Téma: Vacsira mit eszünk ?
|
fokos |
Válasz | 2011. november 24. 09:13 | Sorszám: 200 |
Tudsz valamit? Lehet angolnából vörösbort csinálni?
|
|
|
Ishmael |
Válasz | 2011. november 24. 07:42 | Sorszám: 199 |
Akkor úgy írta volna: angolna.
|
|
|
fokos |
Válasz | 2011. november 23. 21:51 | Sorszám: 198 |
Ugye a brie és a vörösbor között volt vessző! (nem angol vörösborral )
|
|
|
kritikus |
Válasz | 2011. november 23. 20:02 | Sorszám: 197 |
majonézes gomba, sonka
|
|
Békáscity |
Válasz | 2011. november 23. 16:14 | Sorszám: 196 |
Bármilyen zöldséget lereszelve, pici liszttel, tojással összemancsolva lehet kis lepénykéket sütni (legjobb teflon palacsintasütőben vagy egy pötty olajjal az alján) és mindenféle mártogatókkal tálalni (pl. kapros kefír stb.)
|
|
|
Cirus |
Válasz | 2011. november 23. 14:55 | Sorszám: 195 |
Én is szeretem, bár nekem kicsit nehéz étel. Azt találtam ki, hogy reszelek hozzá cukkinit (2 rész krumpli és 1 rész cukkini), így sokkal könnyebb, de szintén nagyon finom. Én legjobban bablevessel szeretem
|
|
|
mamácska |
Válasz | 2011. november 23. 12:54 | Sorszám: 194 |
Érdekes! Épp ma gondoltam rá,hogy milyen régen nem sütöttem tócsnit,pedig nagyon szeretjük. De hétvégén biztosan sort fogok rá keríteni.
|
|
|
Cirus |
Válasz | 2011. november 23. 11:30 | Sorszám: 193 |
Rokfortos-diós sajtkrém, angol brie vörösborral.
|
|
|
Gyöngy |
Válasz | 2011. november 22. 19:54 | Sorszám: 192 |
"HAJ" Gondolom, a fejét koronázó dús szőrzet ihlette a névválasztást. Ha Elvis-nek lehet tere, miért ne legyen Dzsimminknek szobra (de ne közpénzből, hanem kösz-pénzből).
|
|
|
|
kritikus |
Válasz | 2011. november 22. 12:43 | Sorszám: 190 |
tócsni többízű tejfeles öntettel
|
|
|
john batky |
Válasz | 2011. november 22. 12:10 | Sorszám: 189 |
Egyelőre csak az biztos, hogy közpénzen
|
|
|
Gyöngy |
Válasz | 2011. november 22. 11:56 | Sorszám: 188 |
Lesz Dzsiminek szobra? Nem is hallottam ...
|
|
|
Gyöngy |
Válasz | 2011. november 22. 11:55 | Sorszám: 187 |
Persze, mert ha valaki olvasgatja még a levest is ...
|
|
|
Békáscity |
Válasz | 2011. november 22. 11:26 | Sorszám: 186 |
És már tudjuk hol lesz a szobra ? Csepelen ?
|
|
|
Cirus |
Válasz | 2011. november 22. 11:17 | Sorszám: 185 |
Tatárbifszteket
|
|
john batky |
Válasz | 2011. november 21. 23:43 | Sorszám: 184 |
Amit kiolvastam, teljesült: ki kellett az egészet önteni, mert paradicsomos tésztafőzelék lett... Felhigítani sajnos nem volt érdemes, mert főzés közben a betűtészta odaégett
|
|
|
john batky |
Válasz | 2011. november 21. 23:41 | Sorszám: 183 |
Szósz és saláta nélkül. Simán sóval. Úgy is nagyon finom! (nem akarta )
|
|
|
Gyöngy |
Válasz | 2011. november 21. 22:16 | Sorszám: 182 |
A szakácsok igen művelt népek (már a jobbak), de kétlem hogy levesekből olvasnak.
|
|
|
Gyöngy |
Válasz | 2011. november 21. 22:14 | Sorszám: 181 |
Nem, de imádom a róseibnit, és egyszer már fölkeltetetted a produkciód iránti érdeklődésemet. Milyen salátát csináltál hozzá? Vagy valami szósszal adtad föl? (Dzsimi is örökbe akarta veled fogadtatni magát ?)
|
|
|
john batky |
Válasz | 2011. november 21. 21:55 | Sorszám: 180 |
A minap paradicsomlevest akartam készíteni, betűtésztával. De a végén nagyon sűrű lett az olvasnivaló miatt A szakácsok talán nem szoktak olvasni?
|
|
|
|
john batky |
Válasz | 2011. november 21. 21:50 | Sorszám: 178 |
Pedig nem is vagy Zámbó Dzsimi
|
|
|
Gyöngy |
Válasz | 2011. november 21. 21:26 | Sorszám: 177 |
Örökbe fogadtatom magam veled .
|
|
|
john batky |
Válasz | 2011. november 21. 21:21 | Sorszám: 176 |
Ma a család fele rósejbnit kért és evett. Állítólag az enyém sokkal jobb, mint a Mekié.
|
|
|