Téma: Vacsira mit eszünk ?
|
huszárló |
Válasz | 2012. március 04. 12:15 | Sorszám: 450 |
Nagyböjt nem lesz, disznótoros buli van a Széchenyi téren. Anonymus kartácsnővel benézünk a sorok közé...
|
|
Gyöngy |
Válasz | 2012. március 04. 12:06 | Sorszám: 449 |
Az ebédmenüből úgy látom, te is szeretsz takarékoskodni .
|
|
|
kritikus |
Válasz | 2012. március 04. 10:57 | Sorszám: 448 |
a "'tűnik" meg a tényleges közötti különbséggel rövidültél. legalábbis úgy tűnik.
|
|
|
Gyöngy |
Válasz | 2012. március 04. 09:50 | Sorszám: 447 |
Hol a söröd, hol a söröd?! Emeld föl a fenekedet és nézz be a hűtőbe!
|
|
|
Gyöngy |
Válasz | 2012. március 04. 09:49 | Sorszám: 446 |
Végül is sikerült, és nagyon köszönöm !
|
|
|
Gyöngy |
Válasz | 2012. március 04. 09:45 | Sorszám: 445 |
Köszönöm, megkaptam, de valószínűleg lemaradt a csatolmány.
|
|
|
lámpás |
Válasz | 2012. március 03. 22:40 | Sorszám: 444 |
Az ittenire. A másikat nem ismerem.
|
|
|
kerekferko |
Válasz | 2012. március 03. 22:16 | Sorszám: 443 |
Fokhagymás tejszínben sült burgonya, vegyes zöldség saláta. Tea. Hol a söröm?
|
|
|
Gyöngy |
Válasz | 2012. március 03. 22:14 | Sorszám: 442 |
Köszönöm, az itteni címre, vagy a másikra?
|
|
|
lámpás |
Válasz | 2012. március 03. 21:48 | Sorszám: 441 |
Mél ment, túl hosszú a recept, csak úgy tudom elküldeni.
|
|
|
borzsa |
Válasz | 2012. március 03. 18:18 | Sorszám: 440 |
Házi készítménynek tűnik ízre is, nem érzem, hogy megkurtítottam magam. Az ára lehet, hogy emelkedettebb.
|
|
|
kritikus |
Válasz | 2012. március 03. 18:13 | Sorszám: 439 |
az idő is, te is rövidültetek.
|
|
|
borzsa |
Válasz | 2012. március 03. 18:09 | Sorszám: 438 |
Rövidítettem az időt, a piacról rögtön az asztalra került a tepertő...
|
|
|
kritikus |
Válasz | 2012. március 03. 17:26 | Sorszám: 437 |
csütörtökön vettem a piacon zsírszalonnát, egy db malac császárt, tehát az esti választék: sült császár, töpörtyű, zsír, friss kenyér, - a hűtőben szaglik a feketeretek, némi hegyes-csipős paprika
|
|
|
Gyöngy |
Válasz | 2012. március 03. 17:25 | Sorszám: 436 |
De mennyire, hogy érdekel! Te vagy az első aki felajánlja a receptet is . Anglikán papné barátném mindig készít olyan húsfélét, amihez jól illik, de olyan titokban tartja a receptet, mintha az atombombagyártás technológiája lenne.
|
|
|
Békáscity |
Válasz | 2012. március 03. 17:06 | Sorszám: 435 |
Miért ne lehetne mézzel ? - én készen vettem egy üveggel, jó sokáig elég lesz, nem lesz sok a cukor-tétel egy-egy evésre.
|
|
|
Gyöngy |
Válasz | 2012. március 03. 13:20 | Sorszám: 434 |
Az natttyon egésséges!
|
|
|
prepegyit |
Válasz | 2012. március 03. 13:18 | Sorszám: 433 |
vacsorára is gédépét eszem..
|
|
|
john batky |
Válasz | 2012. március 03. 13:00 | Sorszám: 432 |
Még nem tudom, mi lesz. Talán rósejbni
|
|
lámpás |
Válasz | 2012. március 03. 12:52 | Sorszám: 431 |
Dehogynem. Nem rakok bele cukrot (legalább is direktben nem) , hanem vagy a gyümölcsöt, vagy a kemény, kicukrosodott lekvárt, esetleg mézet, ha nagyon muszáj. De az alma is ad egy édeskés alapízt. A csatni lényege egyébként is, ha akarom édes, ha akarom savanykás, ízlés kérdése.
|
|
|
kerekferko |
Válasz | 2012. március 03. 11:19 | Sorszám: 430 |
Köszönöm az ötletet. Asszonnyal edlolvastattam a recepteket. Nem tetszik neki, hogy sok cukor kell hozzá. Mi egyáltalán nem eszünk és nem is tartunk itthon cukrot. Mindent mézzel ízesítünk, vagy azzal sem. Cukor nélkül nem megy?
|
|
|
lámpás |
Válasz | 2012. március 03. 09:19 | Sorszám: 429 |
Rendszeresen készítek csatnit, akit érdekel a recept, elküldöm. Nagyon finom sültekhez, de szendvicsekhez is szívesen fogyasztjuk. Alapja az alma és a hagyma. Nagyobb adagban készítem és a hűtőben tárolom.
|
|
|
Békáscity |
Válasz | 2012. március 03. 08:57 | Sorszám: 428 |
Csatni – az étel, mely olyan csípős, hogy nem lehet megenni, de olyan édes, hogy nem lehet otthagyni vegavarazs.hu/csatni-–-az-etel-mely-olyan-csipos-hogy-nem-lehet... - No tegnap megkóstoltuk ! és tényleg !
|
|
|
kerekferko |
Válasz | 2012. február 23. 21:11 | Sorszám: 427 |
Elkéstél. Múlt héten volt torkos csütörtök, mivel a közelgő nagyböjt előtti csütörtök a torkos csütörtök. Tegnap volt hamvazószerda, a nagyböjt kezdete. Több étterem mára is torkos csütörtököt hirdet, mert fogalmuk sincs a keresztény ünnepekről, szokásokról. Ezért pusztán üzleti okból és célból megtévesztik az ateistákat.
|
|
|
kerekferko |
Válasz | 2012. február 23. 21:05 | Sorszám: 426 |
Meggy befőtt +ananász befőtt Meg Kalmopirin.
|
|
|