Téma: Számítógép (minden ami belefér) III.
|
Auróra |
Válasz | 2008. december 05. 12:00 | Sorszám: 261 |
Az attól függ eftársam,hogy mire kell!
|
|
|
mpd |
Válasz | 2008. december 05. 11:58 | Sorszám: 260 |
Vonalkód-generáló szoftwerről kérdezém a kartácsokat. Mit lehet tudni erről?
|
|
|
hadronbang |
Válasz | 2008. november 20. 00:52 | Sorszám: 259 |
 Számítógépes vírusjárvány a londoni kórházakban szerző: Sting , idő: 2008.11.19. 14:30 A napokban egy meglehetősen szokatlan járvány ütötte fel fejét londoni kórházakban, amellyel szemben tehetetlenek voltak az ott dolgozó orvosok, és kénytelenek voltak tétlenül nézni, amint újabb áldozatokat szed a kór. A különös fertőzések forrása és tárgya ugyanis számítógépek voltak, amiket egy egyébként közismert trójai program támadott meg. http://pcforum.hu/hirek/11088/Szamitogepes+virusjarvany+a+londoni+korhazakban.html
|
|
Madelon az eb |
Válasz | 2008. november 18. 10:16 | Sorszám: 258 |
nemá. Nyáron a normális nedvességtartalom 70-80%, ez fölött van fülledtség érzet. Sajnos télen a központi fűtés miatt leesik kb. 30 %-ra, ami azzal jár, hogy nemcsak a torkod, de a papír is porzik. Ha nem tudsz a külső körülményeken változtatni, akkor elsősorban a ruházatoddal és a cipellőcskéddel befolyásolhatod a szikraözönt. Műszálas pulóverekkel, gumitalpú cipővel ideális Van der Graf generátort készíthetsz magadból.
|
|
|
hadronbang |
Válasz | 2008. november 17. 23:38 | Sorszám: 257 |
Késni fog az Internet Exlporer 8 ? szerző: Sting , idő: 2008.11.17. 11:15 Valószínűnek tűnik, hogy a Microsoft az eredetileg tervezettnél csak valamivel később adja majd ki az Internet Explorer 8 végleges kiadását. A cég ugyanis a napokban váratlanul meghosszabbította a még szeptemberben kiadott második Beta változat támogatási idejét novemberről decemberre - igaz, csak az észak-amerikai ügyfelei számára. Így, bár korábban úgy tűnt, hogy Redmond akár már ebben a hónapban végleges változatban is publikálhatja böngésző új verziójának végleges kiadását, lehetséges, hogy ez az időpont decemberre tolódik el. ...
|
|
drawing |
Válasz | 2008. november 17. 22:41 | Sorszám: 256 |
otthon se tudok elérni 80%-ot, már 50-nél gőzfürdő érzet van. munkahelyen végképp esélytelen párásítani. és nem hiszem, hogy a köröttem leledző PC-k lelkesednének a magas páratartalomért. nem, sajnos nekem kéne alkalmazkodni hozzájuk. ezért érdeklődöm.
|
|
|
Madelon az eb |
Válasz | 2008. november 17. 22:09 | Sorszám: 255 |
levegőnedvesítő+pamutholmi. ~80 %-os nedvességtartalomnál már nem jellemző a szikraaura.
|
|
|
|
drawing |
Válasz | 2008. november 17. 21:02 | Sorszám: 253 |
Olyan egyszerű eszközt keresnék, amivel elkerülhető a sztatikus elektromosságból adódó kisülés a számítógéphez érve.
|
|
|
Madelon az eb |
Válasz | 2008. november 16. 19:30 | Sorszám: 252 |
avastot használok, az otthoni használatra ingyenes, csak évente egyszer regisztrálni kell, oszt annyi. Frissül, véd, szolgál.
|
|
|
drawing |
Válasz | 2008. november 16. 19:02 | Sorszám: 251 |
elévült letöltésű adatfileokkal használod, nem frissül a progi, vagyis nem ér semmit. valszeg trialos reg. ha nincs rá pénzed, használj helyette free progit, mert a nod fizetős.
|
|
|
Michelle |
Válasz | 2008. november 15. 12:44 | Sorszám: 250 |
Pedig jobb lenne, ha használnád, nagyon hasznos. Egyébként nem járt le. Lehet, csak arra akar figyelmeztetni, hogy valaki rá akart kapcsolódni a gépemre. Tképpen biztos fel lehetne venni velük valahogy a kapcsolatot, csak gondolom elég macerás. Azt sem tudom lehet-e magyarul kérdezni, mert az én angolom ahhoz kevés, hogy informatikai szakszavakat fordítsak. Mindegy, lehet, hogy megpróbálom, csak azt hittem itt is tudja valaki.
|
|
|
Madelon az eb |
Válasz | 2008. november 15. 11:48 | Sorszám: 249 |
nem ismerem annyira a NODot, nem használom. Nem arról van szó, hogy lejárt az érvényessége a programodnak?
|
|
|
Michelle |
Válasz | 2008. november 15. 09:56 | Sorszám: 248 |
Szevasz HAME! "érvénytelen jelszó, felhasználó" Nap mint nap ezt jelzi a NOD 32. Pirossal, miközben én zavartlanul használom a gépet. Valaki fel akar csatlakozni? Szeretném, ha megírnád, - ha tudod - mit jelent ez?
|
|
|
tótumfaktum |
Válasz | 2008. október 09. 20:12 | Sorszám: 247 |
Vigyázat, hamis antivírus-programok! szerző: Sting , idő: 2008.10.07. 11:30 , forrás: Panda Security [Panda] Amint az a Panda friss, harmadik negyedévi jelentéséből kiderül: egyre súlyosabb problémával kell szembenézniük a felhasználóknak világszerte. A hamis antivírus-programok miatt egyre több a támadás. Meglehetősen agresszív adware-növekedésnek lehettünk tanúi az idén. A gépekre (illegálisan) beszivárgó reklámprogramok a második negyedévben még az összes megjelent malware 22,4%-át tették ki, a harmadik negyedévben ez az arány 31,05%-ra nőtt, ráadásul az összes fertőzés 37,49%-áért voltak felelősek. A probléma a PandaLabs elemzése szerint a legújabb trendben, a hamis antivírus programok felfutásában keresendő. A digitális bűnözők is felfedezték az antivírus piaci szegmensét - ironikus módon ál-antivírus programokkal akarnak ide betörni. A módszer viszonylag egyszerű: a fertőzés során egy program települ a felhasználó gépére, amely nem valós veszélyekről jelenít meg a legkülönfélébb figyelmeztető üzeneteket. ... ... http://pcforum.hu/hirek/11033/Vigyazat+hamis+antivirus-programok.html
|
|
drawing |
Válasz | 2008. október 09. 19:41 | Sorszám: 246 |
azért még meg lehetne próbálni egy operációs rendszer alól is megnézni. Nem egyszer jártam úgy, hogy a kvázi instabil eszköz vmely linux distro alatt még elfutott, de legaláb is learchiválható volt.
|
|
|
jbatky |
Válasz | 2008. október 09. 11:29 | Sorszám: 245 |
Uhhhh. Te úgy hívod? És hányan állnak már sorba?
|
|
|
Medi |
Válasz | 2008. október 09. 04:57 | Sorszám: 244 |
Az lenne a csoda, ha életet lehelne a vincsimbe. Nem bánnám!
|
|
|
|
tótumfaktum |
Válasz | 2008. október 08. 22:01 | Sorszám: 242 |
Pláne, ha van nála egy kalapács is...
|
|
|
jbatky |
Válasz | 2008. október 08. 18:35 | Sorszám: 241 |
Egy megfelelő férfi csodákra képes 
|
|
|
Medi |
Válasz | 2008. október 08. 16:09 | Sorszám: 240 |
 Köszönöm a tippeket  Főleg az 5. a leghatásosabb! Nem is bánnám, ha vehetnék egy újat. Ez a nyomorult külső nincs beépítve, csak az asztalon külön. USB-s valóban. Tudod én nő vagyok, de nem szőke, mégsem megyek semmire szakértő férfiak nélkül.
|
|
|
Medi |
Válasz | 2008. október 08. 16:03 | Sorszám: 239 |
Ha tudtam volna!!! De jó!
|
|
|
Madelon az eb |
Válasz | 2008. október 08. 14:56 | Sorszám: 238 |
Mindenképp az egyszerűség és költséghatékonyság irányában kell haladni. Az első lépés mindenképp megnézni egy másik (amelyik elehetőleg a másé ) gépen, hogy mi a helyzet. 2. Gondolom USB-s. Kipróbálni egy másik USB kábellel. 3. Ha van kéznél megfelelő adapter kipróbál. Ha nincs, adaptert megmér. Akár egy autóizzóval, ha nincs mérőműszer. 3. Ha nem garanciás: szétszed, diszk kivesz, vagy SATA-s, vagy IDE, beszerel a gépbe kipróbál. 4. a maradékon leszakadt kábelt, érintkezési hibát keres. 5. ráragaszt egy százforintost és átdobja a kerítésen, hátha valaki úgy elviszi
|
|
|
Madelon az eb |
Válasz | 2008. október 08. 14:55 | Sorszám: 237 |
Mindenképp az egyszerűség és költséghatékonyság irányában kell haladni. Az első lépés mindenképp megnézni egy másik (amelyik elehetőleg a másé ) gépen, hogy mi a helyzet. 2. Gondolom USB-s. Kipróbálni egy másik USB kábellel. 3. Ha van kéznél megfelelő adapter kipróbál. Ha nincs, adaptert megmér. Akár egy autóizzóval, ha nincs mérőműszer. 3. Ha nem garanciás: szétszed, diszk kivesz, vagy SATA-s, vagy IDE, beszerel a gépbe kipróbál. 4. a maradékon leszakadt kábelt, érintkezési hibát keres. 5. ráragaszt egy százforintost és átdobja a kerítésen, hátha valaki úgy leviszi
|
|
|