉGES ADATOKAT.
A TÁMOGATÁST HITOKTATÁSRA, TUDOMÁNYOS KUTATÁSRA, ÉS A SZEGÉNYEK MEGSEGÍTÉSÉRE FOGJUK FELHASZNÁLNI.
KÖSZÖNJÜK!"
"A Nagy Egyesítés"
"Bölcs ősapáink és ősanyáink rehabilitációja?
Én már biztos vagyok abban, hogy ez lehetséges!" http://x3.hu/freeweb/frameset.x3?user=/terembura&page=/egyhaz/index1.html
"Kutatásaink
MÉRÉSEK ÉS ALAPFILOZÓFIAI KUTATÁSAINK
GRAVITÁCIÓS HULLÁMOK MÉRÉSEI - ELMÉLETI KUTATÁSOK
ALTERNATÍV HUN FILOZÓFIAI FOLYÓIRAT"
Erre gondoltam. Te, hogy ez is milyen érdekes. És úgy néz ki, ők is egy egyesítésen fáradoznak! Mennyien hiszik a világon, hogy minden 1!!!