Új téma  Új hozzászólás

Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció
  előző téma   következő téma
»  gondola Fórum   » Társalgó   » Vacsira mit eszünk ? (12. oldal)

 
A téma oldalai: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26 
 
Fórumunkon a regisztráció szünetel
Téma: Vacsira mit eszünk ?
lámpás
  Válasz | 2012. január 11. 07:36 | Sorszám: 350
Míg szép aranyos lesz a teteje. A jénaiban ráadásul látszik az alja is.
Nagyon finom, próbáld ki. És ráadásul egyszerű és gyors. Kiflivel, zsemlével is szoktam, nyáron lekvár helyett almát, sárgabarackot, néha mákot. De csináltam túróval is.
Gyöngy
  Válasz | 2012. január 10. 22:36 | Sorszám: 349
Hm , és krémes állagú lesz, amikor kisül? Meddig sütöd kb.?
lámpás
  Válasz | 2012. január 10. 22:29 | Sorszám: 348
Semmi. Tojás és tej.
Gyöngy
  Válasz | 2012. január 10. 22:12 | Sorszám: 347
Semmi pudingpor?
lámpás
  Válasz | 2012. január 10. 21:37 | Sorszám: 346
Rosszul emlékeztem, máshova küldtem el a receptet. Szóval ehhez a kalácshoz(kis fonott) 2 dl tejet, 2 tojást és kb. 5 dkg cukrot fölhabosítottam, és azzal öntöttem le a kalácsot. Mielőtt betoltam a sütőbe, farigcsáltam rá egy evőkanálnyi vajat.
lámpás
  Válasz | 2012. január 10. 21:33 | Sorszám: 345
Cukor, tojás és tej keverékét. Azt hiszem a másik topikban részletesen meg is írtam a receptet.
Gyöngy
  Válasz | 2012. január 10. 20:53 | Sorszám: 344
Mit értesz kutyulékon?
lámpás
  Válasz | 2012. január 10. 20:48 | Sorszám: 343
Az is volt benne. Fölszeleteltem a kalácsot jó éles késsel, szárazon tettem be a jénaiba, rákentem a lekvárt, megszórtam dióval és a végén nyakon öntöttem a kutyulékkal. Egy fél órát állt, aztán be a sütőbe.
Gyöngy
  Válasz | 2012. január 10. 18:06 | Sorszám: 342
Amikor itt látlak, megnyugszom . Egyébként sokszor támad az a kényszerképzetem, hogy kölcsönadtad a nikkedet Edvárdnak .
onogur
  Válasz | 2012. január 10. 17:39 | Sorszám: 341
Gondolom előtte hidratációnak vetette alá.
Én higított rumot alkalmaztam volna a helyében...
Gyöngy
  Válasz | 2012. január 10. 17:29 | Sorszám: 340
Nem morzsálódott szerte-szana földolgozás közben?
lámpás
  Válasz | 2012. január 10. 17:20 | Sorszám: 339
Ez biza jól hangzik.
A napokban dolgoztam föl egy kiszáradt, tán 2 hetes kis fonott kalácsot, valahogy megmaradt. Isteni máglyarakás lett belőle szintén dióval és baracklekvárral.
onogur
  Válasz | 2012. január 10. 16:40 | Sorszám: 338
Füstőtt ódalas levében főtt bableves zőcségekkel, krimplival, csipetkével (magam csipkodtam ).

( Mivel a lőtávolban lévő üzletekben csak és kizárólag kínai származású tarkababokat lehetett kapni ( ), a piacon vettem echte ungarische májbabot.

Utána házi baracklekvárral és szabolcsi dióval kevert palacsinta lesz.

lámpás
  Válasz | 2012. január 09. 22:32 | Sorszám: 337
Nem, ennyire nem vagyok otthon a dologban. Itt veszem a csokipasztillát, majd egyéni ízeket és formákat varázsolok belőle.
Békáscity
  Válasz | 2012. január 09. 14:57 | Sorszám: 336
Köszi, én már nem is eszem Milkát évek óta. Hálából : http://internetpatika.hu/shop_artspec.php?artspec=1
Gyöngy
  Válasz | 2012. január 09. 14:22 | Sorszám: 335
Ez a csokiiskola is érdekelne .
Gyöngy
  Válasz | 2012. január 09. 14:22 | Sorszám: 334
Ebben a boltban veszed hozzá a kakaóvajat?
lámpás
  Válasz | 2012. január 09. 13:18 | Sorszám: 333
Nemrég csokiiskolában voltam. Az igazi csokoládéban kakaó, cukor, és kakaóvaj van, és a jó csokiban legalább 50-60 % a kakaótartalom. Olvasd el, mi van Milkára írva,és máris tudod, miért érzed, hogy túl édes.
Nagyon jó kis csokikat készítek időnként.

ajánlom ezt az oldalt: www.csakcsoki.hu

Békáscity
  Válasz | 2012. január 09. 08:18 | Sorszám: 332
ohhhh ! micsoda csokik vannak Spanyolban ! csak akkor jöttem rá hogy a Milka a nyomukba sem jöhet... (túlédes)
Gyöngy
  Válasz | 2012. január 09. 00:07 | Sorszám: 331
Csilis csoki? Ettem már, igen érdekes élmény. Sajnos, nagyon hamar elfogyott .
kerekferko
  Válasz | 2012. január 09. 00:03 | Sorszám: 330
Nyáron friss koviubival, vagy fokhagymás, pirospaprikás uborkasalátával. Hmmmmm.
kerekferko
  Válasz | 2012. január 09. 00:02 | Sorszám: 329
Erős paprikás Milka?
Békáscity
  Válasz | 2012. január 08. 21:40 | Sorszám: 328
2 szelet rántotthús között egy harmadik szelet rántotthús - némi csemegeubival. Néha ilyen is van. Most következik egy kefír aztán alvás.
Gyöngy
  Válasz | 2012. január 08. 12:20 | Sorszám: 327
Jó.
kritikus
  Válasz | 2012. január 08. 12:19 | Sorszám: 326
az elhamarkodott megállapítások tévedésekhez vezetnek. Pl. az íz-lésemet illetően.

Időzóna: CET
A téma oldalai: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26 
 

Új téma  Új hozzászólás       előző téma   következő téma
Ugrás:

Email a webmesternek | Gondola