Téma: Fradisták szabadon bármiről VIII.
|
mackó |
Válasz | 2013. március 21. 08:51 | Sorszám: 159 |
Én is nehezen álltam meg.
|
|
|
mackó |
Válasz | 2013. március 21. 08:48 | Sorszám: 158 |
Hajrá Fradi! És még milyen lesz!!! (Bár az a 11-es, ha bemegy...)Ellenben: - Érvényes és eredményes tender az új stadionunkra! Nem támadta meg senki, nem csúszik a bontás és építés indulása! - Jövő őszre visszaköltözhetünk! Szóval most minden nagyon szép...
|
|
|
|
|
negyven rabló |
Válasz | 2013. március 20. 22:12 | Sorszám: 155 |
Most erre mit lehet mondani?  (Lehet, csak nem mondok.)
|
|
|
|
mackó |
Válasz | 2013. március 20. 09:52 | Sorszám: 153 |
Arra kell ügyelni, hogy a Puskáson belül ne legyen semmi. Ami kívül történik, azért nem meszelhetnek minket el. Hogy provokáció lesz, abban biztos vagyok. De ezt - mivel szurkolókat nem lehet beengedni - kívül lehet szorítani, amiért az MLSZ már semmiféleképpen nem felelhet.
|
|
|
Lundqvist |
Válasz | 2013. március 20. 08:57 | Sorszám: 152 |
Komolyan ne legyen igazam, de tuti lesz valami provokáció.. És ebben a felfokozott hangulatban... Kevés is elég probléma legyen.. De ne legyen igazam. És Nyerjünk
|
|
|
|
mackó |
Válasz | 2013. március 19. 15:51 | Sorszám: 150 |
Ha szóvá tesszük, félő: minket meszelnek el újabb nézők nélküli hazai mérkőzésre. Csakhogy szokjuk.
|
|
|
|
mackó |
Válasz | 2013. március 19. 15:32 | Sorszám: 148 |
Megszületett a döntés Idézet: Megszületett a megállapodás a Ferencvárosi Torna Club és a Nemzeti Sportközpontok között: a Puskás Ferenc Stadionban játssza hazai mérkőzéseit az FTC labdarúgócsapata az új Albert Stadion átadásáig.
|
|
|
mackó |
Válasz | 2013. március 19. 15:06 | Sorszám: 147 |
Kommentár nélkül: Kajak-kenu: Nem tudnék máshol versenyezni - Douchev-Janics Idézet:
... A háromszoros olimpiai bajnok Douchev-Janics Natasa boldog, hogy Magyarországon folytathatja a pályafutását. A kajakos többek között erről beszélt a távirati irodának is elküldött interjúban, amelyet Portugáliából adott. ... Nagyon boldog vagyok, hogy ott folytathatom, ahol abbahagytam, megkönnyebbültem, mert legalább tudom tervezni a jövőmet – mondta Janics, aki március 11-én jelentette be, hogy korábbi terveivel ellentétben mégsem szerb, hanem továbbra is magyar színekben szerepel majd. ... Rájöttem, ki az, aki jót tesz a sportnak és ki az, aki nem. Nem tudnék máshol versenyezni. ...
|
|
|
mackó |
Válasz | 2013. március 19. 13:19 | Sorszám: 146 |
Itt van a nyakunkon a román meccs, de elég nyugalmasan csordogál a hangulat. Pedig. Sokan mondják, nem sorsdöntő. Pedig. Sokan mondják, ez is egy a sok mérkőzés közül. Pedig. Sokan mondják, hogy még jól is járhatunk nézők nélkül. Pedig. Pedig a románok ellen már nem is emlékszem, mikor győztünk. Mikor nem volt presztízsmeccs attól függetlenül, hogy tétre, avagy tét nélküli összecsapás volt. Csak a Dózsa ellenni meccs is megmutatta, hogy mit jelent a csapatáért szorító közönség. Csak egyetlen, piciny egygólos győzelem bizony máris tisztán a második helyre röpíthetne (ideiglenesen?) bennünket. Amit mi, szurkolók fújhatnánk a kapuba. Adott esetben. Sajnálom a fiúkat. Nélkülünk bitang nehéz lesz. Megkockáztatom: mission impossible.
|
|
|
profikám |
Válasz | 2013. március 19. 11:24 | Sorszám: 144 |
Mindörökké Magyarország, és Ferencváros. Gyászjelentések… Szomorú hírek ezek. Szabó László neve, sajnálatos halálhíre, első blikkre talán csak az igazán „vájt fülű” fradisták számára volt azonnal azonosítható az emberrel, a volt játékosunkkal. Elment. Mint ahogy elment egy méregzöld szurkolótársunk is, akit sokan ismertünk… Számomra az Ő elvesztése az érthetetlenebb, a nehezebben feldolgozható, mert Ő még ott volt az Újpest elleni mérkőzésen a Szentélyben, hát hol is lehetett volna máshol….? Aztán a mérkőzést, a barátai között megélve, megünnepelve a győzelmet, elköszönt, és autóba ült… Másnap csörgött a telefonom. Egy közös barátunk hívott… -Gabesz, meghalt a Tibi…. ??????????????????????? -a mérkőzés után halálos autóbalesetben…-( Kész. Csak az üres fejzúgás maradt a barátom hívása után… Nem öregkor, nem gyógyíthatatlan betegség, nem egy, a szervezetében hírtelen beállt végzetes anomália vitte el, nem. Egy átkozott Autóbaleset, egy boldog pillanatában… Mint mondhatunk? Nyugodjanak békében.
|
|
|
Lundqvist |
Válasz | 2013. március 19. 10:14 | Sorszám: 143 |
Mivel a legutóbbi Regeli Sportban a Digi sportton azt mondta Orosz Pali hogy az Eger ellen már albiban fogunk játszani, Szerintem van már győztes csak a 10 napot várjuk, hogy ne támadják meg. Minél kevesebben tudják annál jobb.. 10 nap után meg lehet ugrálni ) Sajnos el bírom képzelni valaki csak a hírverés miatt megtámadná..
|
|
|
mackó |
Válasz | 2013. március 19. 08:18 | Sorszám: 142 |
Remek választás, én nagyon örülök. Van már tendergyőztes?
|
|
|
Lundqvist |
Válasz | 2013. március 18. 17:36 | Sorszám: 141 |
Klubunk a magyar tulajdonban levő és többek között Vass Ádámot is foglalkoztató BL-résztvevő Kolozsvár ellen játssza utolsó mérkőzését a Szentélyben. 03,24.én Du. 17,00kor.
|
|
|
tiszavirág |
Válasz | 2013. március 18. 14:42 | Sorszám: 140 |
Életének 79. évében március 11-én elhunyt Szabó László, a Ferencváros korábbi kiváló labdarúgója.Az egyszeres válogatott, az FTC-ben 94 mérkőzésen szerepelt.Temetésére március 29-én, nagypénteken,14 órakor kerül sor a Rákoskeresztúri Új köztemetőben. R.I.P.
|
|
|
mackó |
Válasz | 2013. március 18. 09:04 | Sorszám: 139 |
Egy kicsit örülök is neki. Leonak több ideje marad utolérni a most még pocsék fizikai állapotát (szegény 8 perc után a fülén vette a levegőt), s a sérültjeink is mind felépülhetnek. Egyedül a meccshiány érinthet minket hátrányosan, de ez minden ellenfélre igaz. Olvasom, hogy a válogatottat egy sportpszichológus is felkészíti a péntek esti zárkapus mérkőzésre. Arra próbál fókuszálni, hogy hogyan lehet előnyt kovácsolni a hátrányból. Jót röhögtem ezen. Előnyt? Sokkal korrektebb lenne úgy fogalmazni, hogy "hogyan tompítsuk az óriási hátrányt". No mindegy, én az alapvetően optimista szemléletemmel együtt is egy tisztességes szoros vereségre számítok.
|
|
|
|
|
|
Turáni |
Válasz | 2013. március 14. 17:40 | Sorszám: 135 |
Példátlan összefogás Egy szurkolónk 1 millió forintot adományozott az MLSZ-büntetés törlesztésére. Kubatov Gábor és Orosz Pál is hozzájárult a büntetés kifizetéséhez. Amint arról vélhetően már minden szimpatizánsunk értesült, a Ferencvárosi Torna Clubot a vasárnapi derbi miatt az MLSZ Fegyelmi Bizottsága 2 millió forintra, valamint felfüggesztett zárt kapus mérkőzésre büntette meg. A büntetés hírére szinte azonnal reagáltak szurkolóink. Számtalan megkeresés érkezett klubunkhoz, amiben szimpatizánsaink jelezték hozzájárulási szándékukat a pénzbüntetés befizetéséhez. Sőt, volt olyan szurkolónk, aki már el is juttatott 1 millió forintot klubunkhoz, amely már be is került pénztárunkba. Klubunk lehetőséget biztosít arra, hogy azon szurkolóink, akiknek ez módjában áll, hozzájárulhassanak az MLSZ büntetésének összegéhez, ezzel is bizonyítva, hogy a Fradi egy összetartó nagy család. A bankszámlaszámot, ahová az utalásokat küldhetik, cikkünk alján találhatják meg. Amennyiben nagyobb összeg folyna be, mint a büntetés mértéke, abban az esetben a fennmaradó összeget labdarúgó csapatunk utánpótlása kapja meg. Szurkolóink mellett a Ferencvárosi Torna Club elnöke, Kubatov Gábor, valamint az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója, Orosz Pál is 200-200 ezer forinttal hozzájárult az összeg törlesztéséhez. Számlaszám: 11600006-00000000-57969480 A közleménybe azt írják: Utánpótlás támogatás A Ferencvárosi Torna Club büszke szurkolói összefogására, és megtisztelőnek érez minden egyes hozzájárulást!
|
|
|