Téma: Vacsira mit eszünk ?
|
hulot |
Válasz | 2012. augusztus 25. 21:06 | Sorszám: 550 |
Sóbavízbe krumplival.
|
|
|
Békáscity |
Válasz | 2012. augusztus 25. 20:58 | Sorszám: 549 |
Én biztosan knédlivel !
|
|
|
kerekferko |
Válasz | 2012. augusztus 25. 20:48 | Sorszám: 548 |
Na, végre valami jót hallok felőled. És mivel köríted?
|
|
|
hulot |
Válasz | 2012. augusztus 25. 20:46 | Sorszám: 547 |
Majd' 3 órája nyomatom a vaddisznópörköltet. Lassan OK.
|
|
|
|
|
huszárló |
Válasz | 2012. augusztus 25. 14:52 | Sorszám: 544 |
Na, az a 3 tojás volt a sok, talán 2 is elég Vona.
|
|
|
Békáscity |
Válasz | 2012. augusztus 24. 17:40 | Sorszám: 543 |
Egy árva cukkini punnyadt a hűtőben + 2 paprika és 1 fej vöröshagyma hozzáadásával remek ragu lett belőle + 3 db tojás reája és finom !
|
|
|
kerekferko |
Válasz | 2012. augusztus 24. 17:28 | Sorszám: 542 |
Mostanában gyümölcs.
|
|
|
Békáscity |
Válasz | 2012. augusztus 23. 16:34 | Sorszám: 541 |
Paradicsom, paprika, kacsamáj-zsíros kenyérrel
|
|
Békáscity |
Válasz | 2012. július 15. 22:26 | Sorszám: 540 |
Jó fokhagymás sült oldalas + uborkasaláta
|
|
kerekferko |
Válasz | 2012. július 15. 22:05 | Sorszám: 539 |
Köszönet érte! Továbbítottam Asszonykámnak.
|
|
|
lámpás |
Válasz | 2012. július 15. 21:41 | Sorszám: 538 |
Tessék, echte sváb recept: Sváb kovászos uborka: Nem kell bajlódni a kenyérrel, helyette burgonyát használunk, amit ki kell szedni 3 nap múlva, és kész. Még télire is el lehet tenni. Végy 1 nagy uborkás üveget, alulra pakolj bele 1 csokor kaprot. Erre 1 sor karikára vágott nyers burgonyát. Nem tévedés, nem kenyeret! A rutinosak öreg krumplit spájzolnak be erre a célra, erre pakold a megmosott, felhasított uborkát. Tetejére szintén karikára vágott nyers, krumplit rakosgass, legfelülre jön még 1 csokor keményszárú kapor, amely alkalmas arra is, hogy leszorítsa az egész rakományt. Dugdoss az üvegbe néhány fokhagymagerezdet is. Végül öntsd le langyos, sós vízzel /ahány liter víz, annyi evőkanál só/, kistányérral takard le, és 3 nap múlva csodát tálalhatsz a családnak.
|
|
|
kritikus |
Válasz | 2012. július 15. 20:31 | Sorszám: 537 |
lapcsánka cukkiniből, zöldfűszeres krémsajt, paradicsom
|
|
|
huszárló |
Válasz | 2012. július 15. 08:22 | Sorszám: 535 |
Nekik az az emberi, ha lájkolnak vmit a búkon. Tempora mutantur...Amúgy a kovászos uborkába a svábok raktak krumplit, az olcsóbb, mint a kenyér alapon.
|
|
|
kritikus |
Válasz | 2012. július 14. 20:29 | Sorszám: 534 |
cukkini sajtbundában, paradicsom /minden mennyiségben/ piskóta citromos-mascarponéval
|
|
kritikus |
Válasz | 2012. július 12. 22:49 | Sorszám: 533 |
a mai kölykök annyit kapnak az emberi világból, amennyit mi megadunk nékik.
|
|
|
kerekferko |
Válasz | 2012. július 12. 21:45 | Sorszám: 532 |
Van, aki a kenyér helyett burgonya karikákkal érleli a koviubit. Hát, amilyen kenyereket ma sütnek, televele ízfokozó, meg egyéb méregkatyvasszal, lehet, hogy jobb is. Habár az én nagymamám alföldi napon érlelt kovászos uborkáját felülmúlni lehetetlen. Isten nyugosztalja. Előttem a kép: nagyapám ássa a kertet, virágzik a meggyfa, nagyanyám meszeli a ház falát.Az Úristenit, hogy a mai kölykök a legemberibb világból már villanásnyit sem kaphattak.
|
|
|
kritikus |
Válasz | 2012. július 12. 20:50 | Sorszám: 531 |
a korona a menün: a kovászlébe tett duci fokhagymagerezdek, prímán mentek a császárhoz.
|
|
|
kritikus |
Válasz | 2012. július 12. 20:27 | Sorszám: 530 |
házi kovi-ubi, póréhagyma, sültcsászár, aludttej
|
|
|
Békáscity |
Válasz | 2012. július 12. 11:24 | Sorszám: 529 |
Tegnap este kimentünk a Duna-partra kajálni... alig tudtunk enni, hazahoztuk több mint felét - ma ebédre.
|
|
|
Cirus |
Válasz | 2012. július 12. 09:44 | Sorszám: 528 |
Csináltam különféle pácolt sajtot, vacsorára egy kis salátával isteni.
|
|
|
|
Békáscity |
Válasz | 2012. június 09. 17:41 | Sorszám: 526 |
Napok óta nem eszek, se sokat, se keveset - no de ennek vége! elpusztítom a déli maradékot
|
|