Új téma  Új hozzászólás

Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció
  előző téma   következő téma
»  gondola Fórum   » Mûhely   » Válasz Orbán Viktornak

   
Fórumunkon a regisztráció szünetel
Téma: Válasz Orbán Viktornak
keresztkem
  Válasz | 2017. október 21. 10:37 | Sorszám: 22
Brüsszel-ben volt a hátvégén miniszterelnökünk. Nem túl jókat mondott, de így sem értem.Hogy "bizottság" meg "parlament" megez megaz. Szakértőjavaslat...minek? Megszavazták. Kik? Hogy? Miért? Ha ellenezzük. Jönnek a fekák! Legyünnek a fatetejérül oszt usgyi(!) ajrópába....Ottan nem kő dógozni, oszt' van minden. Jó ez így nekünk. Kurz mé' nem nyissa ki a szájacskáját ha mán ottan van ő is--igaz mostmégcsak mint osztrák "külügyér"?
keresztkem
  Válasz | 2017. október 18. 14:47 | Sorszám: 21
".És akkor egyszer csak látom, hogy Ujhelyi István aláírásokat gyűjt, hogy vezessük be az eurót, miközben az összes tanácsadó, Andor László is meg én is, elmondtuk, hogy nem látjuk ezt helyesnek. Program hiányában ez megy. Ellentmondásos, összefüggéstelen volt az egész. Volt egy fészbukos kampány, hogy „majd akkor kezdődik a meccs, ha mi kifutunk a pályára”. Nem hiszem el, mondom. Ebben az országban folyamatosan meccs van, Orbánék ott fociznak a pályán, Botkáék meg melegítenek a szélén, bukott játékosokkal, stratégia nélkül, és azt hiszik, hogy ők mondják meg, mikor kezdődik a meccs. Botka László jót akart, de úgy kapott zakót, hogy valójában be sem szállt a meccsbe.

Botka a saját elbeszélése szerint abba bukott bele, hogy valakik megfúrták.

Biztos, de akkor miért nem tette ki ezeket az embereket? Miért tagok még? És miért ugyanazok a lejáratódott arcok képviselik a pártot?"
Mondja a 24.hu-n Pogátsa Zoltán, néhai Botka László szaktanácsadó FŐ-FASZIMGER. És néha még egészen értelmes dolgokatis FAKIT ez az ÜRGE. Mondanám Miniszterelnök Úrnak: ODA 'KÉK FIGYELNI OLYKOR ERRE A POGÁCSÁRA.... Nehogy a torkunkon akadjon, mert nem elmebajos a tag. Sok társával ellentétben. De az LMP-t alighanem túlértékeli--remélhetőleg(!)-- manapság egy picit...azt hiszem.

keresztkem
  Válasz | 2017. október 09. 16:24 | Sorszám: 20
Dr. Orbán Viktort ma már IRRACIONÁLIS MÉRTÉKBEN gyűlölik az Őt gyűlölők. Mert ELKÉPESZTŐ tartalmi fordulatot vett az az ú.n "őcsényi eset" , amiről a mai gyűlöletbajnokok szónokolnak és prédikálnak--mitsem törődve azzal, hogy a MIniszterelnök Úr effektive mit is mondott az eset kapcsán. Lényeg: NEM AZT OSTOROZZÁK, amit mondott, hanem azt, amit ők a liberálgennyes gyűlölködők beleértenek de inkább belemagyaráznak--s ami persze nincs "benne"! Mert mit is mondott Dr.O.V. az ominózus eset kapcsán? Ezt: "MEGÉRTEM AZ ŐCSÉNYIEKET, HOGY BIZALMATLANOK. HISZEN OLYANNYIRA SOKAT HAZUDTAK ÉS HAZUDOZNAK NEKIK AZ Ú.N. "LIBERÁLIS EMBERI JOGVÉDŐK". ŐK ÚGY VALÓSZINŰSITIK: MOST MAJD JÖNNEK A GYEREKEK, AZUTÁN A CSALÁDEGYESITŐK RÉVÉN A HOZZÁTARTOZÓK, MAJD AZUTÁN A TÖBBI, A NEM KIVÁNT TÖMEG--AMIBŐL ŐK AZ ŐCSÉNYIEK, KÖSZÖNIK DE NEM KÉRNEK. AZ ŐCSÉNYIEK MÁR NEM HISZNEK A "JOGVÉDŐ" Ú.N. CIVIL SZERVEZETEKNEK, MÁR ANNYIT HAZUDTAK HAZUDOZTAK NEKIK, s a fejük fölött, ETC...ETC.." No EZ A LÉNYEG, s nem az, amit a liberálmédia szajkózik és mantráz: hogy tudniillik, nem engedik a legálissá MÁR BEFOGADOTT menekülteket szabadon azt tenniök, amit egyébként normálkörülmények között valóban engedni köllene hogy tegyenek. De Dr.O. NEM AZT(!) mondja, amit a szájába adnak, hanem azt, hogy "megérti az öcsényieket" etc...etc... Innentől kezdve megy az ostoba és hülye liberálgennyes mákdarálás és szóf..sás...
Ők győlölni AKARNAK, hát gyűlölnek és GYŰLÖLETET SZITANAK. Nem utolsósorban azért, MERT NAGYON ROSSZUL ÁLL A SZÉNÁJUK. És....nekik most már semmilyen tisztességtelenség sem drága, minden aljasságuk "megengedett" ...szerintük. Szerencsére az emberek--az öcsényiek is--nem hülyék, s átlátnak a szitán.
keresztkem
  Válasz | 2017. szeptember 26. 11:40 | Sorszám: 19
Angela Merkel és a CDU-CSU nyert vasárnap a német választáson--ha nem is 'nagyon.De! Kiváncsiak lehetünk, hogy így, viszonylag gyengén egyáltalán megkísérli-e nem utolsósorban Macron "bizgatásának hatására" keresztülverni az Európai Egyesült Államok nevű GENNY-ÁLLAM létrehozását. De legalábbis annak kisérletét...Vajon mit szól ehhez, teszem azt a Német Szabaddemokrata Párt, amelyik a német nemzeti tőkésvilág patrónusaként kerül majd bele a mostani Merkel féle koalicióba. Különösen úgy, hogy a "zöldek" meg a pálmafa tetejin szeretnének ugrálni majomként--leépitve minden erőművet és ipari beruházást...faszául.
keresztkem
  Válasz | 2017. szeptember 22. 11:27 | Sorszám: 18
Valóban NEM HÜLYESÉG ez az újabb NEMZETI KONZULTÁCIÓ azzal kapcsolatban--úgymond--hogy: "akarja-é Ön azt, hogy Magyarország a BETELEPÜLŐK által "működtetett" ország legyen--mint amilyen mondjuk Belgium vagy Hollandia?" A "f..om" akarja--mondom én-- kb. annyira "akarom", mint amennyire azt "akarom", hogy legyen EGY PÚP A HÁTAM KÖZEPIN.
Node a ballibgenyó ellenzék már most előjött a "fúróval" atekintetben, hogy ez most nem más, mint "választási propaganda". Ami annyiban igaz is, hogy összefügg a dolog valóban a választással--teszem hozzá: '"HÁLISTEN"--hogy teszteli-leteszteli a támogatottsági helyzetünket így 6-7 hónappal a jövő évi választások előtt. Ennyiben tehát ballibgennyesék "fején tanálták a kampósszöget"--legyenek vele boldogok.
keresztkem
  Válasz | 2017. szeptember 19. 11:28 | Sorszám: 17
Sokszor van úgy "az ember" a politikában, hogy azt hiszi, oéyan érv vagy olyan döntő érv van a birtokában, szinte "itt pörög a nyelve hegyén", hogy "az"(!) SZINTE MINDENT ELDÖNT- HETNE(!) mégsem alakul úgy, mert másoknak, főleg a "nagyoknak" a döntéshozó helyzetben lévőknek vagy esze ágába' se jut, vagy ha eszükbe is jut, nem érvelnek "azzal" vagy éppenhogycsak érvelnek "úgy", vagy rosszul érvelnek--elhagyva-nem kigangsúlyozva a LÉNYEGET. AZ ÉN LÉNYEGEMET!--nyilván.Bezzeg ha én megmondhatnám, ha engem meghallgatnának, ha ott lehetnék a tűz közelibe" etc...etc...bezzeg akkor.......akkor mennyire "más" lenne. Lehengerelném LENYŰGÖZŐ IGAZSÁGOMMAL a Luxembourgi meg a Strassbourg-i Emberjogi bíróságokat az ENSZ közgyűlését, a Római Pápát, a Dala Lámát stb...stb...Angela Merkel asszonyt. Háát! Valahogy így.
Mert itt van pl. ez a menekültügy! MIÉRT NEM ÉRVEL SENKI SEM AZZAL, HOGY EZEK AZ Ú.N. "MENEKÜLTEK" NEM AKARNAK(!!!!!) MAGYARORSZÁGRA JÖNNI. HA MEGEFESZÜLÜNK MI MAGYAROK--AKÁRMELYIKŐNK, PÁRTÁLLÁSTÓL TÖK' FÜGGETLENŰL--VAGY MEGFESZÜL ANGELA MERKEL VAGY JEAN-CLOUDE JUNCKER VAGY GUY VERHOFSTADT VAGY PITYIPALKÓ...AKKÓ' SE GYÜNNÉNEK IDE. SZARNAK IDE GYÜNNI AKÁR IDE "OSZTJÁK BE" ŐKET AKÁR NEM!!!Úgy félnek ezek tőlünk, mint ördög a szenteltvíztől Akkor meg mire megy a NAGY SZÖVEGELÉS?!
keresztkem
  Válasz | 2017. szeptember 07. 14:56 | Sorszám: 16
Nem hiszek a JOGBAN meg a BIRÓSÁGOKBAN. A tegnapi "kvótaügyi itélethirdetés" óta még kevésbé--pedig az már nagy kunszt.
Viszont. Találkozom nagynéha bölcs bírókkal, ügyvédekkel, jogászkkal is--mondom nagynéha nagyon ritkán.
Az ő "igazságuk" valahogyan így szól: "CSAK PERESKEDNI NE KEZDJEN SOHA AZ EMBER, CSAK BIRÓSÁGOKRA SOHA NE JÁRJON! MERT CSAK A NAGYON BUTA EMBEREK, NOMEG A NAGYON BEGŐZÖLTEK HISZIK AZT: A BIRÓSÁG--ÚGYMOND--IGAZSÁGOT SZOLGÁLTAT...MÁRMINT NEKIK, A BUTÁKNAK." MERT! A BIRÓSÁG NEM(!!!) SZOLGÁLTAT IGAZSÁGOT, ELLENBEN ÉRVÉNYRE JUTTATJA AZ ERŐSEBB KUTYA B..SZIK "ELVET"" Aki okos tudja ezt, aki buta nem.Ilyen a Világ.
keresztkem
  Válasz | 2017. szeptember 04. 09:11 | Sorszám: 15
Az őszi politikai NAGYSZEZON előtt--immár hagyományosan--megtörtént az elmúlt hétvégén a Somogy megyei Kötcsén a szokásos KDNP-Fidesz "ÉVADNYITÓ BELÉRTEKEZLET". Amely ugyancsak hagyományosan zártkörű, de olyannyira mégsem az, hogy semmi de semmi ne szivárgott volna ki az ott elhangzottakból. Szóval Orbán Viktor most is jól érzi, hogy azért a jövő tavaszi választások előtt--sajnos--nincs a meccs teljesen lejátszva. Ami kb. annyit tesz, hogy a keresztény-nemzeti jobboldal nem ülhet nyugisan karbatett kézzel várva azt, hogy "berepüljön a szájába a sült galamnb". Annak ellenére sem, hogy a jelenlegi ellenzék nyilvánvalóan kórosan és betegesen megosztott--a nagy nagy hatalomsóvárgása okán. Viszont "kívülről" a Soros féle sok-, és nagypénzes úgynevezett "civilszervezetek" kellően behülyíthetők mindenféle baromsággal: hogy mennyit lopunk, korrumpálunk és hazudunk--amiből persze bizonyitani vagy komolyan per tárgyává tenni semmit sem tudnak.De persze a mezei jónép egy része simán benyalja a rablómeséket--mert nincs Mercedes kocsija és nem hollywood-i luxuspalottában lakik--meg persze takony van a gerince helyén, amit nem tud, de ha tudná akkor sem ismerné el.Ez a mostani "válasz" O.V.-nak: jelesül, hogy jól látja a jelenlegi ügyeket is. Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!
keresztkem
  Válasz | 2016. április 20. 08:38 | Sorszám: 14
Dr.Orbán magyar miniszterelnök 3 napra vendége lett ezen a héten Helmuth Kohl korábbi (nyugat)német szövetségi kancellárnak, aki ebben a hivatalában a leghosszabb ideig töltötte be feladatát--már egyáltalában azóta, amióta a szövetségi kancellári tisztség egyáltalában létezik. És nem mellesleg szólva az EURÓPAI EGYSÉG és a német-magyar barátságnak is nagy-nagy barátja, sőt talán apostola is Kohl úr, aki igaz már 86 éves és nem a legjobb egészségi állapotnak "örvend" már, ami ebben a magas korban azért nem olyannyira ritkaság.
Mindezen körülmények ismeretében mosolygásra sőt nevetésre ingerlő a magyar "orbántakarodjozó" balliberális, nyomtatott és elelktronikus sajtónak az az izzadtságszagú igyekezete, hogy e látogatás jelentőségét és eredményeit minél inkább és mindjobban "lefumigálja", lekicsinyítse, eljelentéktelenítő színben tüntesse föl. "Orbán egy órát kapott Kohl-tól" címmel és ilyenekkel próbálják e zavarkeltést elérni--gyanithatóan nem túl nagy sikerrel. S olyannyitra "hatékonyan" hogy pl. az Origo SIMÁN KITÖRÖLTE kommentemet, melyet a fentiekhez hasonló értelemben beírtam...Szép-szép...VÉLEMÉNY ÉS SAJTÓSZABADSÁG ÓH! És még ők beszélnek erről "ezt" számonkérve. Vicces!
keresztkem
  Válasz | 2016. március 18. 11:17 | Sorszám: 13
Ha igaz ma, 2016.március 18-án jutottunk el oda, hogy a NAGYOKOS Brüsszel eljutott az ÖNKÉNTES ALAPÚ BETELEPITÉS fogalomkörének tudomásulvételéhez.
A legelképesztőbb jelen sorok írója számára az persze, hogy Angela Merkel állandóan "európa megoldásról" értekezik és szónokol, miközben 1 év óta teljesen nyilvánvaló, hogy NEM MŰKÖDIK egyetlen egy közös megoldáselem sem, mely több állam együttműködésén alapulna--s így egy TAPODTAT SEM(!) sikerült előrelépni. Egyesegyedül valami abból működik, amit a V4-es országok és Dr.O.V. kezdeményezett és realizált. A "többi" mind megmaradt a verbális locsogás szintjén.
keresztkem
  Válasz | 2016. március 08. 11:25 | Sorszám: 12
Hálás szívvel GRATULÁLOK ÖNNEK, ÉS KÖSZÖNÖM sokak nevében is--NAGYRABECSÜLT MINISZTERELNÖK ÚR--amit tegnap, márc.7-én, és ma hajnalban értünk MAGYAROKÉRT BRÜSSZLBEN TETT. ISTEN ÓVJA ÖNT ÉS TARTSA MEG !
keresztkem
  Válasz | 2016. február 22. 12:47 | Sorszám: 11
Jelen sorok írója, aki a ballibák szerint FIZETETT FIDESZ SEGGNYALÓ--ugye, természetesen--régen letett már arról, hogy olvasóinak egy részét, nagy részét bármiről is meggyőzze, de egyáltalán akárcsak győzködje is. Az "ők", a többség szintjén csakis és kizárólag fizetett seggnyaló lehet az, aki valamiről nem "úgy" gondolkozik, mint ő! Ennek a --nevezzük így--TIPUSGONDOLKODÁSMÓDNAK lényegi eleme az, hogy szentül meg van győződve róla, CSAKIS és PÉNZÉRT CSINÁL(hat) valaki valami olyasmit mégiscsak amit ő, legjobb meggyőződése szerint helytelenit--esetleg-netán elmebéli fogyatékosság okán.. A PÉNZEN KIVÜL MÁS MEGGYŐZŐERŐ ÉS AGIT.-PROP. ESZKÖZ--szerinte-NINCS! Tehát! Ha ő valamit máshogy lát, s a másik ember megintcsak másként, az szerinte csak kétféleképpen lehet:
1.) Az illetőt--azt a MÁSIKAT--MEG-, és LEFIZETTÉK.
2.) Az a "MÁSIK" buta, elmebeteg, hülye stb...stb.., másként nem gondolkozhat vele ellentétes módon.KÉSZ A MODELL!
Vicces! Nemde?
keresztkem
  Válasz | 2016. február 19. 17:01 | Sorszám: 10
Nem "képzelődés" és seggnyalás azt állitani, hogy az ú.n. "migránsválság" megoldási koncepciójának orbáni-V4-es tervezete külön sikertörténet MINISZTERELNÖKÜNK nevével fémjelezve--amin persze itthoni ellenfeleink pukkadozva dühöngenenek és a frász kerülgeti őket. Amit persze elismerni többségük nem képes--lévén hogy hiányzik legtöbbjükből az ennek elimeréséhez szükséges és nélkülözhetetlen ERKÖLCSI ERŐ.
Ennél meglepőbb a jelenlegi olasz miniszterelnök fenyegetőtése, miszerint meg kell vonni az ú.n. UNIÓS PÉNZÜGYT TÁMOGATÁSOK egy részét Magyarországtól meg a V4-ektől.
Sajátos logika és gondolkodásmód...Hiszen sem Dr.Orbán sem Magyarországról senki de még a V4-esek közül is senki NEM HIVTA, sőt "csalogatta" az ú.n "wilkommneskultúr" jegyében Európába az ismert CSŐCSELÉK SISEREHADOT! Azok csak jöttek mint a SÁSKAJÁRÁS és Angela Merkel asszonyék meg a "nyugatiak" voltak épp azok, akik fennen hangoztaták, hogy TÁRT KAROKKAL VÁRJÁK ŐKET! Most meg már hogy nyilvánvalóan "beütött a krach" hogy nem tudják őket hova pakolni, most már "közös felelősségről" "közös tehermegosztásról" és egyebekről szónokolnak-prédikáknak olasz miniszterelnök uraimék. Hát nem ÉPP "ők"--németek, osztrákok, franciák, olaszok-- voltak azok, akik a mostanra már stámukra is kezelhetetlenné vált embertömeget ide-deponálták? És nem mi voltunk azok akik azt mondottuj Dr.Orbán Vktorral az élen--sőt Ő egyedül mondta akkor--hogy ez az út nem járható? Hát akkor nmiféle "ERKÖLCSI ALAP" jegyében és alapján zsarol minket és Dr. O-t egy ilyen semmire nem jó olasz "szájpolitikus"?
keresztkem
  Válasz | 2016. február 14. 12:27 | Sorszám: 9
Az Orbán Viktor elleni támadások kritikai hangneme--nagyon finoman és eufemisztikusan fogalmaztam--minden racionális és ép emberi ésszel fölfogható MÉRTÉKET ÉS STILUSIRÁNYT TÚLLÉP.
Lassacskán Dr.Orbán az itt Magyarországon és Európában élő magukat embernek mondó és képzelő "kétlábú élőlények" számára a PATÁS ÖRDÖG, LUCIFER, BELZEBUB etc...etc fogalmi szinonimává vált. Nem érzik ezek a --sokszor diplomás, sőt, többdiplomás--emberek a MÉRTÉKPROBLÉMÁT az ezzel kapcsolatos
nyelvhasználatukban? Elképesztő!
panda
  Válasz | 2016. január 19. 05:30 | Sorszám: 8
keresztkem
  Válasz | 2015. május 15. 21:11 | Sorszám: 7
Ritkán volt Magyarországnak ilyen kiváló ember a miniszterelnöke, mint a jelenben van. Talán gróf Bethlen István volt ehhez fogható, és talán a dualizmus korában ifj. gróf Andrássy Gyula. Ez akkor is igaz, vagy annál inkább igaz, hogy ilyen aljas és nemtelenül hazug vádakkal támadják Őt azok akik A CIPŐJE SARKÁIG NEM ÉRNEK FÖL! Mellesleg ez így szokott lenni: minél elérhetetlenebbűl kiváló valaki, annál gátlástalanabbul mocskosak az ellene induló támadások.
keresztkem
keresztkem
  Válasz | 2014. szeptember 15. 16:59 | Sorszám: 6
Orbán Ráhel, Dr.Orbán Viktor miniszterelmökünk legidősebb leánya kilép a Hotel Kempinski kapuján.
Az Origo-n ennyi elég ahhoz, hogy MEGINDULJON EGY IRDATLAN MOCSOKÁRADAT a ballib "beírogatók" részéről: írigység, szenny, közönségesség, helyesírási hibáktól hemzsegő-n leírt trágárságözön véges-végtelen.És ezekután még a baloldaliak mernek szájukra venni olyan szavakat hogy: GYŰLÖLETKAMPÁNY.Mármint a mi oldalunkon.
Elképesztő!!!
keresztkem
keresztkem
  Válasz | 2014. augusztus 11. 09:45 | Sorszám: 5
Nagyon jó stadionavató beszédet mondott tegnap Dr.Orbán Viktor Miniszterelnök Urunk az új Fradi-stadion avatóünnepségén.Persze a ballib sajtó ezt az eseményt is úgy--hazug módon: "úgy" tálalta--hogyasszongya, úgymond "kifütyülték Orbánt a stadionavatón"! Hát meg lehet nézni, le lehet ellenőrizni ezt az ú.n. "kifütyülést" itt a neten....
Ami azt jelenti: persze voltak, akik fütyültek, ki tudja honnan fölbérelten.De a részvevők-hallgatók 98%-a ÜNNEPELT ÉS TAPSOLT! IGENIS: ÜNNEPELT ÉS TAPSOLT.LEELLENŐRIZHETŐEN ÉS DEMONSTRÁLHATÓAN.NINCS HELYE MELLÉBESZÉLÉSNEK.És mindez nagyjából-egészében REPREZENTÁLJA IS(!) a mai valóságos társadalmi helyzetet a 'zorbánnal kapcsolatban.A TÖBBI CSAK MOTYOGÁS!!!
keresztkem
keresztkem
  Válasz | 2014. augusztus 06. 10:07 | Sorszám: 4
Ráadásul 'most derült rá fény: ROSSZUL FORDITOTTÁK LE, DR.ORBÁN TUSVÁNYFÜRDŐ-I BESZÉDÉT. AMI MÉGINKÁBB RÁERŐSIT ARRA A FÖLTÉTELEZÉSRE: EGYETLEN IGAZI ÉS VALÓDI CÉLJUK "BALLIBÉKNAK": BELEKÖTNI-LEJÁRATNI MINISZTERELNÖKÜNKET.Nem fog sikerülni nekik--ez több, mint valószínű.
keresztkem
keresztkem
  Válasz | 2014. augusztus 04. 07:04 | Sorszám: 3
Ha a New York Times meg a Süddeutsche Zeitung is "ki van akadva" Dr.Orbán Viktor Miniszterelnökünkön, AKKOR TÖBB, MINT BIZTOS, HOGY JÓ(!!!) ÚTON JÁR. Csak had' egyék a kefét, arra még tán jók a 'süddeutsche-sek--egyébre se!
keresztkem
keresztkem
  Válasz | 2014. július 31. 08:27 | Sorszám: 2
A tusványosi programvízió azzal foglalkozott, hogy a külföldről pénzzel támogatott ú.n. magyarországi "civil szervezetek" A VALÓSÁGBAN UGYAN MENNYIRE CIVILEK?
Mert ha egy "kicsit megvakarjuk" rögtön kiderül: politikailag igenis karakteresen a mai magyarországi ellenzékkel szimpatizáló pénzküldésekről és átutalásokról van szó, és távolról sem valamiféle szektorsemleges civilségről.
A helyzet az, hogy a MAGYAR VÁLASZTÓPOLGÁR LÁTVÁNYOSAN NEM TÁMOGATJA(!!!) szavazatával--2010 után idén már másodszor nem-- azokat, akiket a marhanagy demokráciabajnok "nyugat" megnyom(-na mégis) fölfelé jelentős pénzekkel. És ezekután még ők oktatnak ki minket törvénytisztelő magyar állampolgárokat demokráciából meg nyugat-európai civilizált társadalomszemléletből. Az ember nem is tudja, hogy nevessen vagy inkább....sírjon.
keresztkem
keresztkem
  Válasz | 2014. július 29. 17:39 | Sorszám: 1
P.s.:
Egyébiránt Szántó Dianá-nak üzenjük: NE FÉLTSE DR. O.-tól a demokráciát! NEM FOG "AZ" MEGSZŰNNI! Legföllebb az a 'változata fog átalakulni egy produktivabb etikusabb demokráciává ami--Ön szerint is--egyébként is lejáratta.....ÖNMAGÁT. Legyen erkölcsi erejük megtenni e felösmerést és deklarálni is, ha látszódik majd már a "dolog"!
Persze mellébeszélni-ANZÁGOLNI lehet...De minek?
keresztkem
keresztkem
  Válasz | 2014. július 29. 15:31 | Sorszám: 0
Meglepően higgadt és értelmes választ közöl az Index híportál:
"Érkezett egy civil válasz Orbán új állami víziójára
SZÁNTÓ DIANA, ARTEMISSZIÓ ALAPÍTVÁNY
2014. 07. 29. 11:54" "felzettel", melyet csodák csodája ÉRDEMES ELOLVASNI.
Nyilván Orbán Viktornak a múlt szombaton Tusnádfürdőn elhangzott és ott ismertetett víziójáról van szó a VILÁGBAN LESZEREPELT és funkciótvesztett LIBERALIZMUS HALÁLÁRÓL!
Mondom, Szántó Diána írását KIVÉTELESEN(!) ÉRDEMES ELOLVASNI, mert nem hőbörög, hanem érvel.De! Érvelésének "deus ex machiná"-ja az, hogy Dr.Orbán --úgymond--A DEMOKRÁCIÁT MEG AKARNÁ SZÜNTETNI azzal, amit szombaton mondott, és ez pedig EXPRESSIS VERBIS: NEM IGAZ!!! Még akkor sem igaz(!) ha "balliberálisék" "EZT" óhajtanák kiolvasni Dr.O. szombati, tusványosi megnyilatkozásából.Tehát: tévedés Szántó Diána azon állitása, miszerint Dr.Orbán a "kutyaharapást szőrével" óhajtaná gyógyitani.NEM AZT AKARJA!Belemagyarázni persze ballibéknál bele lehet azt, ami nincs BENN', de 'antúl még az "úgy" nem lesz igaz! Ez a lényeg.
Egyébiránt ezt a cikket mégis ÉRDEMES ELOLVASNI!
keresztkem

Időzóna: CET  

Új téma  Új hozzászólás       előző téma   következő téma
Ugrás:

Email a webmesternek | Gondola