Téma: Vacsira mit eszünk ?
|
Békáscity |
Válasz | 2012. február 23. 20:14 | Sorszám: 425 |
Ne kötekedj ! - hurka volt, megsütöttem, megettük !
|
|
|
Gyöngy |
Válasz | 2012. február 23. 16:48 | Sorszám: 424 |
A mélyhűtőben viszont nem is hinnéd, meddig kibírja .
|
|
|
Békáscity |
Válasz | 2012. február 23. 15:53 | Sorszám: 423 |
Lapcsánka elnapolva - holnapra, ugyanis találtam a mélyhűtóben hurkát amit torkos csüt.lévén ma meg kell enni ! (A torkoscsüt.lényege, hogy hajdanán nem volt hűtőszekrény és a 40 napos böjt alatt tönkrement volna a maradék...)
|
|
|
Gyöngy |
Válasz | 2012. február 23. 13:09 | Sorszám: 422 |
Na, ezzel a pirított grízzel én mindig befürdök , vagy "túlpirul" a gríz, vagy sok lesz rá a víz.
|
|
|
zizizizi |
Válasz | 2012. február 23. 12:57 | Sorszám: 421 |
májashurka párolt vöröskáposztával. (Nálunk a piacon hétvégeken 800.-Ft./kg a hurka a sütnivaló kolbász meg 1200.-Ft./kg egy ujfehértói termelő árulja nagyon finom)
|
|
Békáscity |
Válasz | 2012. február 23. 10:36 | Sorszám: 420 |
Ma lapcsánka lesz zalai/sümegi módra (http://lapcsanka.bezso.hu/)
|
|
|
|
kerekferko |
Válasz | 2012. február 21. 19:57 | Sorszám: 418 |
Fő. Fő az almakompótom. Mézzel, citrommal. Titokban gyűszűnyi kisüsti.
|
|
|
Gyöngy |
Válasz | 2012. február 21. 12:19 | Sorszám: 417 |
Kapaszkoggy! Hálós krumpli volt .
|
|
|
|
onogur |
Válasz | 2012. február 21. 12:00 | Sorszám: 415 |
Most van az a ritka eset, hogy krumplit nem a piacon veszek, hanem a CBA-ban. Jófajta hálós homoki krumpli, jól tárolták, nem fagyott. Alig van hibás közte.
|
|
|
Gyöngy |
Válasz | 2012. február 21. 11:47 | Sorszám: 414 |
Sajnos, most már elég sok krumpli kell hozzá. Vasárnap én is csináltam sült krumplit, de már annyi a fekete benne, hogy kb. egyharmadával több nyersanyag kellett belőle, mint szokásosan.
|
|
|
john batky |
Válasz | 2012. február 21. 11:44 | Sorszám: 413 |
Még nem vagyok benne biztos, de lehet, hogy rósejbni lesz
|
|
|
Gyöngy |
Válasz | 2012. február 20. 20:47 | Sorszám: 412 |
Igen, pont ilyesmire gondoltam. Este én sem bírok fekete teát inni. Van egy saját teakeverékem, amit ha betegek vagyunk, elég hamar segít bennünket felülkerekedni a bajokon.
|
|
|
|
kerekferko |
Válasz | 2012. február 20. 17:21 | Sorszám: 410 |
Nem bírgy a gyomrom a sok teát, ég tőle. Valószínűleg a csersavtól. Találtam a CBA-ban egy Erdők Gyümölcsi nevű teát. 100% gyűmölcsdarabkákból áll. Nincs benne tartósító, ételszínezék sem. Királlly! Csipkebigyó, szárított hibiszkuszvirág (ki a fene gondolta volna, hogy a hibiszkuszunk virágát le kéne aratni. ;p ), galagonya, mazsola,, kökény. jó forrón+ citrom bele. Mennyei. Maga a gyógyulás. 300.-Ft-ot megér 75g.Az aromával (narancs ízű, citrom ízű, kökény ízű stb, mely gyümölcsöt sosem látott, csak ételfestéket és valamilyen vegyianyagot) ízesített filteres teafű legalább 500-Ft, és az egyéb kellemetlen hatásai mellett nem is alszom tőle rendesen.
|
|
|
zizizizi |
Válasz | 2012. február 20. 16:58 | Sorszám: 409 |
tojáslepény reszelt sajttal gazdagon megszórva, savanyú káposztával.
|
|
Gyöngy |
Válasz | 2012. február 20. 13:20 | Sorszám: 408 |
Vacsorára a hideg kaja híve vagyok jobbára. Leginkább szendvicseket eszem, csak ha napközben nem volt időm, vagy kedvem főzni, akkor van meleg vacsi (már perzse egy pohár langyos tejtől, vagy teától eltekintve ).
|
|
|
|
hulot |
Válasz | 2012. február 19. 22:20 | Sorszám: 406 |
Isteni. De - szerintem - kell hozzá egy pici mustár....és a sprotni olaját le kell csorgatni.
|
|
|
Gyöngy |
Válasz | 2012. február 19. 22:12 | Sorszám: 405 |
vaj, tőkehalőrlemény (vagy robbantott tőkehal, nem sikerült rájönnöm, hogy milyen technikával cincálják szét, mielőtt a dobozba kerül), citrom, kenyér, gyümölcstea.
|
|
kritikus |
Válasz | 2012. február 19. 19:26 | Sorszám: 404 |
vaj, sprotni, citrom - kenyér
|
|
|
huszárló |
Válasz | 2012. február 19. 10:00 | Sorszám: 403 |
Pár nap és elmúlik pontosan. Probatum est!
|
|
|
kerekferko |
Válasz | 2012. február 19. 08:31 | Sorszám: 402 |
Hát ez a tea és fokhagymás pirítós aktuális. Fáj a torkom.
|
|
|
Gyöngy |
Válasz | 2012. február 19. 00:28 | Sorszám: 401 |
... és most ?
|
|
|