Téma: Számítógép (minden ami belefér) III.
|
mackó |
Válasz | 2009. július 24. 13:47 | Sorszám: 411 |
Kösz a segítséget!
|
|
|
mackó |
Válasz | 2009. július 24. 13:46 | Sorszám: 410 |
Pár napja frissítettem, tegnap megadta magát. Egy darabig jól működött. Na mindegy, addig míg nincs megoldás, az IE marad.
|
|
|
panda |
Válasz | 2009. július 24. 13:42 | Sorszám: 409 |
Na, akkor óvatos leszek a 3.5.1-re való update-el... (Nekem egy csomó extension is installálva van a 3.0.12 alá...) Kivárok még egy-két verzióváltást, mondjuk a 3.5.4-ig...
|
|
|
mackó |
Válasz | 2009. július 24. 13:36 | Sorszám: 408 |
Egyelőre föladtam. Teljes leszedés, kipucolás után dettó!
|
|
|
mackó |
Válasz | 2009. július 24. 13:27 | Sorszám: 407 |
Igen, azzal. Kipróbáom a javaslatod szerint.
|
|
|
panda |
Válasz | 2009. július 24. 13:19 | Sorszám: 406 |
( https://developer.mozilla.org/en/Command_Line_Options )
|
|
|
panda |
Válasz | 2009. július 24. 13:13 | Sorszám: 405 |
Akkor, szvsz, legjobb ha teljesen 'uninstallálod'. Plussz még a meglevő profilt is kitörlöd, valahol a "C:\Documents and Settings\"user"\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles"-nél... És csak ezután installálod. (Már a 3.5.1-es verzióval próbálkoztál? XP-n még nem próbáltam, ott jó nekem a 3.0.12 is... )
|
|
|
mackó |
Válasz | 2009. július 24. 12:55 | Sorszám: 404 |
Na, ugyanazzal az üzenettel ugik fel egy ablak...
|
|
|
mackó |
Válasz | 2009. július 24. 12:54 | Sorszám: 403 |
Kösz, kipróbálom.
|
|
|
panda |
Válasz | 2009. július 24. 12:52 | Sorszám: 402 |
Persze. A "-profilemanager" az csak egy futtatási paraméter a firefox.exe-nek! /Az mondja meg, hogy az említett ablak jöjjön fel előszörre!.../
|
|
|
mackó |
Válasz | 2009. július 24. 12:46 | Sorszám: 401 |
Köszönöm, de nincs ilyen futtatható fájlom. Csak a "firefox.exe", semmi más.
|
|
|
panda |
Válasz | 2009. július 24. 12:22 | Sorszám: 400 |
A ">Start>Run" klikkeléssel indítsd így: "firefox -profilemanager", és a feljövő ablakban hozz létre egy új profilt, és használad azt! Később a régit, ugyanígy, meg is szüntetheted...
|
|
|
mackó |
Válasz | 2009. július 24. 08:04 | Sorszám: 399 |
HELP! Idézet: SajnáljukA Firefoxnak problémája támadt, és összeomlott. Amikor újraindul, megpróbálja helyreállítani a lapokat és az ablakokat. Segítsen diagnosztizálni és megoldani a problémát, küldje el az összeomlási jelentést.
Próbálkoztam az újratelepítéssel is, de utána is megadta azonnal magát. Valami tipp?
|
|
|
panda |
Válasz | 2009. július 20. 13:28 | Sorszám: 398 |
jujj
|
|
|
panda |
Válasz | 2009. július 20. 13:27 | Sorszám: 397 |
...  A világ legbénább jelszavát használták a Twitter védelmére szerző: Sting , idő: 2009.07.18. 10:00 Mint arról a magyar oldalak közül elsőként beszámoltunk, hackertámadás áldozatává vált a Twitter nevű mikroblogger-szolgáltatás mögött álló cég, amelytől több száz vagy ezer - részben titkos üzleti terveket tartalmazó ill. magántartalmú - dokumentumot loptak el. Utólag kiderült, hogy a betörés kevésbé a hackerek zsenialitásának, mint a Twitter-munkatársak alkalmatlanságának volt köszönhető, akik a világ legbénább - ebből adódóan legegyszerűbben kitalálható - jelszavát választották az érzékeny dokumentumok védelmére. Az éleselméjűnek és szakmailag képzettnek nyilvánvalóan egyáltalán nem nevezető alkalmazottak ugyanis nem mást, mint a "password"-öt (azaz, a "jelszó" szó angol megfelelőjét) választották háttérrendszereik bejelentkezési jelszavának, amit így valószínűleg első próbálkozásra eltalált a behatoló, aki nem kizárt, hogy a számítógépekhez a webezésen túl abszolút nem ért - hiszen a rendszer feltöréséhez adott esetben ekkora tudás is tökéletesen elég lehetett. .... .... http://pcforum.hu/hirek/11427/A+vilag+legbenabb+jelszavat+hasznaltak+a+Twitter+vedelmere.html
|
|
|
|
panda |
Válasz | 2009. július 18. 21:35 | Sorszám: 395 |
Egy jó kis Ubuntu Linux egy jól beállított Wine-al csodákra képes!!
|
|
|
|
skorpio |
Válasz | 2009. július 18. 21:28 | Sorszám: 393 |
Úgy könnyű! )))) Köszi. (Nekem van valamelyik gépen egy profi, amelyik állítólag magyarul is tud. Sose próbáltam ki. Ha jól emlékszem olyan 40 MB nagyságú, de nem biztos. Ha azt mondod, hogy fontos, utánanézek. És akkor már csak azt kell kitalálni, hogyan jut el hozzád.)
|
|
|
|
Tappancs |
Válasz | 2009. július 18. 19:04 | Sorszám: 391 |
panda! Kösz. Akinek kértem, már nézegeti a linkeket. Keresek még ingyenes OCR programot, az se baj, ha csak az angol karaktereket olvassa.skorpio A Win7-nek kisebb az erőforrásigénye mint a Vistának (de még így is bődületesen sok), kisebb, gyorsabban települ és gyorsabban is fut. Írom mindezt linux alól
|
|
|
panda |
Válasz | 2009. július 18. 18:23 | Sorszám: 390 |
Én is több ujjal gépelek, de hogy mennyivel, azt még nem sikerült pontosan megszámolnom!...  ( Ecccer régen vettem egy gépírás-oktató könyvet, azt hiszem a második oldaláig jutottam... )
|
|
|
Madelon az eb |
Válasz | 2009. július 18. 16:49 | Sorszám: 389 |
letöltöttem, kipróbáltam, a 6. leckéig eljutotam 4-5-os osztályzatokkal, pedig sosem tanultam gépelni és normálisan 4 és fél ujjal gépelek.  De fárasztó, nem szeretnék ebből élni.  A download oldalat nem nagyon frissíthetik, mert rögtön a bekapcsolás után legalább 4-5 verziónyit akart frissíteni (6.5.4-ről 6.7.2-re)
|
|
|
panda |
Válasz | 2009. július 18. 15:31 | Sorszám: 388 |
hihi, ennek jó a neve :Mikrobi, a gépelőprogram v6.54 (magyar) Gépírás-oktató program. Piarista Gimnáziumban fejlesztetett és használt ingyenesen letölthető gépírás-oktató program. Osztálytermi használat esetén az iskolai és az otthoni haladás szinkronizálható. Az új verzióra automatikusan figyelmeztet. Letöltés után regisztrálja magát egy értesítő-listára. Ez a szoftver adware, spyware és vírusmentes. http://letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=3412&k=41
|
|
|
|