Új téma  Új hozzászólás

Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció
  előző téma   következő téma
»  gondola Fórum   » Társalgó   » Vacsira mit eszünk ? (14. oldal)

 
A téma oldalai: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26 
 
Fórumunkon a regisztráció szünetel
Téma: Vacsira mit eszünk ?
alma
  Válasz | 2011. december 31. 14:33 | Sorszám: 300
Malacot oroszsalátával. Mellé sört. Utána eszterházy-torta.
kritikus
  Válasz | 2011. december 28. 18:51 | Sorszám: 299
vacsi után egy kis újdonságot nassolunk: délutáni postai séta alkalmával egy kilógó ágról szedtem néhány szem naspolyát. itthon kinyomtam, magoztam, összekevertem egy kis maradék darált dióval, pici-pici cukorral, hát szuper!
kritikus
  Válasz | 2011. december 27. 16:59 | Sorszám: 298
óh, köszönjük szépen, mi gyógyszert nem veszünk be.
annyit és olyat eszünk, ami használ, ünnepen legfőképp megöntözzük valami kis étvágy-emésztés-javítóval, a gyógyszertárban mosakodókrémet és a környezettudatos takarításhoz szükséges szódabikarbónát vásárolok.
Békáscity
  Válasz | 2011. december 26. 18:16 | Sorszám: 297
Egyébként kritikuséknak ajánlottam - én jól vagyok.
kerekferko
  Válasz | 2011. december 26. 15:52 | Sorszám: 296
Sült malac, burgonyapüré, lilahagyma-lekvár.
Maradék kocsonya.
Erdélyi töltött káposzta. (Fele édes-fele savanya káposztából.)
Maradék bajai hallé tejjel, ikrával, gyufatésztával.
Mézes krémes.
Mákos és diós beigli.

Az egyik rúd mákos töltelékébe kévánságom szerént asszony magozott meggyet is kevert. Mennyei! Prószáljátok ki!

kerekferko
  Válasz | 2011. december 26. 15:48 | Sorszám: 295
Akkor más módszert kell választanod, ha elfogadod a tanácsomat. A bilagit rendszeres szedése veszélyes.
alma
  Válasz | 2011. december 26. 12:40 | Sorszám: 294
A maradékot.
Békáscity
  Válasz | 2011. december 26. 12:36 | Sorszám: 293
Nekem kimondottan felfordul a gyomrom tőle. De nagyon...
lámpás
  Válasz | 2011. december 26. 09:59 | Sorszám: 292
Nagy kincs az ilyen asszonka!
kerekferko
  Válasz | 2011. december 26. 09:55 | Sorszám: 291
Almaecet nem kávés, hanem teáskanál. Rendszeresen, napi 3-szor, étkezés előtt, legalább két hónapig. Nem savasít, hanem lugosít, rendben tartja a bélflórát. Garantált lapos has, jó emésztés.
kerekferko
  Válasz | 2011. december 26. 09:54 | Sorszám: 290
Kihullik tőle a hajad. Étkezés előtt egy deci vízbe 1 kávéskanál almaecet. Gyomorégés esetén evés után egy mokkáskanál szódabika fél deci vízben.
A bilagitot dobd el.
Békáscity
  Válasz | 2011. december 26. 05:18 | Sorszám: 289
Bilagit
negyven rabló
  Válasz | 2011. december 25. 23:29 | Sorszám: 288
A menyem még a nagyanyámnál is jobban süt-főz!
Legyen ennyi elég!
kritikus
  Válasz | 2011. december 25. 23:00 | Sorszám: 287
vacsira a mai ebéd után /fél kettőtől fél ötig, majd fél nyolcig nassolás/ s e m m i vacsora.még egy piritós sem menne le, nemhogy a töltöttkáposzta.
Ja, tegnap, a nagycsaládos /nászasszonyos, vejemuram testvérével, unokaöccsével/ vacsora piknik menüje:
ráksaláta, lazackrém - piritós
halászlé, borleves
rántott ponty, rántott tengeri hal, rántott pulykamell,
tengerihal zölfűszerekkel, majonézes burgonya,
mákos és dióskalács, mákos, diós és gesztenyés beigli,
linzerkarika /ezt én kapom inden évben a lányom és unokák kezemunkájából/
mandulás habos piskóta, hókifli,
gyümölcskenyér, dióskuglóf őzgerincben sütve, máktorta szintén őzgerincben, rugelach, diósstangli, diós álom, vaniliás kifli
aperitivnak diópálinka,
a magam részéről egy 2 dl-es zipter sör, ásványvíz
Békáscity
  Válasz | 2011. december 25. 19:29 | Sorszám: 286
Nagyon finom volt, el is fogyott !
gyanta
  Válasz | 2011. december 25. 16:51 | Sorszám: 285
Vót mán délelőtt vacsorálás.

Úrvacsorálás.

Oszt jóvan.

Etiópoknak, dél-ázsiaiaknak még annyi se jut, mer kell a gabona etanolnak. Na.

Békáscity
  Válasz | 2011. december 25. 10:28 | Sorszám: 284
Mákosguba. Sok. Sok.
Békáscity
  Válasz | 2011. december 24. 13:26 | Sorszám: 283
Előtte azonban hajmosás, zuhanyozás és egy kis pihi mert reggel 5-kor keltünk. Tán a hidegfront miatt ? viszont nyitáskor nagyon finom kiflit kaptam a péknél - lesz bőven mákosguba a picifiamnak
Békáscity
  Válasz | 2011. december 23. 20:56 | Sorszám: 282
Szenteste: sült kacsacomb + sült alma és krumplipüré, vörösbor, sütik és egy kis kontyalávaló whyski-krém likőr és utána séta az éjféli misére (de előtte forraltbor termoszba + mindenféle süti agapé gyanánt)
Békáscity
  Válasz | 2011. december 23. 20:50 | Sorszám: 281
Próbabájgli-maradék + 1-1 pohár tej
Békáscity
  Válasz | 2011. december 22. 23:17 | Sorszám: 280
Zellerkrémleves borsóka-tésztával
Békáscity
  Válasz | 2011. december 17. 20:57 | Sorszám: 279
Ez jó kis éjféli nasi !
kerekferko
  Válasz | 2011. december 17. 16:20 | Sorszám: 278
Legközelebb vágd ketté, kend meg bőven vajjal, szórd meg apróra őrült vagy vágott fél fenyi fokhagymával. Az is járja, ha a vajba kevered a fokhagymát, s úgy kenyed.

Permetezd a tetejitkis vízzel (éppen csak). Csomagold lazán alufóliába. Tedd bé a sütőbe 10 percre, míg az illatát nem érzed. Aztán ki vele.

Azon melegiben forró teával, boros teával, vagy forralt borral mennyei!

Békáscity
  Válasz | 2011. december 17. 10:56 | Sorszám: 277
Koppintva !
onogur
  Válasz | 2011. december 14. 23:26 | Sorszám: 276

Időzóna: CET
A téma oldalai: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26 
 

Új téma  Új hozzászólás       előző téma   következő téma
Ugrás:

Email a webmesternek | Gondola