Új téma  Új hozzászólás

Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció
  előző téma   következő téma
»  gondola Fórum   » Társalgó   » Jelentőségteljes semmitmondás (3. oldal)

 
A téma oldalai: 1  2  3  4  5  6  7 
 
Fórumunkon a regisztráció szünetel
Téma: Jelentőségteljes semmitmondás
TEFU
  Válasz | 2018. január 26. 18:36 | Sorszám: 118
A tény az ugye valami valóságféle lenne, azt mikroszkóppal sem lehet itt találni!
keresztkem
  Válasz | 2018. január 26. 11:26 | Sorszám: 117
Ma már se szeri se száma az olyan megnyilatkozásoknak, melyek azt mantrázzák, hogyasszongya: "A TÉNYEK MAKACS DOLGOK"! Igenám csakhogy majdnem ugyanannyiszor áll fönn az a helyzet, hogy az a kérdés, hogy tudniillik MI MINŐSÜL TÉNYEKNEK(?)--az korántsem egyértelmű.
keresztkem
  Válasz | 2017. december 23. 18:59 | Sorszám: 116
Jelentőségteljes semmitmondás a PONT, PONT, PONT.
keresztkem
  Válasz | 2017. november 03. 15:27 | Sorszám: 115
"panda" asszonyság-némberség (ill. a f..om tuggya ő nő-e avagy férfi, valószínűleg ő maga sem igazán)a gyülölködésen, gyűlöletszitáson és az itélkezésen-sértegetésen kivül igazándiból csak a sakkhoz, a kozmológiához, meg néhány természettudományosnak minősitett ösmerethez ért.Tárgyilagosan megjegyzendő: annyihoz ért azért, hogy ne legyen oly' rosszindulatú és ganaj, mint amilyen.
Mindazonáltal a LEGLÉNYEGESEBB DOLGOT E VILÁGON, jelesül az igazi kereszténységet meg az igazi istenhitet ugatja...sajnos. Nyilván ő azt hiszi, ebben sincs igazam, de csak hadd' higgye. Szerinte mindenféle lehet az igazi keresztény, csak olyan nem, mint én. Hogy mindenféle lehet abban igaza lehet, de ebbe az én-féle keresztény is benne van, no ebben téved a kispicsa (kisfasz), de alaposan. Horribile dictu: még olyan hülye is lehet, mint ő, és ettől még igazi....is lehet(-ne).
keresztkem
  Válasz | 2017. november 02. 06:16 | Sorszám: 114
Ez a "Szegény hüjje,.." 2 db pontos "j"-vel ezexerint ÉN(!!!) lennék. Mindenesetre én MÁR RÉG NEM SÉRTEGETEM ÖNT, ön még mindig.Nem baj. Csak hadd' legyek az, aminek ön minősit és vélelmez--nem számit. Én tudom ki, s mi vagyok, a többi nem számit. Főleg az ilyenek sértegetései, mint ön...végképp nem.
Én ugyanúgy írom továbbra is és változatlanúl, amit jónak látok,s "ÚGY" mondom a "magamét" ahogyan jónak látom, mint eddig--tartalomban, stílusban.Ön meg pukkadozzon... ha jólesik.
panda
  Válasz | 2017. november 01. 23:07 | Sorszám: 113
Szegény hüjje, kábé azon a szinten van, mint aki összekeveri a csapba szarni és a szarba csapni kifejezéseket ....
Ráadásul, szarni nem is tud, csak "fosni" ....
Ellőkellően!
keresztkem
  Válasz | 2017. október 29. 14:01 | Sorszám: 112
Borszakértői, meg "szakácsvilági" műsorok HEMZSEGNEK(!) az AFFEKTATIV, SZÓFOSÓ, FONTOSKODÁSTFINGÓ ú.n. "szakkifejezések" tömkelegeitől. Két ilyen díszpéldány szó: az "IZVILÁG" és a "TESTES BOR". Ezektől a szavaktól rámjön a a hígfosás--hogy előkelően fejezzem ki magam....
keresztkem
  Válasz | 2017. október 28. 11:04 | Sorszám: 111
"Ittentáji" okosok vádolnak azzal, hogy mennyire önhitt, magamat sokra tartó, mindentudónak vélő, nagyképű, "orákulumszerűen" túlokos fószer vagyok: aki mindenbe beleveri az orrát, mindent mindenkinél jobban tud, MINDIG és atz élet minden területén sajátmagát többnek vélelmezőnek hívő seggfej vagyok. Ezennel kinyilatkoztatom: a következő területeken BIZONYTALAN ÉS TÁJÉKOZATLAN vagyok a saját ú.n. "tudásommal" együtt:
1.) Fizika--jóllehet középiskolában tanitottam fizikát.
2.) Informatika--ezt is tanitottam anno ugyanott.
3.) Kémia--ezt nem tanitottam sehol, de csúcsgyenge vagyok.
4.) Nyelvek.
5.) Csillagászat, kozmológia.
6.) Sakk--bár édesapám mesterszintű sakkjátékos volt.
7.) Könnyűzene, rock, metall etc...etc...
8.) Autókkal kapcsolatos szakismeretek. Etrc...etc.
Elég?
keresztkem
  Válasz | 2017. szeptember 27. 22:45 | Sorszám: 110
Nem MINDENT! De azt amit igen, azt igen! Úgyhogy én és csak én mondhatom meg azt, mit tudok ismerek jobban, és mit rosszabbul, semmint az olyan kötekedő tökfejek, mint ön. És az "úgy" igaz, ahogyan én mondom és CSAK ÚGY: a jó is "úgy" meg a rossz is "úgy". A hülyék ne fogadják el(!)...megtehetik. Ők basznak rá. NEM(!) 'azért mondom ezt, mert önhitt és nagyképű lennék, hanem azért mert ma MÁR SE SZERI SE SZÁMA az olyanoknak, akik CSŐSTÜL jönnek hozzám, mondván: ha megfogadtam volna, azt amit mondani tetszik, nem jártam volna olyan rosszul, bár hallgattam volna arra.. stb...stb.Nem kötelező sem elfogadni sem megérteni a "bölcselmeimet", sőt gúnyolódni is szabad. Csak rajta rajta! Nyogodtan.
panda
  Válasz | 2017. szeptember 27. 16:05 | Sorszám: 109
Há' persze, keresztkem, hiszen te mindent tudsz, sőt: MINDENT.
Sőt, MINDENKINÉL jobban tudsz mindent, MINDENHOL!!
Sőtebb: te magad vagy az Omniscient! :--D
keresztkem
  Válasz | 2017. szeptember 27. 15:00 | Sorszám: 108
Borzasztóan zavar és idegesít az, ha --úgymond--megmagyarázzák nekem azt, hogy MILYEN SZÉP is az, amiről én magam is látom-tudom-érzékelem hogy TÉNYLEG SZÉP.
Nekem ne kezdje el eccsetelni valaki azt, hogy a balatonfelvidéki KÁLI MEDENCE milyen és miféle "mediterrán és toszkán-pannon gyönyörűségeket tár" a szemlélő homloka elé, mert, hogy milyeneket azt BAZDMEG ÉN JOBBAN TUDOM! Mert én már akkor BENNE ÉLTEM, amikor a mai magyarázó még egy kéjes gondolat sem volt az édesanyukája puncijába'...benne, ottan hátul.
keresztkem
  Válasz | 2017. szeptember 23. 09:55 | Sorszám: 107
Az ujságirók, TV-műsorvezetők, kérdezőriporterek "PAFFÁ LESZNEK" a válaszon, amit azzal a kérdéssel kapcsolatban manapság sokszor kapnak, hogy: "Dehát "megirta" AZ XY újság--úgymond-- oknyomozó riportban hogy....etc...etc..". És amire az IGAZÁN SZAKEMBER és szakavatott riportalan valami olyasmit mond, hogy: "Nekem az újság nem hiteles vagy hiteltérdemlő információforrás! Vagy: "az újság azt ír, amit akar, nem kell SZAKSZERŰEN bizonyiania azt amit ír".Vagy, horribile dictu azt, amin a liberális riporterek a leginkább kiakadnak, hogy: "ÉN NEM OLVASOK ÚJSÁGOT"! NABAMMEG! Mert a Legföbb Ügyészség Korrupcióellenes és Korrupcióvizsgáló Főosztályának vezetője--valamilyen Richárd, még soha nem hallottam a nevét, de szuperértelmes fószer--EZT válaszolta talán Krug Emilia ATV-s ujságiróhölgynek arra a válaszreplikájára, hogy:
"Dehát megirta a HVG!" Vagy ilyesmit. Ezeknek a ballibáknak ugyanis az agyukra ment a korrupciózás, és totál kiakadnak ha valaki nem úgy gondókodik, ahogy szerintük MUSZÁJ LENNE....
keresztkem
  Válasz | 2017. július 28. 08:11 | Sorszám: 106
" lehetőséget BIZTOSIT", "megoldást BIZTOSIT", "jövedwelmet BIZTOSIT" és még a f..om tudja mi mindent "BIZTOSIT" a fontoskodó, hivatalositó, önmagát többnek mutatni akaró, a hivatalosnak vélt NYELVEZET által a fontoskódon, nyilatkozósan modoros bikkfanyelvezet. Amivel azt akarnám mondani, hogy a "jelentőségteljes semmitmondáshoz" sokszor IGENCSAK hozzájárulnak BIZONYOS SZAVAK! Ilyen szó pl. a "biztosít" vagy a "magasságában". Mondjuk asszongya Szabó főosztályvezető úr, hogy "3 óra magasságában inditjuk a míítinget" etc...etc...Hogy a KONCEPCIÓ-ról meg a VOLUMENRŐL
már csak mellékesen ejtsünk szót....Én így "is" ÁRTIKULÁLOM e PROBLEMATIKÁT.
keresztkem
  Válasz | 2017. július 25. 10:06 | Sorszám: 105
BALOLDALI MÉDIANYELVEZET.

Amit itt leírok az "szindrómatikus tartalmú és lényegiségű" TÜNET--az ú.n. "ballib oldalra nyézvést". S aki megtisztelNE
netán azzal, hogy elolvassa annak KÉRETIK MINDEN SZAVAMAT JÓL MEGFONTOLNI.
Tehát. Folyik Dr. Mengyi Roland, Borsod-Abaúj-Zemplén megyei, Tiszaújváros vidéki parlamenti képviselő--egyébiránt súlyosan KONCEPCIÓS--pere, a jelenlegi ellenzék kéjes és élvezkedő mószerolási akciói közepette.Megjegyzendő: jelen sorok írója ugyan BAZ megyei-ként, de nem tiszaújvárosiként kezdettől fogva NEM KEDVELTE a neofita-ujdondász Mengyi-t, már akkor sem amikor "föltűnt" a balfenéken, s azóta sem DE!!! Mégis-mégis! A "ballib szar-g..i" média kitalálta, hogy Dr.Mengyi sajátmagát-önmagát állitólag "Voldemort-nagyúrnak" szóllittatta--VOLNA(!!!)--baráti körben, itt-ott-amott, s ezt a kitalációt leírta súlykolta vagy 600 alkalommal és helyen. Szegény Mengyi MINDEN LEHETSÉGES HELYEN ÉS MINDEN LEHETSÉGES ÉS LEHETETLEN ÉS ALKALOMMAL "KÉZZEL-LÁBBAL" CÁFOLTA(!!!!!!) EZT A HÜLYE KITALÁCIÓT. SŐT! Ünnepélyesen kijelentette vagy 100-szor, hogy halovány gőze sincs arról, hogy KI A FASZ az a Voldemort nagyúr, s a nevet csak most, a Vele szembe' kreált vádaskodásban hallja először etc...etc. MINDHIÁBA! A ballib szar-genyó média ÖKÖR-következetesen és mindenhol így nevezi szólitja Őt, akármit is mond Dr.Mengyi Roland.
És egy idő után már ballibék kvázi teljes természetességgel nevezik őt--Dr.Mengyi-t--Voldemort nagyúrnak, holott ezt a nevet ők, ballibék ötlötték sőt találták ki a számára, s a leginkább éreintettnek ehhez az elnevezéshez VÉGKÉPP semmi de semmi köze nincs!!! No, ez a címben jelzett BALLIB MÉDIANYELVEZET. 1.) KITALÁLJÁK A NEM LÉTEZŐT a SEMMIT! 2.) Ezután a végsőkik baszogatják a valószinűleg TELJESEN ártatlan és tisztességes embert--az ő, a saját ballib segg-ökörségük termékével....(mellesleg akit jómagam sem nagyon kedvelek, de ez lényegtelen!)

keresztkem
  Válasz | 2017. július 11. 10:05 | Sorszám: 104
Sok jelentéktelen dolgot megírnak topicocban az emberek--itt is, másütt is...talán én magam is. Viszont még több JELENTŐS "ügy"--élmény, eset, meglátás, információ etc...etc...--nem kap semmilyen nyilvánosságot. Aki közölhetné, magával viszi azt a sírba. Pedig köz-okulás tárgya lehetne, ha okosabbak lennének azok az emberek, akik az informatiká-t csinálják.
Kár....
keresztkem
  Válasz | 2017. július 08. 09:07 | Sorszám: 103
Szegény drágajó nővérem, aki 2005-ben már meghalt, gyerekkorunkban de az én kamaszkoromban is SOKAT ÉS ÉLVEZETTEL CSÚFOLT ÉS BOSSZANTOTT ENGEM. Amivel nem az volt a bajom főleg és nem amiatt esett rosszul, mert nyilvánvaló heccelés-cikizés-bosszantás volt a célja, hanem amiatt--és ezt a tesóm mintha nem tudta volna--hogy NEM ÉRTETTEM AZOKNAK A SZAVAKNAK A TARTALMÁT(!), amivel "cikiz". Például
gyakran mondogatta nekem bosszantási célzattal: "TE OLYAN BUFURC(!!!) vagy!" És akkoriban halovány lila gőzöm nem volt arról: milyen is az a "BUFURC", mi is az a "BUFURC". Bevallom erről a szóról ma sem tudok sokkal többet, legföljebb sok utánajárás után annyit és olyasmit vélek kideriteni ról, hogy ez a szó talán valamiféle MOGORVÁ-t, barátságtalan-t, mosolytalan-t, derűhiányos emberkét jelent....talán.
Meg azt is kikutattam, hogy a "BOFORC" (és nem "BUFURC"(!)) az az I.Világháborúban egy ágyút egy mélyhangú löveg-et jelentett--legalábbis a K.u.K-s katonai szóhasználatban. De az eredeti, engem bosszantási célzattal használt szó
tehátt az eredeti szó--"BUFURC"--számomra abszolúte SEMMITMONDÓ(!) lett volna, ha nem éreztem volna az egyértelmű bántó--igaz nem vérremenően bántó--szándékot, hiszen mégiscsak a szegény testvérem használta irányomba'. Aki már lassan 12 éve hogy elköltözött a "másvilágra"..Az Úr legyen irgalmas Hozzá!
keresztkem
  Válasz | 2017. július 01. 06:09 | Sorszám: 102
Szép szép a tudományos eredmény--nekem főleg a természettudományos! Az egyetlen nehézségem csak az, hogy KI ÉS HOGYAN ÉS MITŐL LESZ 'TŐLE--mármint magától az eredménytől KÖZVETLENŰL(!)-- JOBB ÉS BOLDOGABB??? Úgy értem: MELYIK EMBER? Merthogy föltehetőleg az EMBERISÉG az valóban boldogabb lesz attól is: valahol valahogyan valamikor, ki tudja milyen áttételeken keresztül, ez számomra is nyilvánvaló. Csak közbe' sokan elpusztulnak ---főleg LELKIEKBEN--mert nem látják a tudományos eredmények közvetlen hatását az ő, a saját életükre.EZ AZ IGAI BIBI--ami elgondolkodtat a tudományos-technikai eredmények "hallatán-láttán--tapasztaltán"! (és nem az, hogy döglenek az apróhalak...)
panda
  Válasz | 2017. június 29. 19:34 | Sorszám: 101
http://en.wikipedia.org/wiki/Betelgeuse

TEFU
  Válasz | 2017. június 29. 19:28 | Sorszám: 100
ÉPÜLETES PÁRBESZÉD!
panda
  Válasz | 2017. június 29. 19:24 | Sorszám: 99
http://www.m5tv.hu/kulonora/fura-dudor-van-a-betelgeuse-felszinen/

" Fura dudor van a Betelgeuse felszínén
írta: Pótó Júlia 2017. június 28.

Az ekkora csillagok rendszerint nagyon rövid ideig élnek, ami a Betelgeuse-n is látszik. Az égitest alig 8 millió éves, vagyis nagyjából akkor keletkezhetett, amikor az ember és a csimpánz fejlődése különvált, de máris a szupernóvává válás határán van. Amikor ez megtörténik, vagyis a csillag ledobja magáról külső rétegeit, a robbanás a Földről fényes nappal is látható lesz.

De az égitest már jelenleg is elképesztő sebességgel okádja ki magából az anyagot, amiről a nemrég felfedezett dudor is tanúskodik. Ennek területén forró gáz türemkedik ki a csillagból, és tör előre annak légkörében. "

panda
  Válasz | 2017. június 29. 19:20 | Sorszám: 98
Idézet:

KUSS!

Keresztkem
keresztkem
  Válasz | 2017. június 29. 15:42 | Sorszám: 97
Nem hagyom magam provokálni.
panda
  Válasz | 2017. június 29. 14:52 | Sorszám: 96
Idézet:

KUSS!

Keresztkem
keresztkem
  Válasz | 2017. június 29. 14:14 | Sorszám: 95
Természetesen én.És valószínűleg NAGYON JÓL TETTEM(!!!) amikor írtam. Még egyszerűbben szólva: MOST IS PONT ÚGYNIGY IRNÁM, mint akkor, sőt, ha okom lesz rá, fogom is(!) ugyanígy írni. Persze reménykedem benne: nem lesz rá okom....
panda
  Válasz | 2017. június 29. 10:26 | Sorszám: 94
Ilyeneket Te írsz, nem én!!
( És, nem csak ebben a topikban. )
Idézet:

KUSS!


Keresztkem

Időzóna: CET
A téma oldalai: 1  2  3  4  5  6  7 
 

Új téma  Új hozzászólás       előző téma   következő téma
Ugrás:

Email a webmesternek | Gondola