Téma: Számítógép (minden ami belefér) III.
|
|
skorpio |
Válasz | 2009. július 18. 14:07 | Sorszám: 385 |
Én is így vagyok vele: aszem. )) De nem érzékelem.Fujitsu-Siemens laptopomon választható a Windows 7, meg a Vista, és ha ráteszem az USB wincsit, akkor a gép indítható az XP Sp3 -mal is. És ez a jó öreg utóbbi mintha még mindig állná a versenyt...
|
|
|
panda |
Válasz | 2009. július 18. 14:00 | Sorszám: 384 |
Aszem, a leglényegesebb az, hogy jobb a kompatibilitása (driverek, programok). Megfelelő processzoron lassulás nélkül tud régebbi programokat futtani (XP-s virtuális gépen, de a WIN7 szempontjából transzparens módon...) Van néhány jópofa kényelmi funkció (super taskbar).../Mondjuk, nemrég azt olvastam, hogy a cégeknek a Win7 sem nagyon kell... Legalábbis nem tolonganak.. /
|
|
|
|
skorpio |
Válasz | 2009. július 18. 13:48 | Sorszám: 382 |
Nem világos, hogy mennyivel "jobb", mint a Vista. Tudsz valami összehasonlítást?
|
|
|
Tappancs |
Válasz | 2009. július 18. 13:16 | Sorszám: 381 |
Tudtok ajánlani olyan ingyenes progit, ami gépírást (vakon írást) tanít és kezeli a magyar billentyűzetet?
|
|
|
panda |
Válasz | 2009. július 06. 14:58 | Sorszám: 380 |
Magyar honlapokat fertőznek a hackerek szerző: [hírszerkesztő] , idő: 2009.07.01. 09:30 , Számos magyar kis- és középvállalat honlapját is érinti a Sunbelt Software által az utóbbi hetekben megfigyelt jelenség. A cég külön szerverfarmot tart fenn, amely a világ különböző országaiban bejegyzett és üzemeltetett portálok biztonságosságát ellenőrzi, hibás kódok, sérülékenységek, fertőzések után kutatva. A legfrissebb trend szerint a bűnözők nem a nagyvállalatok honlapjait, vagy a közösségi oldalakat törik fel, illetve építenek be káros kódot, hiszen ezek a weblapok nagyon is szem előtt vannak, az üzemeltetők kiemelt figyelmet fordítanak a biztonságra, így egy-egy visszaélést percek alatt lelepleznek. Éppen ezért azokra a tipikusan kisvállalkozások és magánszemélyek ftp-ken karbantartott honlapjaira utaznak, amelyeket tulajdonosaik jó pár hétig, esetleg hónapig nem ellenőriznek, nem frissítenek. A trükk egyszerű: jelszólopó alkalmazásokkal eltulajdonítják az ftp-hez szükséges belépési adatokat, majd a honlap főoldalába csupán egyetlen sornyi, IFRAME-be illesztett káros kódot helyeznek el, amely révén a fertőzött honlap valamennyi látogató gépére általában orosz, ukrán, illetve kínai szerverekről káros alkalmazásokat tölt le. A károkozók telepítéséhez sokszor a felhasználó beleegyezése sem szükséges: a régebbi böngészők számos hibája révén a felhasználó engedélykérése nélkül lehetővé válik a betolakodó alkalmazás telepítése. ..... http://pcforum.hu/hirek/11393/Magyar+honlapokat+fertoznek+a+hackerek.html
|
|
|
panda |
Válasz | 2009. július 06. 14:57 | Sorszám: 379 |
A Win7 elég jónak látszik... lehet, hogy kihúzza a Microsoftot a bajból!...
|
|
|
|
Giuseppe |
Válasz | 2009. július 06. 07:59 | Sorszám: 377 |
Sziasztok! Kérem a segítségeteket. Több problémám is van, bár lehet, hogy ezek azonos tőröl fakadnak.
1, A banki kapcsolatoknál a különböző műveleteknél pl. belépés, küldés, stb. hiányzik a felirat (csak a négyzet láható üresen) 2, A Google.hu-nál hiányzik a színes felirat, az angolnál és minden más nyelvnél ez megvan. 3, A hirkereső.hu-nál nincs háttérszin. Ez eredetileg narancssárga, nekem fehér A keresőm Google, de más keresőnél is fennáll ez a probléma,ha ez segít. Semmit nem állítottam a gépen, csak az egyik napról a másikra ez lett az eredmény. Nagyon várom a válaszotokat, amelyet előre is köszönök.
|
|
|
Tappancs |
Válasz | 2009. július 05. 20:46 | Sorszám: 376 |
Kösz. Most éppen a Win7-et nyúzom. Erre az FlvGrabber nem települ, de az Orbit működik.
|
|
|
|
Tappancs |
Válasz | 2009. július 05. 18:01 | Sorszám: 374 |
Hogy lehet .flv videót letölteni, ha a honlap nem kínálja föl hozzá a linket?
|
|
|
|
|
Medi |
Válasz | 2009. május 06. 04:36 | Sorszám: 371 |
Köszönöm, sikerült a vírusírtással rendbehoznom.
|
|
|
Madelon az eb |
Válasz | 2009. május 05. 17:33 | Sorszám: 370 |
hát pl úgy, hogy mielött rákötöd a gépedre, felinstallálsz egy vírusirtót. Az megakadályozza, hogy a külső rákapcsolásakor valamilyen bootvírus fertőzze meg a géped, majd ugyanazzal a vírusirtóval kiirtod a rajta lévő vírust.Ha meg nincs szükséged a rajta lévő adatokra, vagy már úgyis elvesztek, akkor szépen újraparticionálod és formatálod a külsőt.
|
|
|
Medi |
Válasz | 2009. május 05. 14:37 | Sorszám: 369 |
Szeretnék kérni egy kis segítséget. Volt egy külső winchesterem. Elromlott. Vásároltam egy újat, amire átmentették az adatokat. Közben a számítógépemre vírus került. Átmászott a külsőre is a szemét. A C-met formatáltam, újra installáltam, rápakoltam mindent ami kell. Elvittem a boltba a külsőt, hogy nézzék meg, mert a szgépem nem ismeri fel. Látszik, hogy van, de az adatokat nem látom. A kérdésem az, hogy hogyan tudnám a külsőt vírustalanítani, hogy ne fertőzze vissza a gépemet? Ahol vásároltam, azt mondták, hogy a külső ugyan vírusos, de nincs semmi baja. Előre is köszönöm, ha erre jár valaki, és van ötlete.
|
|
|
|
SenKyse |
Válasz | 2009. április 07. 12:50 | Sorszám: 367 |
„- A Szeretet szoftvert szeretném installálni. Mit kell tennem? - Nyissa meg a Szív ablakot.”*
|
|
|
|
john batky |
Válasz | 2009. március 31. 22:26 | Sorszám: 365 |
Lehet, h mindkettőben. A nagy fekete ember az Ice T. volt, még jóval azelőtt, hogy nálunk olyan sok fogyott volna belőle.
|
|
|
Madelon az eb |
Válasz | 2009. március 31. 22:20 | Sorszám: 364 |
A Szupercsoportból csak egy aranyéxertől roskadozó nigg... izé afroamerikaira emléxem. Denem a Mission Impossibleben van ilyesmi? Mert a Bigyó felügyelőben mindig felrobban a levél.
|
|
|
john batky |
Válasz | 2009. március 31. 21:23 | Sorszám: 363 |
Ilyesmit legutóbb a Szupercsoportban láttam, igaz, ott a disc semmisítette meg a gépet a lejátszása után.
|
|
|
Madelon az eb |
Válasz | 2009. március 31. 20:55 | Sorszám: 362 |
Ha leégeti a merevlemezt, akkor az nem vírus, hanem piromán. Vagy skizofrén tűzoltó.
|
|
|