Új téma  Új hozzászólás

Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció
  előző téma   következő téma
»  gondola Fórum   » Mûhely   » Válasz Orbán Viktornak (4. oldal)

 
A téma oldalai: 1  2  3  4 
 
Fórumunkon a regisztráció szünetel
Téma: Válasz Orbán Viktornak
keresztkem
  Válasz | 2016. március 08. 11:25 | Sorszám: 12
Hálás szívvel GRATULÁLOK ÖNNEK, ÉS KÖSZÖNÖM sokak nevében is--NAGYRABECSÜLT MINISZTERELNÖK ÚR--amit tegnap, márc.7-én, és ma hajnalban értünk MAGYAROKÉRT BRÜSSZLBEN TETT. ISTEN ÓVJA ÖNT ÉS TARTSA MEG !
keresztkem
  Válasz | 2016. február 22. 12:47 | Sorszám: 11
Jelen sorok írója, aki a ballibák szerint FIZETETT FIDESZ SEGGNYALÓ--ugye, természetesen--régen letett már arról, hogy olvasóinak egy részét, nagy részét bármiről is meggyőzze, de egyáltalán akárcsak győzködje is. Az "ők", a többség szintjén csakis és kizárólag fizetett seggnyaló lehet az, aki valamiről nem "úgy" gondolkozik, mint ő! Ennek a --nevezzük így--TIPUSGONDOLKODÁSMÓDNAK lényegi eleme az, hogy szentül meg van győződve róla, CSAKIS és PÉNZÉRT CSINÁL(hat) valaki valami olyasmit mégiscsak amit ő, legjobb meggyőződése szerint helytelenit--esetleg-netán elmebéli fogyatékosság okán.. A PÉNZEN KIVÜL MÁS MEGGYŐZŐERŐ ÉS AGIT.-PROP. ESZKÖZ--szerinte-NINCS! Tehát! Ha ő valamit máshogy lát, s a másik ember megintcsak másként, az szerinte csak kétféleképpen lehet:
1.) Az illetőt--azt a MÁSIKAT--MEG-, és LEFIZETTÉK.
2.) Az a "MÁSIK" buta, elmebeteg, hülye stb...stb.., másként nem gondolkozhat vele ellentétes módon.KÉSZ A MODELL!
Vicces! Nemde?
keresztkem
  Válasz | 2016. február 19. 17:01 | Sorszám: 10
Nem "képzelődés" és seggnyalás azt állitani, hogy az ú.n. "migránsválság" megoldási koncepciójának orbáni-V4-es tervezete külön sikertörténet MINISZTERELNÖKÜNK nevével fémjelezve--amin persze itthoni ellenfeleink pukkadozva dühöngenenek és a frász kerülgeti őket. Amit persze elismerni többségük nem képes--lévén hogy hiányzik legtöbbjükből az ennek elimeréséhez szükséges és nélkülözhetetlen ERKÖLCSI ERŐ.
Ennél meglepőbb a jelenlegi olasz miniszterelnök fenyegetőtése, miszerint meg kell vonni az ú.n. UNIÓS PÉNZÜGYT TÁMOGATÁSOK egy részét Magyarországtól meg a V4-ektől.
Sajátos logika és gondolkodásmód...Hiszen sem Dr.Orbán sem Magyarországról senki de még a V4-esek közül is senki NEM HIVTA, sőt "csalogatta" az ú.n "wilkommneskultúr" jegyében Európába az ismert CSŐCSELÉK SISEREHADOT! Azok csak jöttek mint a SÁSKAJÁRÁS és Angela Merkel asszonyék meg a "nyugatiak" voltak épp azok, akik fennen hangoztaták, hogy TÁRT KAROKKAL VÁRJÁK ŐKET! Most meg már hogy nyilvánvalóan "beütött a krach" hogy nem tudják őket hova pakolni, most már "közös felelősségről" "közös tehermegosztásról" és egyebekről szónokolnak-prédikáknak olasz miniszterelnök uraimék. Hát nem ÉPP "ők"--németek, osztrákok, franciák, olaszok-- voltak azok, akik a mostanra már stámukra is kezelhetetlenné vált embertömeget ide-deponálták? És nem mi voltunk azok akik azt mondottuj Dr.Orbán Vktorral az élen--sőt Ő egyedül mondta akkor--hogy ez az út nem járható? Hát akkor nmiféle "ERKÖLCSI ALAP" jegyében és alapján zsarol minket és Dr. O-t egy ilyen semmire nem jó olasz "szájpolitikus"?
keresztkem
  Válasz | 2016. február 14. 12:27 | Sorszám: 9
Az Orbán Viktor elleni támadások kritikai hangneme--nagyon finoman és eufemisztikusan fogalmaztam--minden racionális és ép emberi ésszel fölfogható MÉRTÉKET ÉS STILUSIRÁNYT TÚLLÉP.
Lassacskán Dr.Orbán az itt Magyarországon és Európában élő magukat embernek mondó és képzelő "kétlábú élőlények" számára a PATÁS ÖRDÖG, LUCIFER, BELZEBUB etc...etc fogalmi szinonimává vált. Nem érzik ezek a --sokszor diplomás, sőt, többdiplomás--emberek a MÉRTÉKPROBLÉMÁT az ezzel kapcsolatos
nyelvhasználatukban? Elképesztő!
panda
  Válasz | 2016. január 19. 05:30 | Sorszám: 8
keresztkem
  Válasz | 2015. május 15. 21:11 | Sorszám: 7
Ritkán volt Magyarországnak ilyen kiváló ember a miniszterelnöke, mint a jelenben van. Talán gróf Bethlen István volt ehhez fogható, és talán a dualizmus korában ifj. gróf Andrássy Gyula. Ez akkor is igaz, vagy annál inkább igaz, hogy ilyen aljas és nemtelenül hazug vádakkal támadják Őt azok akik A CIPŐJE SARKÁIG NEM ÉRNEK FÖL! Mellesleg ez így szokott lenni: minél elérhetetlenebbűl kiváló valaki, annál gátlástalanabbul mocskosak az ellene induló támadások.
keresztkem
keresztkem
  Válasz | 2014. szeptember 15. 16:59 | Sorszám: 6
Orbán Ráhel, Dr.Orbán Viktor miniszterelmökünk legidősebb leánya kilép a Hotel Kempinski kapuján.
Az Origo-n ennyi elég ahhoz, hogy MEGINDULJON EGY IRDATLAN MOCSOKÁRADAT a ballib "beírogatók" részéről: írigység, szenny, közönségesség, helyesírási hibáktól hemzsegő-n leírt trágárságözön véges-végtelen.És ezekután még a baloldaliak mernek szájukra venni olyan szavakat hogy: GYŰLÖLETKAMPÁNY.Mármint a mi oldalunkon.
Elképesztő!!!
keresztkem
keresztkem
  Válasz | 2014. augusztus 11. 09:45 | Sorszám: 5
Nagyon jó stadionavató beszédet mondott tegnap Dr.Orbán Viktor Miniszterelnök Urunk az új Fradi-stadion avatóünnepségén.Persze a ballib sajtó ezt az eseményt is úgy--hazug módon: "úgy" tálalta--hogyasszongya, úgymond "kifütyülték Orbánt a stadionavatón"! Hát meg lehet nézni, le lehet ellenőrizni ezt az ú.n. "kifütyülést" itt a neten....
Ami azt jelenti: persze voltak, akik fütyültek, ki tudja honnan fölbérelten.De a részvevők-hallgatók 98%-a ÜNNEPELT ÉS TAPSOLT! IGENIS: ÜNNEPELT ÉS TAPSOLT.LEELLENŐRIZHETŐEN ÉS DEMONSTRÁLHATÓAN.NINCS HELYE MELLÉBESZÉLÉSNEK.És mindez nagyjából-egészében REPREZENTÁLJA IS(!) a mai valóságos társadalmi helyzetet a 'zorbánnal kapcsolatban.A TÖBBI CSAK MOTYOGÁS!!!
keresztkem
keresztkem
  Válasz | 2014. augusztus 06. 10:07 | Sorszám: 4
Ráadásul 'most derült rá fény: ROSSZUL FORDITOTTÁK LE, DR.ORBÁN TUSVÁNYFÜRDŐ-I BESZÉDÉT. AMI MÉGINKÁBB RÁERŐSIT ARRA A FÖLTÉTELEZÉSRE: EGYETLEN IGAZI ÉS VALÓDI CÉLJUK "BALLIBÉKNAK": BELEKÖTNI-LEJÁRATNI MINISZTERELNÖKÜNKET.Nem fog sikerülni nekik--ez több, mint valószínű.
keresztkem
keresztkem
  Válasz | 2014. augusztus 04. 07:04 | Sorszám: 3
Ha a New York Times meg a Süddeutsche Zeitung is "ki van akadva" Dr.Orbán Viktor Miniszterelnökünkön, AKKOR TÖBB, MINT BIZTOS, HOGY JÓ(!!!) ÚTON JÁR. Csak had' egyék a kefét, arra még tán jók a 'süddeutsche-sek--egyébre se!
keresztkem
keresztkem
  Válasz | 2014. július 31. 08:27 | Sorszám: 2
A tusványosi programvízió azzal foglalkozott, hogy a külföldről pénzzel támogatott ú.n. magyarországi "civil szervezetek" A VALÓSÁGBAN UGYAN MENNYIRE CIVILEK?
Mert ha egy "kicsit megvakarjuk" rögtön kiderül: politikailag igenis karakteresen a mai magyarországi ellenzékkel szimpatizáló pénzküldésekről és átutalásokról van szó, és távolról sem valamiféle szektorsemleges civilségről.
A helyzet az, hogy a MAGYAR VÁLASZTÓPOLGÁR LÁTVÁNYOSAN NEM TÁMOGATJA(!!!) szavazatával--2010 után idén már másodszor nem-- azokat, akiket a marhanagy demokráciabajnok "nyugat" megnyom(-na mégis) fölfelé jelentős pénzekkel. És ezekután még ők oktatnak ki minket törvénytisztelő magyar állampolgárokat demokráciából meg nyugat-európai civilizált társadalomszemléletből. Az ember nem is tudja, hogy nevessen vagy inkább....sírjon.
keresztkem
keresztkem
  Válasz | 2014. július 29. 17:39 | Sorszám: 1
P.s.:
Egyébiránt Szántó Dianá-nak üzenjük: NE FÉLTSE DR. O.-tól a demokráciát! NEM FOG "AZ" MEGSZŰNNI! Legföllebb az a 'változata fog átalakulni egy produktivabb etikusabb demokráciává ami--Ön szerint is--egyébként is lejáratta.....ÖNMAGÁT. Legyen erkölcsi erejük megtenni e felösmerést és deklarálni is, ha látszódik majd már a "dolog"!
Persze mellébeszélni-ANZÁGOLNI lehet...De minek?
keresztkem
keresztkem
  Válasz | 2014. július 29. 15:31 | Sorszám: 0
Meglepően higgadt és értelmes választ közöl az Index híportál:
"Érkezett egy civil válasz Orbán új állami víziójára
SZÁNTÓ DIANA, ARTEMISSZIÓ ALAPÍTVÁNY
2014. 07. 29. 11:54" "felzettel", melyet csodák csodája ÉRDEMES ELOLVASNI.
Nyilván Orbán Viktornak a múlt szombaton Tusnádfürdőn elhangzott és ott ismertetett víziójáról van szó a VILÁGBAN LESZEREPELT és funkciótvesztett LIBERALIZMUS HALÁLÁRÓL!
Mondom, Szántó Diána írását KIVÉTELESEN(!) ÉRDEMES ELOLVASNI, mert nem hőbörög, hanem érvel.De! Érvelésének "deus ex machiná"-ja az, hogy Dr.Orbán --úgymond--A DEMOKRÁCIÁT MEG AKARNÁ SZÜNTETNI azzal, amit szombaton mondott, és ez pedig EXPRESSIS VERBIS: NEM IGAZ!!! Még akkor sem igaz(!) ha "balliberálisék" "EZT" óhajtanák kiolvasni Dr.O. szombati, tusványosi megnyilatkozásából.Tehát: tévedés Szántó Diána azon állitása, miszerint Dr.Orbán a "kutyaharapást szőrével" óhajtaná gyógyitani.NEM AZT AKARJA!Belemagyarázni persze ballibéknál bele lehet azt, ami nincs BENN', de 'antúl még az "úgy" nem lesz igaz! Ez a lényeg.
Egyébiránt ezt a cikket mégis ÉRDEMES ELOLVASNI!
keresztkem

Időzóna: CET
A téma oldalai: 1  2  3  4 
 

Új téma  Új hozzászólás       előző téma   következő téma
Ugrás:

Email a webmesternek | Gondola