Téma: Halk kérés a moderátorhoz ...
|
Macisajt |
Válasz | 2003. február 21. 21:04 | Sorszám: 6 |
Nézd, ez a topiccím az Indexen is bevált: Gyalázatos az Index mûszaki háttere!!! --- Index behelyettesitve, és hajrá...( Magyarország, hajrá magyarok! )) Nahát
|
|
|
szij |
Válasz | 2003. február 21. 20:18 | Sorszám: 5 |
Kedves toloba, ... te is emlékezhecc, hogy pl. mpd-vel elég keményen összezördültem emiatt ... (... kösz, kímélj meg a gyűjteménytől ... az nem mentség, hogy "mások is" ...)
|
|
|
toloba |
Válasz | 2003. február 21. 18:52 | Sorszám: 4 |
Jó, a te kedvedért!
|
|
|
Gyöngy |
Válasz | 2003. február 21. 16:52 | Sorszám: 3 |
toloba, kérhetnéd a moderátort, hogy módosítsa a címet Miért tetű-lassú a gondola-fórum?-ra. Tedd meg a kedvemért !
|
|
|
toloba |
Válasz | 2003. február 21. 14:44 | Sorszám: 2 |
Ha vetted volna a fáradtságot és elolvasod a topiknyitót, számodra is kiderülhetett volna, hogy nem a Gondolával van bajom, hanem az elérhetőségével. Ami a mosdatlan számat illeti, valóban lehetett volna a fogalmazás kevésbé kifejező. Azonban hadd hívjam fel a figyelmedet arra, hogy ebben a tekintetben nem én vagyok az egyetlen és főleg nem az első. Így talán előbb azokért tehetnél valamit. Ha kívánod és lesz időm, öszegyűjtök számodra a hétvégén egy szép csokrot. Csak el ne ájulj a sok "zord" lehelettől.
|
|
|
szij |
Válasz | 2003. február 20. 20:55 | Sorszám: 1 |
Kedves Gen, ... Nem csak a műszaki paraméterek, hanem a hozzászólók szájápolása is hozzátartozik a Gondola színvonalához ...
|
|
szij |
Válasz | 2003. február 20. 20:17 | Sorszám: 0 |
Gondolom, a Gondola sértegetését a kívülállóknak kell szóvátenniük: T. Szerk. ! Tessen szives az ilyen mosdatlanszájú hozzászólókat, mint toloba ... ... móresre (vagy tánc- és illemtanra) tanítani ... Előre is köszönöm ... szij
|
|
|