Új téma  Új hozzászólás

Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció
  előző téma   következő téma
»  gondola Fórum   » Mûhely   » Válasz Orbán Viktornak (1. oldal)

 
A téma oldalai: 1  2  3  4 
 
Fórumunkon a regisztráció szünetel
Téma: Válasz Orbán Viktornak
keresztkem
  Válasz | 2020. szeptember 16. 00:17 | Sorszám: 87
„Aki nem foglal állást, az az erőszaktevők mellett teszi le a garast” – írják a református egyetem hallgatói az SZFE-ügyről

https://24.hu/kultura/2020/09/15/szfe-karoli-gaspar-reformatus-egyetem-szolid ...

Noooooooooooooooooooormálisok?

Miért csak a jobboldalon vannak ilyen kretének?

Vajon fordított estben kiállna ezekért a hatökrökért valaki is a baloldalon?

Miért csak a jobboldalon vannak jeszenszkygézák, bodpéterákosok, gémesigyörgyök, elekistvánok és más szemétládák?

Tudtok mondani egy olyan fószert, aki a baoldalról átállt a jobboldalra?"
IDE IDÉZTEM " tiszavirág" levelezőtársat a "sárga gondolá-ról"
Én igenis "állást foglalok".A 'MOSTANI SZFE-S IDIÓTÁK ELLEN(!!!!) ÉS MINDENKI ELLEN, AKI AZT AZ ANARCHISTA DESTRUKCIÓT HELYESLI, AMIT AZOK AZ ELMEBETEGEK MŰVELNEK.

keresztkem
  Válasz | 2020. július 29. 00:06 | Sorszám: 86
Köszönet és hála Miniszterelnök úrnak azért, hogy elhordja a "hátán a LIBERNYÁKOKAT".
keresztkem
  Válasz | 2020. június 25. 17:39 | Sorszám: 85
Véget ért--már ha lehet egyáltalán ilyet mondani--a koronavírusjárvány első, nagy rohama.Egyik ország népének "igy", másiknak "úgy"..."amúgy". Ma, 2020.junius 25-én azt lehet mondani: Magyarországon annyira-amennyire NINCS KORONA VIRUS JÁRVÁNY--már amennyire relative nincs, mert tudjuk: a fenyegtő baj ma is itt él közöttünk, s csak az a kérdés, mikor lángol fel újra? ÉN AZT ÁLLTOM--74 ÉVES IDŐS EMBERKÉNT, AKI "MEGÚSZTA"--MÉG--VALAMENNYIRE EZT A CÉCÓT, HOGY AMIT ELÉRTÜNK, AZT ELSŐSORBAN A TÁVOLSÁGTARTÁS(!!!) INTÉZMÉNYEINEK KÖSZÖNHETŐEN ÉRTÜK EL.ÉS EZ--MÁRMINT A TÁVOLSÁGTARTÁS--NEM ANNYIRA ANNAK ELVE, MINT INKÁBB GYAKORLATI MEGVALÓSULÁSAI ELSŐSORBAN DR.ORBÁN VIKTOR MAGYAR MINISZTERELNÖK ÚRNAK KÖSZÖNHETŐ ÉS CSAKIS ŐNEKI. Sokkal jobban NEKI(!!!) mint bárkinek--beleértve a KIVÁLÓ és NAGYSZERŰ ORVOS SZAKEMBER DR.MÜLLER CECILIA ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS ASSZONYT IS AKÁR! HÁLA ÉS KÖSZÖNET DR.ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK ÚRNAK!!!
keresztkem
  Válasz | 2019. december 06. 07:51 | Sorszám: 84
Ma Magyarországon "bizonyos körben"--de elég nagy körben--ma már BŰNÖS ÉS MEGVETÉSRE MÉLTÓ AZ, AKI FIDESZ-SZIMPATIZÁNS NYILATKOZATOT VAGY MEGÁLLAPITÁST-MEGJEGYZÉST TESZ. MEGJEGYZEM: ÉN GYAKRAN ÉS BÁTRAN TESZEK ILYET--NEM IS VAGYOK "SZIMPATIKUS" ÉS ELFOGADOTT...SOKAK SZÁMÁRA. Buszon, villamoson, üzletekben..ott ahol élek, szülővárosomban: Miskolcon--szinte DIVAT(!) élvezettel és gyönyörűséggel SZIDNI-BECSMÉRELNI- KIGÚNYOLNI így-úgy Dr.Orbán Viktor miniszetrelnököt, a Fideszt, a "fideszeseket" és mindent, ami valahogyan is kapcsolatba hozható a fidesszel. Majd meglátjuk, hova vezet ez a magatartés, ez a szokás: JÓRA biztosan nem!AZ ÚR LEGYEN VELÜNK ÉS ÖNNEL--MINISZTERELNÖK ÚR!
keresztkem
  Válasz | 2019. október 31. 02:22 | Sorszám: 83
"--Tök hamiskártyás a fickó. "
NINCSENEK(!) KÉTSÉGEK BENNEM AZIRÁNT, HOGY VALÓBAN "AZ"--sőt, Orbán Dr.-ban sincsenek.Szóval: "ércsük a figurát!"--ha ez talán nehezen hihető is.
Ő Maga--Dr.Orbán is-- tudja, hogy valójában és ténylegesen NEM(!) "szereti" Őt Macron--pont úgy és 'pont azért nem, ahogyan "itten" írni tetszett. CSAKHOGY, ÉS! Viszont!
ORBÁN DR. AZT IS TUDJA, HOGY A "HAMISKÁRTYÁSOKAT" NEM(!) LELEPLEZNI ÉRDEMES, HANEM "JÁTSZANI VELÜK", ÉS ÚGY KIJÁTSZANI-LEGYŐZNI ŐKET!!! Indulattalan derűvel...ha lehet....Ez persze nem mindég sikerül, de ha a NAGYPOLITIKUS meg sem próbálja, akkor biztosan nem sikerül.
panda
  Válasz | 2019. október 30. 19:36 | Sorszám: 82
Ha estleg majd a "fejükre nő" az Orbán (V4-ek), Salvini,... vonal, akkor már nem fogja nagyon "szeretni" Orbánt.
panda
  Válasz | 2019. október 30. 19:25 | Sorszám: 81
Tök hamiskártyás a fickó. Bármit bevet, hogyha úgy érzi h "árthat" Németországnak... Azt szeretné elérni, hogy az UK nélküli EU-ban majd a franciák befolyása legyen a legnagyobb .. ;-))
keresztkem
  Válasz | 2019. október 30. 02:51 | Sorszám: 80
Idézet "Tiszavirág" levelezőtárs 2019.okt.15-i "beírásából a "sárga Gondolá"-n, a "Most akkor mi van" topicból:
Hoppá!
Meglepően őszintén és önkritikusan beszélt Macron

https://www.magyarhirlap.hu/kulfold/20190913-meglepoen-oszinten-es-onkritikus ...

"Macron szerint az Orbán Viktor vezette Magyarország – szemben Európa több vezetőjével – élen jár az európai civilizáció megújításában. A francia elnök szerint a legnagyobb tisztelettel kell figyelni a magyarországi politikai diskurzust, amely „kulturális és civilizációs életerőt hordoz magában", és amellyel a francia elnök ugyan nem ért egyet, de rendkívül inspirálónak találja.
llyen elismerő szavakat mindeddig csak elszórtan az amerikai sajtóban olvashattunk Magyarországról, most pedig a világ egyik legnagyobb gazdaságával és az egyik legerősebb hadseregével rendelkező állam elnöke nevezte Európa megújítójának Orbánt. Az elismerésnek különös jelentőséget ad a tény, hogy Macron és Orbán szinte minden politikai-társadalmi kérdésben ellentétes álláspontot képvisel."

keresztkem
  Válasz | 2019. október 09. 01:01 | Sorszám: 79
Tegnap, azaz 2019. okt.8-án Miskolcon járt Dr.Orbán Viktor Miniszterelnök Úr. Nagyon vártuk Őt sokan a vasárnapi, OKT. 13.-i választás előtt--és nyilván sokan voltak olyanok is, aki nagyon NEM várták. Komoly igéreteket kaptunk Tőle a jövőnkre nézvést,kérdés: nem túl későn jött-e? És hogy azoknak, akik nagyon az ellenére vannak az Ő tervei-nek és egész--általunk nagyon-nagyon--helyesnek gondolt VILÁGÁ-nak, szóval az itteni politikai ellenfeleinek szemszögéből nézvést, nem volt- e "olaj a tűzre" tegnapi, miskolci "érkezése"?(remélem: nem!) Melyet nem igazán "vertek nagydobra" itteni mostani vezetőink és elvbarátaink.
AZ ÚR LEGYEN VELÜNK!!!
keresztkem
  Válasz | 2019. május 04. 03:14 | Sorszám: 78
Közeleg május 26-ika az új Európai Parlamenti választások napja. Holaphoz--május 5-höz--viszonyitva 3 hét múlva lesz ez a cécó, s bár sok a marakodás az ú.n. "közéletben" ÉN NEM ÉRZEK Ú.N. "VÁLASZTÁSI KAMPÁNY" HANGULATOT. Sok ember sokféleképpen dühöng, trágárkodik, "anyáz"--mitagadás néha én is....Nyilván nem kéne, hisz' magamnak ártok vele főleg..azt hiszem.
Reménykedem. Megsegiti az Úr Dr.Orbánt s embereit...nem magam miatt érdekel a dolog elsősorban...Hanem azok miatt, akiket szeretek, és.....és ölég sokakat szeretek Istennek hála!
keresztkem
  Válasz | 2019. március 11. 13:57 | Sorszám: 77
Holnap--ha igaz--jön Bp.-re Manfred Weber, tárgyalni Dr.O.-al. Hogy 'mi legyen a Néppártban,vagy azon kivül a Fidesszel. Az Isten legyen Önnel Dr.Orbán Viktor Miniszterelnök Úr!
keresztkem
  Válasz | 2019. február 22. 07:04 | Sorszám: 76
Azóta, hogy Dr.O. visszajött Braziliából, sok víz lefolyt a Dunán....Sok? Lehet hogy nem is oly' sok, mert még minden folyónk--a Duna is-- a "száraz Világ" miatt elég alacsony vízállású, és a télvégi olvadások még nem igazán indultak meg sehol. Dr.O. azóta Izraelen a Szentföldön járt, miközben itthon megindult a parlamenti politikai élet. Valyon milyen idők elé nézünk? Urunk Istenünk! Óvd és segítsd meg miniszterelnökünket!
panda
  Válasz | 2019. január 04. 22:51 | Sorszám: 75
Hehe, Orbánnak nincs magángépe (repülő) ....
Trumpnak van. De az egészen más tészta. ..
keresztkem
  Válasz | 2019. január 04. 16:49 | Sorszám: 74
2019. január elsején elnökbeiktatási ünnepség volt Braziliavárosban, mely ünnepségre Miniszterelnökünket Dr.Orbán Viktort is meghivták, s Ő a meghívást el is fogadta.
Dél-Amerika nem a szomszédban van, tehát ha valaki időben oda akar érni, jóidőben el is kellett indulnia. Igy is történt: Dr.Orbán magángépe Szilveszter napján--még 2018. dec. 31-én reggeli 1/2 9-kor szállt föl a Liszt Ferenc repülőtéren. A gép kb. 1/2 12-kor meg is érkezett a portugáliai Lisszabonba, ahol leszállva ÜZEMANYAGOT VETT FÖL az Atlanti Óceán átrepülése előtt, és kb. 3/4 12 -kor 'délben neki is vágott a nagy útnak. Jól haladva uti-, végcélja felé, a magánrepülőgép braziliai idő szerint este 19 órakor megérkezett és leszállt Braziliaváros--Le Corbusier hires-neves alkotásának--központi repülőterén.
Január 1-én megtörténtek a nagy-nagy ünnepségek, gratulációk, fogadások, örömmosolyok sokak részvételével és őszinte jókivánatai mellett. Miniszreterlnökünk tárgyalt Mike Pompeo USA külügyminiszterrel, Benjamin Netanjahu izraeli min. elnökkel, és meghivta Bolsonaro új Brazil Elnököt Magyarországra, amely meghivást a brazil fél köszönettel el is fogadott..'Azóta csend van. Nem igazán tudni, Dr.O. hazaért-e onnan messziről vagy még el sem indult,pedig szeretnők tájékozottak lenni efelől. Úgy is mondhatnók: AGGÓDÓ ÉS SZERETETTELJES FIGYELEMMEL KISÉRJÜK-KÖvETJÜK Dr.Orbán útját, és hát...szeretnők már ŐT(!!!) itthon tudni!
keresztkem
  Válasz | 2018. július 30. 06:47 | Sorszám: 73
Tegnap Szerencsen is fasirtpéppé verte az "ellenzéki mezőnyt" az időközi választáson a Fidesz-KDNP. Olyannyira, hogy az egész ballib EL SE MERT INDULNI.No, itt tartunk most 2018.VII.30-án. Gratuáció!
keresztkem
  Válasz | 2018. július 08. 06:50 | Sorszám: 72
Nem írigylem Miniszterlnök Urat az elmúlt hét fáradalmaiért. A berlini szeánsz a "kőfejű" Angi Merkellel és azután onnan "egy túrban" azonnal a Szófiába, a kinai nagyfőnökökkel történő egyezkedésre, no ez nem semmi. Köszönet és hála érte Min.Eln.Úr!
keresztkem
  Válasz | 2018. június 29. 18:09 | Sorszám: 71
Nem leszünk "bevándorlóország"--mondotta ma hajnalban Brüsszelben egy videointerjúban Dr.Orbán Viktor magyar miniszterelnök egy általa közzétett videointerjúban. S ha ezt Ő ilyen nagy határozottságal és demonstrativ egyértelműséggel közli a magyar néppel, az több, mint biztos, hogy igaz.GRATULÁCIÓ ÉS KÖSZÖNET MINISZTERELNÖK ÚR!!! NAGY DOLOG MINDEZ. A FANYALGÓK, A CINIKUSOK, A KÉTKEDŐK ÉS AZ "OROSZLÁNNAK DRUKKOLÓK" TUDJÁK IGAZÁN, MENNYIRE HATALMASNAGY! VAN ÉRTELME IMÁDKOZNI, KITARTANI S A MAGYARSÁG EREJÉBEN BIZAKODNI. BEBIZONYOSODOTT......HÁLA ÉRTE A MAGYAROK ISTENÉNEK!
keresztkem
  Válasz | 2018. június 07. 15:11 | Sorszám: 70
Dr.Orbán Viktor egyik legnagyobb érdeme az, hogy nem hagyja cserben az igazi híveit. Persze Neki magának sem mindég könnyű azt BEAZONOSITANIA azt, hogy kik is valójában ezek az "igazi hívek". Ennélfogva e tekintetben vannak melléfogásai is a Miniszterelnök Úrnak, mely melléfogások ugyan nem végzetesek, de súlyosak és bántóak olykor. Nagyhirtelenjében két olyan személy jut az eszembe, akiben azt hiszem csalódnia kellett a Miniszterelnök Úrnak. Az egyik Simicska Lajos, a másik Mellár Tamás. Persze vannak, lehetnek még mások is, talán Pokorny Zoltán vagy Navrasics Tibor, de úgy vélem a Bennük való csalódottság MÉRTÉKE korántsem lehet akkora, mint az elsőként emlegetett két személy esetében.
keresztkem
  Válasz | 2018. április 09. 03:00 | Sorszám: 69
Bravó, Bravó, Bravó! Kedves és Tisztelt Miniszterelnök ÚR!
Igaza van: SOLI DEO GLORIA!
keresztkem
keresztkem
  Válasz | 2018. április 01. 08:16 | Sorszám: 68
Még szép, hogy "szép"-nek lát engem gyarló mivoltomban.Egyébiránt ÉN MIDIG IS AZT VALLOTTAM (le is írtam vagy hatvanszor!) önmagamról, amit MESTEREM JÉZUS KRISZTUS, a MA FÖLTÁMADOTT (önmagáról): "AZ VAGYOK, AKI VAGYOK!" Ami annyit tesz: az és annyi vagyok, aminek az emberek tartanak. Önnek "hányadék" vagyok--rendben--másnak más. Nekem nincs ezzel semmi bajom.
panda
  Válasz | 2018. március 31. 22:30 | Sorszám: 67
Sz'al, tényleg hányadék vagy. Szép, hogy elismered! ..
panda
  Válasz | 2018. március 31. 22:27 | Sorszám: 66
https://gondola.hu/hirek/221188-Gyurcsany_tragar_szavakkal_koszontotte_a_husvetot.html
keresztkem
  Válasz | 2018. március 31. 11:23 | Sorszám: 65
Neeem? Pedig én szentül megvóótam rolla győződve....cluncimókuci.
panda
  Válasz | 2018. március 30. 21:56 | Sorszám: 64
nem az én hányadékom vagy, kedves
keresztkem
  Válasz | 2018. március 30. 17:02 | Sorszám: 63
Ami igaz, igaz. Nálunk Miskóócon Dr.Orbán ugyan nagyon népszerű és elfogadott, de talán a helyi Fidesz-KDNP-sek kevésbé. És másodikként a Jobbikos jöhet be--már ha ez egyáltalán érdekes--az 1.sz. választókörzetbe, ahol én is lakom. A másikba a 2-esbe--ez a diósgyőri-- meg attól függ, hogy ki lesz ott az első. Ha a Fideszes lenne, akkor ott az MSZP-s lesz a második, ha viszont az MSZP-s nyer, akkor ott a FIDESZES lesz a második, de ott a Jobbikos--azt hiszem--semmiképpen nem lesz sem első sem második. Mindez az első második csak akkor érdekes, ha szoros választási eredményeknél utánszámlálás és vita lenne--ami inkább ne legyen.

Időzóna: CET
A téma oldalai: 1  2  3  4 
 

Új téma  Új hozzászólás       előző téma   következő téma
Ugrás:

Email a webmesternek | Gondola