Új téma  Új hozzászólás

Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció
  előző téma   következő téma
»  gondola Fórum   » Társalgó   » Boszik írják

Ha vissza akarsz térni az előző témához, használd a böngésződ vissza (back) gombját!
   
Fórumunkon a regisztráció szünetel
Téma: Boszik írják
kritikus
  Válasz | 2011. augusztus 02. 12:53 | Sorszám: 160
én semmivel. minden lekvárt viszonylag kevés cukorral, viszont egy kis citrommal készítek, s egy régebbi netes tanács szerint a forró lekvárt betöltöm, rászorítom a tetőt, fejjel lefelé fordítva hűtöm, illetve törölgetem az esetleges csurran-cseppen következményeket.
Ez nagyon jól bejött: a málnától a barackon át a birsalmáig mindegyik kibírja - igaz spajzban.
semmilyen fixálót, zselésítőt, tartósítót nem teszek bele.
Előzmény: 157

Időzóna: CET  

Új téma  Új hozzászólás       előző téma   következő téma
Ugrás:

Email a webmesternek | Gondola