Téma: Számítógép (minden ami belefér) III.
|
Rendes Kis |
Válasz | 2008. június 10. 13:04 | Sorszám: 111 |
Először is vedd sorra a haragosaidat.
|
|
|
Elysa23 |
Válasz | 2008. június 10. 12:40 | Sorszám: 110 |
Sziasztok! Van itt valaki aki tudja, hogy hogyan jöhetek rá arra, hogy ki nyomta fel az email címemet?
|
|
|
|
mackó |
Válasz | 2008. június 10. 07:22 | Sorszám: 108 |
Köszönöm, elsőre nem sikerült, kínomban össze-vissza nyomkodtam a gombokat. Már éppen a kalapácsot hívtam volna segítségül, mire megszólalt. Bebalzsamoztam a laptopot...
|
|
|
Madelon az eb |
Válasz | 2008. június 09. 23:00 | Sorszám: 107 |
Ez borzasztó! iwiw képfeltöltés nélkül nem élet az élet!
|
|
|
pufirudi |
Válasz | 2008. június 09. 17:56 | Sorszám: 106 |
Nem tudok feltölteni képet az iwiw-re. A myvipre minden további nélkül sikerül, de az iwiw-re nem. Egyszer már feltöltöttem, csak aztán amikor megint akartam, kiírta, hogy vmi elavult (vmi lps, vagy ilyesmi) és akarom e törölni én meg töröltem, mert nem volt frissítési lehetőség. LÉGYSZI SEGÍTSETEK!Így nagyon rossz, hogy nem tudok felrakni képet!Amúgy a pc-m jól működik, meg nincs semmi gond semmivel, csak ezzel feltöltéssel! SEGÍTSETEK!!
|
|
|
|
|
tótumfaktum |
Válasz | 2008. június 09. 15:13 | Sorszám: 103 |
( Az MS Windows Media Player 11 -ben pl. ez a Tools/Options/DVD fül/Advanced... nyomigombnál van )
|
|
|
tótumfaktum |
Válasz | 2008. június 09. 15:05 | Sorszám: 102 |
A DVD lejátszó szofverekben (WinDVD, PowerDVD, SMPlayer...) van olyan lehetőség is, hogy a DVD-meghajtó hangkimenetét direktben - szoftveres feldolgozás nélkül - használd... (Ez főleg 5.1-es hangrendszer esetén lehet érdekes...). A DVD lejátszó szoftver hang-setupjában először is ezt kapcsold ki!...
|
|
|
Rendes Kis |
Válasz | 2008. június 09. 13:27 | Sorszám: 101 |
Megvan még a telefonszáma ?
|
|
|
mackó |
Válasz | 2008. június 09. 13:01 | Sorszám: 100 |
Nem valószínű...
|
|
|
mackó |
Válasz | 2008. június 09. 13:00 | Sorszám: 99 |
Annyira nem szedtem szét a gépezetet, csak a gyári tokot húztam ki. Ott meg csak egy soklábas csatoló van, amibe ez a tok beilleszthető. Más kívülről nem látszik. Most kapjam szét az egészet?
|
|
|
jbatky |
Válasz | 2008. június 09. 12:56 | Sorszám: 98 |
Hame mesternek: First Law for Naive Engineers: In any calculation, any error which can creep in will do so. Third Law for Naive Engineers: In any formula, constants (especially those obtained from engineering handbooks) are to be treated as variables. forrás: http://www.sci.muni.cz/~mikulik/Vtipy/MurphyEng.html
|
|
|
HAME |
Válasz | 2008. június 09. 12:36 | Sorszám: 97 |
a hangkábel is be van dugva a DVD-egység és a hangkártya közé? Elmélteileg az csak az AudioCD direkt lejátszásához kell, de ki tudja mit csinál a te duvde egységed.(irodalom: http://www.youtube.com/watch?v=fEk6Hkdtquw )
|
|
|
Rendes Kis |
Válasz | 2008. június 09. 12:32 | Sorszám: 96 |
Noakkor, a következő kérdés: nem hazudósaktól vetted ??
|
|
|
mackó |
Válasz | 2008. június 09. 10:51 | Sorszám: 95 |
Én követtem el. Nem egy bonyolult művelet. A tok egy mozdulattal kihúzható, s 4 csavar ellenében kicserélhető az egység. Mivel anno az írás volt az akció célja, nem figyeltem föl erre a hiányosságra. Minden működik egyébként, írni-olvasni tud a ketyere, s a DVD film is szépen megy rajta, csak mint azt mondtam, hang az nuku. megnéztem az általános beállításokat, azon látszólag minden rendben van...
|
|
|
Rendes Kis |
Válasz | 2008. június 09. 10:42 | Sorszám: 94 |
Akkor a következő csapásirány: ki tette be anno a DVD-egységet ?
|
|
|
mackó |
Válasz | 2008. június 09. 10:38 | Sorszám: 93 |
Köszönöm a felajánlást, de mindenféleképpen megoldom a problémát. Van a gyereknek egy hordozható DVD lejátszója, csak egy kicsit kicsi a monitora (7")... Csak bosszant a dolog, s szeretnék a probléma végére járni.
|
|
|
Rendes Kis |
Válasz | 2008. június 09. 10:33 | Sorszám: 92 |
Nem tudom, hol lehet a hiba, de az EB idejére szívesen cserélek Veled laptopot !
|
|
|
mackó |
Válasz | 2008. június 09. 08:40 | Sorszám: 91 |
Hilfe, kedves Help! Laptopom kapott ajándékba egy DVD író-olvasót, s az eredeti CD olvasó helyére került. Ennek már vagy egy éve, de most döbbentem rá, hogy nincs hangja. Feleségem nem díjazza a focit, az asztali gép előtt meg nem kényelmes ücsörögni, tehát jó megoldásnak tűnt, hogy azon nézze filmet, ha éppen kedve tartja. De hang nélkül... Szóval mi lehet a probléma?
|
|
|
tótumfaktum |
Válasz | 2008. május 30. 13:00 | Sorszám: 90 |
A rekordok könyvébe került a Cisco egyik terméke szerző: [hírszerkesztő] , idő: 2004.07.16. 13:30 , forrás: CiscoA Cisco Systems Cisco Carrier Routing System (CRS-1) nevű terméke a világ legnagyobb kapacitású internetes útválasztójaként bekerült a Guinness-rekordok könyvébe. A 92 terabites (másodpercenkénti 92 billió bájt) összteljesítményű útválasztórendszer az eddigieknél mintegy száz százalékkal nagyobb adatforgalmat tesz lehetővé. A Cisco CRS-1 termékének a hálózati eszközök közül elsőként sikerült elnyernie a rekordkísérletek hivatalos nemzetközi szervezete, a Guinness World Records elismerését. http://pcforum.hu/hirek/8619/A+rekordok+konyvebe+kerult+a+Cisco+egyik+termeke.html
|
|
|
|
|