Új téma  Új hozzászólás

Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció
  előző téma   következő téma
»  gondola Fórum   » Társalgó   » Vacsira mit eszünk ? (23. oldal)

 
A téma oldalai: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26 
 
Fórumunkon a regisztráció szünetel
Téma: Vacsira mit eszünk ?
huszárló
  Válasz | 2011. október 17. 18:47 | Sorszám: 75
Ott, helyben, a kartonozóban vagy ilyesminél, mikor viszi a háziorvosi beutalót. Céloznak is rá, hogy időpontot tudunk adni úgy 2 hónapnyira, de, ha nem sajnál pár Ft-ot, akkor már ma megcsináljuk.A röntgent megcsinálták így a klinikán, a reumatológus szakorvos meg a MÁV-rendelőben folytatta a kezelést, a tarifa szerinti összegért, de üstöllést neki fogott a munkának.Nem nagy kunszt, csak pár recept, meg 1-2 szuri, azután 1 hét múlva újra, de azért már nem kellett újra fizetni, csak először.
lámpás
  Válasz | 2011. október 17. 17:46 | Sorszám: 74
Hova fizeti be?
huszárló
  Válasz | 2011. október 17. 16:19 | Sorszám: 73
Rossz olvasnom az ilyesmit. Szinte semmi bajom soha, ha az asszonynak van, csak befizet 2-3-4 ezrest és azonnal soron kívüli a szakrendelőben.Nem egyforma a tarifa, vannak eltérések. Éppen a nyáron volt csontritkulás miatt fájdalmas boka baja, a röntgen a klinikán így készült el fél óra alatt és precízen,gyorsan és már mehetett is vele a kezelő orvos elé.
Gyöngy
  Válasz | 2011. október 17. 12:50 | Sorszám: 72
Kihevered! Tudod, minket még olyan fából faragtak .
huszárló
  Válasz | 2011. október 17. 08:22 | Sorszám: 71
Nincs mit, ez a minimum!
Békáscity
  Válasz | 2011. október 16. 23:54 | Sorszám: 70
Egy marék gyógyszer hogy életben maradjak holnapig ...
Gyöngy
  Válasz | 2011. október 16. 16:11 | Sorszám: 69
A gombaleves, meg a vasi pecsenye is szép lett tőle, és finom, köszönöm mindkettőnk nevében.
kritikus
  Válasz | 2011. október 15. 20:47 | Sorszám: 68
a nagyon egészséges vacsora után, a szombatra való tekintettel: Stahl féle diós muffin - megbolondítva kritikus féle birsalma lekvárral.
Az idei birslekvár vetekszik a sárgabarackkal, szilvával, s a kiemelt szeretteimnek diószemeket is főztem beléJE. Ez sokkal jobb lett, mint a tavalyi birs szőlővel.
Gyöngy
  Válasz | 2011. október 15. 12:30 | Sorszám: 67
Egy paprikás krumplihoz, ami nálunk jobbára szombati étel, de nekem mindig ünnep, amikor ezt főzöm, eszem .
huszárló
  Válasz | 2011. október 15. 12:27 | Sorszám: 66
Nagy, lapos,inkább már szoc.reál stílusú. Nem szép, nem is érdekes, de a kolbászfesztivál még jó.A sportcsarnokban és körülötte tartják. 1 napot el lehet bóklászni benne, van honlapjuk is. Amúgy a paprikát kipróbáltad már valamire?
Gyöngy
  Válasz | 2011. október 15. 12:18 | Sorszám: 65
Még életemben nem jártam Csabán (Rákoscsabát leszámítva ). Milyen város?
huszárló
  Válasz | 2011. október 15. 11:39 | Sorszám: 64
2 hét múlva a csabai kolbász fesztivál lesz. Át kéne ugranom, nagy a választék minden "disznóságban".
Gyöngy
  Válasz | 2011. október 15. 11:27 | Sorszám: 63
Gyöngy
  Válasz | 2011. október 15. 11:16 | Sorszám: 62
Barátnőm ugyanezt mondta: ha már ilyen ételekről álmodozunk, akkor bizonyos hogy közel a tél (mondjuk, így, október közepén nem kell hozzá kifejezetten nostradamus-i éleslátás .
Békáscity
  Válasz | 2011. október 15. 00:16 | Sorszám: 61
kb 1-2 evőkanálnyi víz elegendő a fél kilóhoz (én holnap sütök libamájat - annyi zsírja lesz... úgy látszik a hideget lereagáljuk és keményebb kajákra vágyunk)
Fla Mandulis
  Válasz | 2011. október 14. 23:32 | Sorszám: 60
a vacsorák visszaütnek
Fla Mandulis
  Válasz | 2011. október 14. 23:31 | Sorszám: 59
Fla Mandulis
  Válasz | 2011. október 14. 23:31 | Sorszám: 58
Néha káros a túlzott bizalom, kész is a szarvacska-fartő , http://www.weirdthings.org.uk/wp-content/uploads/2008/05/look-at-the-bull-his-horn-is-up-the-spanish-guys-ass-serves-him-right.jpg
Gyöngy
  Válasz | 2011. október 14. 23:27 | Sorszám: 57
Ez azért komoly baj, mert ha az emberek bizalma az orvosokban is elvész, végképp védtelenek maradnak.
Fla Mandulis
  Válasz | 2011. október 14. 23:26 | Sorszám: 56
Éppen egy szép marhatarját főzök vagy mi a csuda (nyakszirt, tarkó, vag ytőle jogbbra -balra, ?)
Fla Mandulis
  Válasz | 2011. október 14. 23:23 | Sorszám: 55
Szerintem a gyárak reklám-anyaga lassan minden
Gyöngy
  Válasz | 2011. október 14. 23:12 | Sorszám: 54
Én ezekben a cikkekben egyre kevésbé bízom. Amikor én voltam gyerek, akkor éppen a disznózsír-ellenesség dívott, ma meg mindenki esküdözik a mangalica-zsírra. Úgy érzem, hogy az egész nem több marketing-antimarketing ügynél.

(Persze, a disznóhús, marhahús kihagyása az étrendemből éppenséggel hasznomra vált, de ez lehetett egyedi pech .)

Fla Mandulis
  Válasz | 2011. október 14. 23:04 | Sorszám: 53
Á, egész szakirodalma van , jó pár éve trilógiát láttam róla...A vezérelve annak az volt (tehát nem csak a szennyeződésekkel foglalkozott -miben nincs, haltól a csirkéig, gyümölcstől a gabonáig), hanme hogy mivel kizárólag a bocinak készült, az emberre kimondottan ártalmas, teli van ellenséges antitestekkel, hormonnal, stb, és betámadja a beleket, nyálkahártyát, agyat, mindent. Hogy mi igaz, tudja a jőég. Sörről sok rossz viszont nem mondható, de mégis tejautomata van mellettünk
Gyöngy
  Válasz | 2011. október 14. 22:50 | Sorszám: 52
Én is olvastam erről egy cikksorozatot már nem emlékszem melyik magazinban, de hiszem is, meg nem is. Nekem soha ártalmamra nem volt, annyira, hogy ha éjszaka felébredek és megiszom egy bögrével, vissza tudok aludni, és jól esik az ébredés.
Fla Mandulis
  Válasz | 2011. október 14. 22:38 | Sorszám: 51

Időzóna: CET
A téma oldalai: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26 
 

Új téma  Új hozzászólás       előző téma   következő téma
Ugrás:

Email a webmesternek | Gondola