Téma: Fradisták szabadon bármiről VIII.
|
mackó |
Válasz | 2013. április 26. 09:24 | Sorszám: 409 |
Bizonyára hallottátok a híreket: Eger, game over. Amit ehhez első benyomásra hozzáteszek: az MLSZ addig kekeckedett a kandeláberekkel, míg a város, a szponzor, a játékos stb. kivonult a klub mögül. Megérte, kedved MLSZ? Most jobb? Nem kellett volna egy kicsit humánusabban eljárni? Meggyőződésem, hogy az Eger csapata egy jó kis középcsapatként bent lenne az NB1-ben, ha hagyják őket saját pályájukon játszani. Sajnálom őket.
|
|
|
mackó |
Válasz | 2013. április 26. 08:51 | Sorszám: 408 |
Egyik olvtársunk egy párhuzamos témában tette közzé a következő képet:
|
|
mackó |
Válasz | 2013. április 26. 08:08 | Sorszám: 407 |
Hajrá Fradi! A mérkőzés kezdetéig bárki, bármikor módosíthat!
|
|
|
Karesz 71 |
Válasz | 2013. április 25. 20:57 | Sorszám: 406 |
Profikám ! A tegnapi meccset holnap hajnalban, 3.30 kor adja a sport2 vagy ha van sportM -ed, holnap este 21.30 kor nézheted meg.....
|
|
|
|
|
|
|
Lundqvist |
Válasz | 2013. április 25. 17:00 | Sorszám: 400 |
Engedelmetekkel revidiálnám az álláspontom: Ferencváros - Videoton vasárnap 2-0 mackó x-x Profikám x-x Tutetem11 x-x ElBandi 3-0 Lundqvist x-x Karesz71 x-x Halder/Turáni x-x Góbé 3-2 Jegemac x-x Onogur x-x Auróra x-x Tankcsapda 2-1 Gulyaaa 1-0 Fidoka
|
|
|
jegemac |
Válasz | 2013. április 25. 16:04 | Sorszám: 399 |
Természetesen prolongáljuk a mészárlást és újabb fergeteges győzelmet aratunk a Videoton felett. Sajna, ahogy látom, 2-1 már foglalva ezért legyen 3-2. Ferencváros - Videoton vasárnap 2-0 mackó x-x Profikám x-x Tutetem11 x-x ElBandi 1-0 Lundqvist x-x Karesz71 x-x Halder/Turáni x-x Góbé 3-2 Jegemac x-x Onogur x-x Auróra x-x Tankcsapda 2-1 Gulyaaa 1-0 Fidoka
|
|
|
mackó |
Válasz | 2013. április 25. 10:25 | Sorszám: 398 |
Tegnap volt egy újabb német-spanyol párharc. Itt is kapott egy négyest a spanyol csapat. Nem kell nagy vátesznek lennem ahhoz, hogy német házidöntőt jósoljak...
|
|
|
mackó |
Válasz | 2013. április 25. 09:31 | Sorszám: 397 |
Megnéztem az összefoglalót, abból az derült ki, hogy kaphattunk is volna gólokat, Jovának volt legalább 2 bravúrvédése. Ha azok bemennek, akkor se lehetne egy szavunk Jovára. Egyetlen dologban kellene Őt megerősíteni: a kifutásokban. Valahogy arra nem érez rá, pedig a bajnokságban 5-6 góllal kevesebbet kaptunk volna. Úgy látom, tegnap nagyon harapott a Fradi, szinte mindenki maximálisan teljesített. Ezt a formát, akarást és helyzetkihasználást kellene állandósítanunk, s akkor a nemzetközi porondot érő helyezés már idén összejön. Vasárnap elég egyetlen nyavalyás gól is, csak az a mi javunkra legyen!Ligakupás tippeket kiszedem, aki tippelt Gulyán kívül mindenki egy pontot kapott versenyen kívül. Egyedüli győztes nincs, az 5-1-es eredményt csak álmainkban gondoltuk... Ferencváros - Videoton vasárnap 2-0 mackó x-x Profikám x-x Tutetem11 x-x ElBandi 1-0 Lundqvist x-x Karesz71 x-x Halder/Turáni x-x Góbé x-x Jegemac x-x Onogur x-x Auróra x-x Tankcsapda 2-1 Gulyaaa 1-0 Fidoka
|
|
|
mackó |
Válasz | 2013. április 25. 09:16 | Sorszám: 396 |
És akkor ez lesz az eredmény:
|
|
|
mackó |
Válasz | 2013. április 25. 09:11 | Sorszám: 395 |
Hajrá Fradi! Már majdnem jó, a szintaktika tökéletes! Egyetlen apró hibát vétettél: a "képfeltöltés" oldaláról a "Direkt link a képhez:" alatt lévő sort kell bemásolnod (a legalsó), nem a "Fórumokhoz:" alattit.
|
|
|
tutetem11 |
Válasz | 2013. április 25. 00:22 | Sorszám: 394 |
megjöttem gyerekek:-) Amiért mentünk azt teljesítettük. Az első ligakupája a Ferencvárosnak. NEm egy világbajnoki trófea de volt egy helye a vitrinben:-)
|
|
|
|
|
Karesz 71 |
Válasz | 2013. április 24. 20:47 | Sorszám: 391 |
CSODÁLATOS FERENCVÁROS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! úgy kellett ez , mint egy falat kenyér ......  remélem, átmentik a srácok ezt a formát hétvégére, és akár csak egy góllal is, de győztesen távoznak a puskásból....  ezt nevezik helyzetkihasználásnak !!!!!!!!!! jólesett, és mosolyt csaltak az arcomra !!!!!!!!!
|
|
|
Karesz 71 |
Válasz | 2013. április 24. 20:43 | Sorszám: 390 |
CSODÁLATOS FERENCVÁROS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! úgy kellett ez , mint egy falat kenyér ......  remélem, átmentik a srácok ezt a formát hétvégére, és akár csak egy góllal is, de győztesen távoznak a puskásból....  ezt nevezik helyzetkihasználásnak !!!!!!!!!! jólesett, és mosolyt csaltak az arcomra !!!!!!!!!
|
|
|
mackó |
Válasz | 2013. április 24. 12:55 | Sorszám: 389 |
Ügyesek legyetek, sajnos csak lélekben leszek ott...
|
|
|
tutetem11 |
Válasz | 2013. április 24. 12:33 | Sorszám: 388 |
""Viszont belátom, az önerőből kiküzdött 9 pontnak sokkal nagyobb értéke van, mint az ajándék bármennyinek is. "" Ez a kulcsmondat szerintem. Amúgy meg is nyerheti Fidó mert ugye 6 forduló az 18 pont :-):-):-) A következő szezonban várunk szeretettel mindenkit akinek kedve van csatlakozni. Illetve nehogy félreérthető legyek , most is lehet csatlakozni , de 0 pontról indul az illető. Na ezt a témát túl is tárgyaltuk szép napot nektek nemsoká indulás fehérvárra ahonnan reményeim szerint az első ligakupánkkal térünk haza:-) Hajrá Fradi
|
|
|
mackó |
Válasz | 2013. április 24. 12:24 | Sorszám: 387 |
Rendben, látom, javítom:code:
Helyezés Versenyző Pontszám 1 Karesz71 16 Tutetem11 16 3 Lunqvist 15 4 mackó 13 5 Jegemac 12 Profikám 12 7 Turáni 11 8 Góbé 9 9 ElBandi 8 10 Gulyaaa 4 11 Auróra 2 12 Onogur 1 13 Tankcsapda 0 Fidoka 0
|
|
|
Lundqvist |
Válasz | 2013. április 24. 12:03 | Sorszám: 386 |
Annyi van Mackó, hogy nekem írj be egy 3. helyett, mert Karesz+Tuti 1 pontos én meg csak 15.
|
|
|
mackó |
Válasz | 2013. április 24. 10:47 | Sorszám: 385 |
Tutus, mint azt írtam, igazad van. A világon bárhol, bármikor bármilyen versenyt indítanak, nem illik a szabályokon menet közben módosítani. Nem illik engedményeket tenni. Szerencsére a sport az a műfaj, ahol nincs helye a pozitív diszkriminációnak. És ez így is van jól. Egyetlen elv tud innen engem kimozdítani: szerencsére nem vérre játszunk, egy tágabb értelemben vett családhoz tartozunk, s ráadásul én annak is roppant tudok örülni, ha a sorozat végén pl. Te győzöl. Így gondolom azt, hogy nem ördögtől való Fidoka barátunknak némi engedményt adni. Viszont belátom, az önerőből kiküzdött 9 pontnak sokkal nagyobb értéke van, mint az ajándék bármennyinek is. Vedd úgy, hogy magam részéről tartózkodok az eredeti javaslatomban, s a háziversenyt az eddigi elv alapján vezetjük tovább. Mindaddig, míg tömeges ellenvélemények nem alakulnak ki... Szóval az állás jelen pillanatban:
code:
Helyezés Versenyző Pontszám 1 Karesz71 16 Tutetem11 16 Lunqvist 15 4 mackó 13 5 Jegemac 12 Profikám 12 7 Turáni 11 8 Góbé 9 9 ElBandi 8 10 Gulyaaa 4 11 Auróra 2 12 Onogur 1 13 Tankcsapda 0 Fidoka 0
|
|
|