Téma: Vacsira mit eszünk ?
|
alma |
Válasz | 2011. december 31. 14:33 | Sorszám: 300 |
Malacot oroszsalátával. Mellé sört. Utána eszterházy-torta.
|
|
kritikus |
Válasz | 2011. december 28. 18:51 | Sorszám: 299 |
vacsi után egy kis újdonságot nassolunk: délutáni postai séta alkalmával egy kilógó ágról szedtem néhány szem naspolyát. itthon kinyomtam, magoztam, összekevertem egy kis maradék darált dióval, pici-pici cukorral, hát szuper!
|
|
kritikus |
Válasz | 2011. december 27. 16:59 | Sorszám: 298 |
óh, köszönjük szépen, mi gyógyszert nem veszünk be. annyit és olyat eszünk, ami használ, ünnepen legfőképp megöntözzük valami kis étvágy-emésztés-javítóval, a gyógyszertárban mosakodókrémet és a környezettudatos takarításhoz szükséges szódabikarbónát vásárolok.
|
|
|
Békáscity |
Válasz | 2011. december 26. 18:16 | Sorszám: 297 |
Egyébként kritikuséknak ajánlottam - én jól vagyok.
|
|
|
kerekferko |
Válasz | 2011. december 26. 15:52 | Sorszám: 296 |
Sült malac, burgonyapüré, lilahagyma-lekvár. Maradék kocsonya. Erdélyi töltött káposzta. (Fele édes-fele savanya káposztából.) Maradék bajai hallé tejjel, ikrával, gyufatésztával. Mézes krémes. Mákos és diós beigli.Az egyik rúd mákos töltelékébe kévánságom szerént asszony magozott meggyet is kevert. Mennyei! Prószáljátok ki!
|
|
kerekferko |
Válasz | 2011. december 26. 15:48 | Sorszám: 295 |
Akkor más módszert kell választanod, ha elfogadod a tanácsomat. A bilagit rendszeres szedése veszélyes.
|
|
|
alma |
Válasz | 2011. december 26. 12:40 | Sorszám: 294 |
A maradékot.
|
|
Békáscity |
Válasz | 2011. december 26. 12:36 | Sorszám: 293 |
Nekem kimondottan felfordul a gyomrom tőle. De nagyon...
|
|
|
lámpás |
Válasz | 2011. december 26. 09:59 | Sorszám: 292 |
Nagy kincs az ilyen asszonka!
|
|
|
kerekferko |
Válasz | 2011. december 26. 09:55 | Sorszám: 291 |
Almaecet nem kávés, hanem teáskanál. Rendszeresen, napi 3-szor, étkezés előtt, legalább két hónapig. Nem savasít, hanem lugosít, rendben tartja a bélflórát. Garantált lapos has, jó emésztés.
|
|
|
kerekferko |
Válasz | 2011. december 26. 09:54 | Sorszám: 290 |
Kihullik tőle a hajad. Étkezés előtt egy deci vízbe 1 kávéskanál almaecet. Gyomorégés esetén evés után egy mokkáskanál szódabika fél deci vízben. A bilagitot dobd el.
|
|
|
|
negyven rabló |
Válasz | 2011. december 25. 23:29 | Sorszám: 288 |
A menyem még a nagyanyámnál is jobban süt-főz! Legyen ennyi elég!
|
|
|
kritikus |
Válasz | 2011. december 25. 23:00 | Sorszám: 287 |
vacsira a mai ebéd után /fél kettőtől fél ötig, majd fél nyolcig nassolás/ s e m m i vacsora.még egy piritós sem menne le, nemhogy a töltöttkáposzta. Ja, tegnap, a nagycsaládos /nászasszonyos, vejemuram testvérével, unokaöccsével/ vacsora piknik menüje: ráksaláta, lazackrém - piritós halászlé, borleves rántott ponty, rántott tengeri hal, rántott pulykamell, tengerihal zölfűszerekkel, majonézes burgonya, mákos és dióskalács, mákos, diós és gesztenyés beigli, linzerkarika /ezt én kapom inden évben a lányom és unokák kezemunkájából/ mandulás habos piskóta, hókifli, gyümölcskenyér, dióskuglóf őzgerincben sütve, máktorta szintén őzgerincben, rugelach, diósstangli, diós álom, vaniliás kifli aperitivnak diópálinka, a magam részéről egy 2 dl-es zipter sör, ásványvíz
|
|
|
Békáscity |
Válasz | 2011. december 25. 19:29 | Sorszám: 286 |
Nagyon finom volt, el is fogyott !
|
|
|
gyanta |
Válasz | 2011. december 25. 16:51 | Sorszám: 285 |
Vót mán délelőtt vacsorálás. Úrvacsorálás. Oszt jóvan. Etiópoknak, dél-ázsiaiaknak még annyi se jut, mer kell a gabona etanolnak. Na.
|
|
Békáscity |
Válasz | 2011. december 25. 10:28 | Sorszám: 284 |
Mákosguba. Sok. Sok.
|
|
|
Békáscity |
Válasz | 2011. december 24. 13:26 | Sorszám: 283 |
Előtte azonban hajmosás, zuhanyozás és egy kis pihi mert reggel 5-kor keltünk. Tán a hidegfront miatt ? viszont nyitáskor nagyon finom kiflit kaptam a péknél - lesz bőven mákosguba a picifiamnak
|
|
|
Békáscity |
Válasz | 2011. december 23. 20:56 | Sorszám: 282 |
Szenteste: sült kacsacomb + sült alma és krumplipüré, vörösbor, sütik és egy kis kontyalávaló whyski-krém likőr és utána séta az éjféli misére (de előtte forraltbor termoszba + mindenféle süti agapé gyanánt)
|
|
|
Békáscity |
Válasz | 2011. december 23. 20:50 | Sorszám: 281 |
Próbabájgli-maradék + 1-1 pohár tej
|
|
|
Békáscity |
Válasz | 2011. december 22. 23:17 | Sorszám: 280 |
Zellerkrémleves borsóka-tésztával
|
|
|
Békáscity |
Válasz | 2011. december 17. 20:57 | Sorszám: 279 |
Ez jó kis éjféli nasi !
|
|
|
kerekferko |
Válasz | 2011. december 17. 16:20 | Sorszám: 278 |
Legközelebb vágd ketté, kend meg bőven vajjal, szórd meg apróra őrült vagy vágott fél fenyi fokhagymával. Az is járja, ha a vajba kevered a fokhagymát, s úgy kenyed. Permetezd a tetejitkis vízzel (éppen csak). Csomagold lazán alufóliába. Tedd bé a sütőbe 10 percre, míg az illatát nem érzed. Aztán ki vele. Azon melegiben forró teával, boros teával, vagy forralt borral mennyei!
|
|
|
|
|