Új téma  Új hozzászólás

Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció
  előző téma   következő téma
»  gondola Fórum   » Társalgó   » Fradisták szabadon bármiről VIII. (27. oldal)

A téma oldalai: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28 

Fórumunkon a regisztráció szünetel
Téma: Fradisták szabadon bármiről VIII.
profikám
  Válasz | 2013. március 05. 07:05 | Sorszám: 34
Szervusztok.
Mindörökké Magyarország, és Ferencváros.

Az a szellemiség, amit a gondolataid közvetítenek méltóak egy, a történelemből érkező nagy club legnemesebb hagyományaihoz, a mi feladatunk pedig nem is lehet más, mint, hogy ezt a gondolkodásmódot képviseljük, ápoljuk, „öntözzük” gondos kiskertész módjára…-)
Egyébként még érdekességként, amolyan apró fricskaként, még annyit tennék hozzá a mérkőzéshez, a győzelmet rendkívül nagyvonalúan viselő Szivics mester helyett, hogy….
-Kedves Újpesti vezetők, Ti, akik a edzői meghallgatásomon szakmai referenciaként azt a kérdést tudtátok feltenni nekem, hogy melyek egy normál játéktér paraméterei….?
Nos, hát remélem hogy a csapatom játéka, és ez a 0-6 méltó válasz volt a kérdésetekre….-)
Akkor ezzel az aprócska szurka-piszkával ki is bújnék a mester bőréből…-)
Azért tényleg szép játék, a legszebb játék ez a foci, mi szurkolók pedig mindig, minden vereségre keresünk, és rendre találunk is magyarázatot...-)
Itt volt a lilákoknak ez a hatalmas zakó, de az én remek vérlila Pisti barátom, máris talált egy önmaga számára teljesen hihető magyarázatot a méretes zakóra.
Természetesen az összesküvés-elmélet az jelentős szerephez jut a gondolatfüzérében….-)
-Az Ő kedvenc csapata azért kapott ki ily történelmi mértékű arányban, mert egy jól megtervezett fogadási csalás része volt az eredmény….-)

Hát persze Pistikém, hát persze…-)
De ő mondta tovább, hogy

-Tudniillik, most majd minden fogadó a Fradi győzelmére fog számítani, miközben az Ő kicsi Dózsája majd a surranó pályán szépen előidéz egy méretes meglepetést, amitől a fogadóirodák pénztárgépei az erre játszóknak bódult csilingelésbe fognak kezdeni….-)

Azért orvoshoz nem küldtük el, de furin néztünk rá…-)

Na most ma, kedd reggel én még számszerűen nem tippolnék, de ha a hétvégén, egy normális mederben, minden rendkívüli körülményt nélkülöző mérkőzésen nem tudnánk hazai pályán legyőzni ezt a Dózsát, én Fradistaként minden összesküvés-elmélet nélkül, csak a saját csapatomban keresném a hibát.

A mai napunk pedig induljon ezzel a kis videóval, és muzsikával…-) http://www.youtube.com/watch?v=z_Q08cOPqgc

Turáni
  Válasz | 2013. március 04. 20:14 | Sorszám: 33
Ferencváros-Újpest (M1 közvetítés.)

4-1 mackó
x-x Profikám
x-x Tutetem11
x-x ElBandi
x-x Lundqvist
x-x Karesz71
3-1 Halder/Turáni
x-x Góbé
x-x Jegemac
x-x Onogur
x-x Auróra
x-x Tankcsapda

Lundqvist
  Válasz | 2013. március 04. 19:57 | Sorszám: 32
Készült 2 videó a Derby előtt:
http://www.youtube.com/watch?v=Tu2uUZUyx4I
http://www.youtube.com/watch?v=S257JXg-Ivs

Mind 2 10/10 es nálam. Jó szórakozást!

mackó
  Válasz | 2013. március 04. 14:13 | Sorszám: 31
Mea culpa!!!
Profikám hívta fel a figyelmemet, hogy már nem vagyok a régi! Valami agymenés következtében olyat tettem, amit még soha: Csapatom ellenében tippeltem, pedig gondolatban pont fordítva akartam. Szóval a helyes tippem:

Ferencváros-Újpest (M1 közvetítés, ha egyáltalán van, aki nem lesz kint.)

4-1 mackó
x-x Profikám
x-x Tutetem11
x-x ElBandi
x-x Lundqvist
x-x Karesz71
x-x Halder/Turáni
x-x Góbé
x-x Jegemac
x-x Onogur
x-x Auróra
x-x Tankcsapda

mackó
  Válasz | 2013. március 04. 13:33 | Sorszám: 30
Még a kiállításhoz: a szpíker az "élőképen" azonnal látta (én csak a második, kinagyított lassításon - monitoron keresztül), hogy szabályos szerelés volt. A bíró a helyezkedéséből adódóan ezt tényleg nem láthatta, de a partjelző igen, hiszen közte és a szereplők között nem volt senki Bár az is igaz, hogy leköthette figyelmét egy esetleges lesállás regisztrálása. Befújható az ilyen. Sőt, azonnal kell egy bíróbak dönteni, s nem rágódhat rajta, különben ne menjen sípmesternek. Mindenesetre rossz érzés utána szembesülni a ténnyel: súlyos, a mérkőzés kimenetelét nagyban befolyásoló hibát vétett.
Nem állíthatom, hogy letargiába estem a lilák katasztrófáját ismerve, csak az igazságérzetem berzenkedik az ilyen esettől. Minden sportban azt szeretem, ha akár a szerencse, akár a nagyobb tudás, akár a jobb felkészülés stb. árán, de tiszta eredmény születik. Még ha az az adott esetben fáj is nekem.
mackó
  Válasz | 2013. március 04. 13:14 | Sorszám: 29
Tippeltem, mert már nagyon várom.

Ferencváros-Újpest (M1 közvetítés, ha egyáltalán van, aki nem lesz kint.)

1-4 mackó
x-x Profikám
x-x Tutetem11
x-x ElBandi
x-x Lundqvist
x-x Karesz71
x-x Halder/Turáni
x-x Góbé
x-x Jegemac
x-x Onogur
x-x Auróra
x-x Tankcsapda

Lundqvist
  Válasz | 2013. március 04. 12:50 | Sorszám: 28
Egy újpesti ismerősömnek is elmagyaráztam.
Nem a bíró hibázott, hanem a partjelző, a bíró hátulról semmit nem láthatott. De mivel kb 2 tized mpel előbb érte el a labdát... Befújható volt..
És ha már kiugró játékos gólhelyzetben... Akkor a piros is indokolt...
A tippeléssel én még várnék szerda-csütörtökig..
Lundqvist
  Válasz | 2013. március 04. 12:41 | Sorszám: 27
Köszönöm a gratulációt Barátom!
Bíztam Böde Daniban :P
A csapat első bajnoki meccséhez képest jó volt. Aborah és Martinus még le van maradva de jó lesz ez.
Az első 15 perc idény eleji forma volt :P
Nem tudjátok Paks felé a 6os út megy? :P

A Dal: ignoráltam mint minden ilyen műsort. Véleményem sincs mert bárki megnyeri csak sz*rt tud előadni más csomagolásban.

mackó
  Válasz | 2013. március 04. 10:27 | Sorszám: 26
Elnézést, de a másodikat valamiért elrontottam: hellyel helyett helyjelet írtam, fogalmam sincs, hogy miért...
mackó
  Válasz | 2013. március 04. 10:04 | Sorszám: 25
Uraim, én elkezdem a tippelést, minek várjak:

Ferencváros-Újpest
(Minden jegy elkelt, a ma árusításra bocsájtott 1000 db jegyre reggel 8 órakor már mintegy 200 méteres sor alakult ki. Nehezen hihető állítás, hogy ma nem fogynak el a pótjegyek...)
1-4 mackó

A lilák 6-os zakójához: el kell ismernünk, hogy a bíró óriásit tévedett (csak lassítás után észrevehető, tehát belefér a tévedések közé) a tizenegyes megítélésénél. Ráadásul kiállítás is követte a bakit. Sportban nincs ha, de akkor is... Én lennék a legjobban felháborodva, ha a Fradi ellen követné el ezt a bíró.

mackó
  Válasz | 2013. március 04. 09:49 | Sorszám: 24
Mondanom se kell, hogy egy hellyel feljebb léptünk:

code:

1 Győri ETO FC 18 12 5 1 37-16 41
2 MTK Budapest 18 9 5 4 29-20 32
3 DVSC-TEVA 18 9 2 7 24-18 29
4 Videoton FC 18 8 5 5 25-15 29
5 Ferencvárosi TC 18 7 7 4 26-22 28
6 DVTK 18 7 6 5 18-19 27
7 MVM-Paks 18 6 8 4 28-17 26
8 Budapest Honvéd 18 7 5 7 24-26 25
9 Szombathelyi Haladás 18 6 6 6 24-19 23
10 Kaposvári Rákóczi 18 6 5 7 19-22 23
11 PMFC-MATIAS 18 5 7 6 19-22 22
12 Újpest FC 18 5 7 6 25-28 22
13 KTE-Phoenix Mecano 18 5 6 7 21-26 21
14 Lombard Pápa FC 18 5 5 8 15-29 20
15 Egri FC 18 3 5 10 15-31 11
16 FGSZ Siófok 18 2 3 13 16-38 9

Fordulónként egy helyjel feljebb, s irány a Győr helyezése! Na jó, az ezüst is szép lesz a végére. De a harmadik helyezéssel sem fogok zokogni.

mackó
  Válasz | 2013. március 04. 09:07 | Sorszám: 23
Hajrá Fradi!
Egy kicsit fáj, hogy tegnap kézilabdában nem tudtuk folytatni a csodát, de még mindig van remény...
Viszont ha nem is csúcsjátékkal, de hoztuk a kötelezőt. S még hol vannak az alapemberek...

Pontszámok:

code:

Tipp Versenyző Pontszám
1-4 mackó 2
1-2 Profi 1
1-2 Tutetem11 1
0-2 ElBandi 1
0-3 Lundqvist 3 (Gratulálunk!!!)
1-3 Karesz 1
1-3 Halder/Turáni 1
1-2 Jegemac 1
2-4 Góbé 1

Összesítés:
code:

Helyezés Versenyző Pontszám
1 Lunqvist 12
2 Jegemac 10
Tutetem11 10
mackó 10
5 Karesz71 9
Profikám 9
Turáni 9
8 Góbé 7
9 ElBandi 4
10 Auróra 1
Onogur 1
12 Tankcsapda 0

profikám
  Válasz | 2013. március 04. 08:04 | Sorszám: 22
A DAL-ról…

A zsűri néhány borzalmas tagját, és a rengeteg ronda lila színt leszámítva a Dal príma produkció volt.
Mondjuk a zsűri védelmében annyit el kell mondani hogy azzal, hogy a négybe juttatták ByeAlexet, és a dalát, megadták az esélyt a közönségnek…
Na ja….-)
Vagy lehet, hogy csak, érzékelve a közhangulatot egyszerűen nem merték vállalni a borítékolható botrányt azzal ha nem szavazzák négy közé a „Kedvesemet”?????-)
Hmmmm mindegy is…
Mint ahogy az is mindegy, hogy Malmőben majd hogyan szerepel a „Kedvesem”, mert hát tudjuk, ismerjük a szavazás természetét, de ez a dal nagyon bitang, én nem akarok előzetes jóslásokba bocsátkozni, de szerintem még nem is lesz ott sem esélytelen….-)
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=65q4sUq6XOk&feature=fvwp

profikám
  Válasz | 2013. március 04. 07:58 | Sorszám: 21
Szervusztok.
Mindörökké Magyarország, és Ferencváros.

Ez egy szép, keretbe foglalt hétvégére sikeredett számunkra fradisták számára.
Még akkor is így van ez, ha a kézilabdás lányainknak nem sikerült a győzelem, de hát Ők már egyébként is a fellegek fölé, a csillagok közé röpítettek bennünket, igazi angyalkák módjára….-)
Minden azzal kezdődött, hogy bele sem néztem a Reklám Margit-UNICEF számomra már az ásítás kategóriát nyaldosó legújabb párharcába, nem én.

Sokkal inkább érdekelt, nem, előre megfontolt szándéktól vezérelve, mintegy rákészülve a szombat délutánra eldöntöttem, hogy végignézem a kicsi lilákok mérkőzését, a szerintem már előzetesen is esélyesebbnek tartott, sokkal jobb erőkből álló Paksiak ellen, mintegy feltérképezve mire lehetnek képesek ellenünk a jövő héten.

Aztán a mérkőzés úgy alakult, hogy a lilákok erejét illetően nem lettem sokkal okosabb, mert csak egy csapat volt a pályán, és azok történetesen zöldek voltak.
Nem igazán szokott játszani nálam a káröröm, de a kicsi lápföldieknek most sikerült magukévá tenni az egyik kedvenc íróm, Mark Twain legendás mondását…
„A legjobb módszer önmagunk felvidítására, ha felvidítunk valaki mást….”
Hát bevallom őszintén, hogy most, ezen tétel második részét, a mérkőzés végére a kicsi liláknak sikerül nálam a legtökéletesebben előidézniük, és ez még akkor is igaz, ha gyanítom, hogy Ők azért nem kaptak „röhögő görcsöt”…-)-)-)

Na jó ennyi elég is a gonoszkodásból, a „vérszívásból”…-)

Már csak csipkelődnék egy kicsit ezen a hatosukon…
Ha a kicsi dózsások elnézve a Nemzeti Bank kamatvágásait, kedvet kapnának beszállni a betéti, megtakarítási üzletágba, hát akkor ezzel a hatossal komoly konkurenciát jelenthetnének a legnagyobb kereskedelmi bankoknak is…-)
Szinte már látom is az óriásplakátokon harsogó betűket, hogy Újpesten szárnyalnak a kamatok 6%…
A reklám filmecskékben pedig szól a fülbemászó szlogen hogy….

Egyre megy honnan nézed,
Három, meg egy, meg egy, és még egy,
Az hat.
A hat számottevő.
A hatosra irigyek a többiek,
Ez ám a szám…
Sőt mi több.
A hat, az több, mint az öthuszonöt…..-)

No jó akkor róluk ennyit.
Egyébként pedig osztom a Karesz véleményét, a hétvégén egy teljesen másik mérkőzést játszunk majd ellenük, szeretném, ha a csapatunk kellő önbizalommal, de nem elbizakodva, de nem is túlpörgetve magát, készülne ellenük.

A csapatunkról.
Az első 15-percet leszámítva rendben voltunk Pápán, de jó volna végre kiiktatni a védekezésünkből a bizonytalankodást, a sok helyezkedési hibát, a feleslegesen elszórt labdák sokaságát.
Jobban oda kellene figyelni, fegyelmezettebben kellene védekezni a kapunk előterében, mert túl sokat szabálytalankodunk ott.
Az ott ellenünk megítélt pontrúgások pedig nagyon komoly veszélyeket hordoznak még mindig, ezen a területen alig látok előrelépést az őszi szezonhoz képest.
A védő harmadunkban könnyen elpasszolt labdákról, helyezkedési hibákról pedig még nem is szóltam.
De a lényeg, „hogy tapadt a bélyeg”, nyertünk, Lundqvistnak pedig jár a gratuláció…-)

Lundqvist
  Válasz | 2013. március 03. 21:48 | Sorszám: 20
Köszönöm a gratulációt.
Volt egy pár meglepetés ma.
Negatív sajnos Feil. Még nem érzi a dolgokat, remélem fejlődni fog...

Pozitiv, Jova, szépeket védett, és stabil pont volt.
Jenner, fantasztikus volt
Aborah és Martinus, első meccsükön nagyon jól játszottak.
Van lemaradásuk fizikai téren, de az majd megjön

Karesz 71
  Válasz | 2013. március 03. 21:01 | Sorszám: 19
ma esti zeném.........
http://www.youtube.com/watch?v=eu2zVdtTb3M
Karesz 71
  Válasz | 2013. március 03. 20:54 | Sorszám: 18
Az eredményt mindenki eltalálta, de számszerűen csak Lundqvist Barátunk.... Gratulálok !!!!!!!
Persze, azért nem volt ennyire egyértelmű ez a meccs, az elején , ha kapunk egyet, egy szót sem szólhatunk....de ebben rejlik a csapat ereje, hogy a semmiből is eldöntötték a meccset....
bizalommal,de nem öntelten várom a lilák elleni meccset.....
góbé
  Válasz | 2013. március 03. 16:24 | Sorszám: 17
Pápa-FTC
2-4
jegemac
  Válasz | 2013. március 03. 13:02 | Sorszám: 16
1-2
Turáni
  Válasz | 2013. március 03. 09:17 | Sorszám: 15
Tippelés:
Pápa-FTC (M1 közvetítés)

1-4 mackó
1-2 Profi
1-2 Tutetem11
0-2 ElBandi
0-3 Lundqvist
1-3 Karesz
1-3 Halder/Turáni

Karesz 71
  Válasz | 2013. március 02. 20:45 | Sorszám: 14
remélem ez a kis videó nem veri ki a biztit a moderátoroknál......
http://www.youtube.com/watch?v=3kBhyWBTUeQ
Karesz 71
  Válasz | 2013. március 02. 20:42 | Sorszám: 13
folytassuk a trendet, egy kis esti zenével..... http://www.youtube.com/watch?v=f87bbR3UQks
Karesz 71
  Válasz | 2013. március 02. 20:36 | Sorszám: 12
Üdv az Eftársaknak! Bízzunk benne, hogy ez az oldal nem hal be....... amúgy Jaj, szegény Újpest.........
Mi valószínűleg nem adunk egy hatost nekik, minta Paks, egy szimpla gólocskával is megelégednék, amivel elvernénk Őket, de először is holnap hozzuk el a három pontot.....

Tippelés:
Pápa-FTC (M1 közvetítés)

1-4 mackó
1-2 Profi
1-2 Tutetem11
0-2 ElBandi
0-3 Lundqvist
1-3 Karesz

profikám
  Válasz | 2013. március 02. 10:36 | Sorszám: 11
Emlékszel Tutus az általad linkelt Heti Válasz interjúra?

Én, anno csak a megérzéseimre hagyatkozhattam, az ösztönösen, bennem élő emberismeretemre, de most Ő maga beszél arról, ahogyan én mindig is, akkor is, az után az írás után is láttam, és eztán is, gyaníthatóan életem végéig látni fogom Őt.
Amikor most leírom a gondolataimat arról, hogy minden közösség, minden nemzeti közösség életében kell lennie olyan „nagy vadaknak” akikre egyszerűen nem szabad „lőni”, akiknek sokkal inkább oda kell figyelni minden rezdülésükre, minden megnyilatkozásukra, mert kivételesek, mert különlegesek, mert egy teljesen másik minőségi szinten egyszeriek, és megismételhetetlenek, mint a többi, minden másik emberi teremtmény az Isten ege alatt…
Nos akkor nagyon szeretnék ibolya szerény maradni (naná egy méregzöld ogreként pedig depláne), mert tudom jól, hogy ezen megállapításommal semmilyen lélegzetelállítóan egyedi felfedezésre bölcsességre sem jutottam.

De minden további szónál érdemesebb is Őt magát, az Ő gondolatait olvasni, mert válaszokat lehet kapni belőlük, mert zsinórmérték minden szava.
A teljes beszélgetés pedig a mai Magyar Nemzetben olvasható…
http://mno.hu/magyar_nemzet_belfoldi_hirei/szorenyi-nem-szeretnek-matyo-baba-lenni-1142265

Lundqvist
  Válasz | 2013. március 02. 08:47 | Sorszám: 10
Én ezen a videón sírtam... Órákig..
http://www.youtube.com/watch?v=VWqVr3BuJ5w

Időzóna: CET
A téma oldalai: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28 

Új téma  Új hozzászólás       előző téma   következő téma
Ugrás:

Email a webmesternek | Gondola