Új téma  Új hozzászólás

Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció
  előző téma   következő téma
»  gondola Fórum   » Társalgó   » Fradisták szabadon bármiről VIII. (1. oldal)

 
A téma oldalai: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28 
 
Fórumunkon a regisztráció szünetel
Téma: Fradisták szabadon bármiről VIII.
profikám
  Válasz | 2013. július 10. 23:45 | Sorszám: 684
Tiszta, klasszikus gondolatok, az egyik, ha nem a legtisztább hang, és muzsika kíséretében…
http://www.youtube.com/watch?v=UEBIc7NHyQk

“Te nem hiszel a csodában, tagadod? Nézd csak, nem győzhetlek meg, mert a csoda legfőbb ismertetőjele, hogy csodálatos – nem lehet bizonyítani, mint egy élettani tényt, nem lehet fényképezni, sem előre, mennyiségtani törvények szerint megjósolni és kiszámítani. A csoda megnyilatkozási formáit sem könnyű mindig érzékelni: nem jár mindig két lábon, nem lehet fényképezni, nincsenek telekkönyvi, sem anyakönyvi adatai. A csoda, egészen egyszerűen, megnyilatkozik – s néha csak sokkal később értjük meg, mi volt a csoda, hogyan avatkozott életünkbe, s mi volt e beavatkozásban a természetfölötti és csodálatos. A csoda lényegét nem tudom megmutatni, sem bizonyítani. De gondolj talán arra, milyen felfoghatatlan és csodálatos igazi valójában mindaz, amit mindennapinak és természetesnek érzel: már a létezés ténye milyen csodaszerű! Az, hogy megszülettél, élsz, s egy napon meghalsz! Mindezt „természetes”-nek érzed? Akkor vaksi vagy és botfülű. Már a valóság is csoda, felfoghatatlan, s minden természetes kellékével és anyagával természetfölötti is! Miért is lenne e valószínűtlenül bonyolult valóságnál értelmetlenebb a csoda? A világlélek a csoda, mely mindenben megnyilatkozik. Ezért vagyok hívő: mert a világ lelke bennem is, hétköznapjaimban, szomorú és esendő sorsomban is megnyilatkozik.”(Márai Sándor Füves könyv)


Jó éjszakát kívánok, áldás, békesség.

profikám
  Válasz | 2013. július 10. 22:20 | Sorszám: 683
És a gólja után az a „menése”, az a járása ennek a mi Daninknak, hát….-)

„Mint komor bikáé, olyan a járása”, pedig hát gólt lőtt, nem is akármilyet, már megint.
Egy igazi zabolázhatatlan őserő, méltó mindkét Toldihoz, az Aranyéhoz is, meg a mi régi Fradis klasszikusunkhoz, a legendás Toldi Gézához is…-)

Ez a gondola már megint olyan lassú, haldoklik, vagy csak a torka véres?

profikám
  Válasz | 2013. július 10. 22:09 | Sorszám: 682
Szervusztok.
Mindörökké Magyarország, és Ferencváros.

Nem láttam, mert nem láthattam a mérkőzésünket, ( a munka frontján véreztem) de azért természetesen nem maradtam beszámolók nélkül.
Ugyanis ahogy illik, szép sorban érkeztek a méregzöld barátok, ismerősök, és mondhatom, hogy ki-ki a saját „szemüvegén” keresztül, de remeknél remekebb, a legapróbb részletekre is kiterjedő beszámolóban részesített…-)
Nem is tudtam nem megjegyezni, hogy néhányuk ezen a szeren, olyan talentummal, olyan riporteri, újságírói vénával, őstehetséggel rendelkezik, hogy rajtuk egy Komlósi oskola már csak ronthatna, ha pedig egy sportnapilap alapítására adnák a fejüket, hát akkor azzal a Nemzeti Sportot kapásból romba is döntenék…-)
Az, hogy a stílus nem volt a beszámolók minden mondatában irodalmi..?
Hát Istenem...-)-)-)
Viszont Dani gólja az nagyon is irodalmira, nagyon is művészire sikeredett, ez a gól igazán pengés, finom bokamozdulat eredménye, egy nagyon szép találat volt.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uPzw9j1uj1Y

mackó
  Válasz | 2013. július 10. 07:46 | Sorszám: 681
Hajrá Fradi!
Szerintem mindannyian így gondoljuk Gerzson lehetőségeit és döntési mechanizmusát, s csak titokban gondoljuk azt, hogy nem minden a pénz. Mondom ezt Neked, aki igazán tudja, hogy mit is jelent ez az agyoncsépelt közhely. De mennyire igaz...
profikám
  Válasz | 2013. július 09. 21:35 | Sorszám: 680
Történelmi visszatekintésben is megáll a tétel, de már ebben a mái világunkban is, miszerint annyi mindenről gondolhattuk, gondolhatjuk, hogy nincs, nem létezik reális esély valamire.
Aztán….
Nincs „pöttyös labdám”, tehát Gerzson esetében nem bízhatom a Tibi bácsiban, de a körülmények kedvező alakulásában igen.
Folyamatosan keresem, lesem a vele kapcsolatos híreket.
Tudom, hogy minden óhajom, sóhajom ellenére elsősorban a WBA ajánlatára vár, esetleg más angol klubokéra, amit annyi, sikerekben gazdag angliai év után, teljesen normálisnak is tartok.
És ellendrukkere sem leszek soha.
Nagyon nagy kedvencem, számomra Ő az utolsó olyan játékosunk, mind magyarként, mind Fradistaként, aki varázslatokra képes a labdával, és tisztelem, nagyon nagyra tartom, az embersége, a küzdeni tudása, az akarata, a hite miatt is.
Miben reménykedem?
Tudom, hogy az a liga ott Angliában, azért egy teljesen másik kávéház, egészen egyedi elvárásokkal, ahol nagyon megnézik, hogy akire pénzt, időt, energiát áldoznak, az, képes e maximálisan megfelelni minden ott elvárt követelménynek.
És bármennyire is ridegen hangzik, de gondolom arrafelé, ha profi szerződésekről van szó, kevésbé számítanak a korábbi érdemek, főleg egy olyan komoly sérülés után, mint amilyen az Övé volt, és az Ő életkorában.
De mint mondottam, nem szurkolok az érdekei ellen, és amikor hazavárom, nem gondolom azt sem, hogy ott végül senkinek sem fog kelleni, az ő nevével biztosan találna ott csapatot, olyat, ami anyagiakban jobb, sokkal többet adhat, mint idehaza például mi, és még az alsóbb ligák csapatai is.

Abban reménykedem, hogy a pályafutását lezáró utolsó éveinek az átgondolásakor végül mégis arra a döntésre jut, és nem csak a „ha nincs ló, jó a szamár is” hozzáállás alapján, hogy hazatér.
Hogy hazatér közénk.
Mert itthon, ez a mi hazai bajnokságunk azért lássuk be, sokkal kisebb igénybevételt jelentene számára, a kihívás viszont, hogy részt vállaljon a Fradi felemelésében, az ismételt csúcsra juttatásában legalábbis szerintem felemelőbb, méltóbb egy pályafutás lezárására, mint akár a WBA, vagy más angol klub.
És hát igen…
Igen, van egy rakás tényező, amivel egy rajongó nem számolhat, amiről nem tudhat, nem olvashat, viszont Gerzson döntéseiben komoly tényezők lehetnek..
Családja van, és ha a párjával egyetértésben esetleg továbbra is Angliában tervezhetőbbnek érzik az életüket, a boldogulásukat, akkor valóban kevés az esély, szinte reménytelen…
De ha a profilét utánra a végleges hazaköltözést tervezgették, akkor akár igenis alakulhatnak úgy a történések, hogy előbb is a hazatérés mellett döntenek…
Akkor pedig…
Akkor pedig már csak remélhetem, hogy bennünket választana.
De legyen bárhogyan is, tiszta, őszinte szívvel csak azt tudom kívánni a számára, hogy épüljön fel teljesen, nyerje vissza az erejét, a legjobb formáját, és a pályafutásából még hátralévő időben kerüljék el a sérülések, hogy idegenben, vagy idehaza nálunk, a válogatottban még sok örömet szerezhessen a játékával az érte szurkolóknak.

No ha körülményes, és bonyolult voltam akkor elnézést, de nagyon fáradt vagyok.

Jó éjszakát kívánok, áldás, békesség.

profikám
  Válasz | 2013. július 09. 21:19 | Sorszám: 679
„kövezzetek meg ha ennél a Sváb nem jobb.”

Megkövezni, itt, ezen az oldalon egy vélemény miatt?
No de Barátom…

Na ja Sváb.
Be kár, hogy elvágyott tőlünk, és nem írta alá a felkínált szerződéshosszabbítást…
Számomra csalódást okozott.
Most majd játszhat ellenünk a Pécs csapatában…

gulyaaa
  Válasz | 2013. július 09. 16:45 | Sorszám: 678
Üdv!
A kép alapján Hídvéginek van mit még leadni a bélből.
Amúgy meg annyit mond nekem ez a volt Mtk-s neve,hogy azt se tudtam balhátvéd.Azt tudtam,hogy játszik egy ilyen nevű,de kövezzetek meg ha ennél a Sváb nem jobb.
mackó
  Válasz | 2013. július 09. 09:52 | Sorszám: 677
Gondolom a Pavilonosnak címezted, de ha kedved szottyan, szívesen látlak én is...
Lundqvist
  Válasz | 2013. július 09. 09:31 | Sorszám: 676
Sajnos Gerzson hazahozatalára én is kevés esélyt látok.. De ha véletlen hazajönne hozzánk, esküszöm revidiálom az állás pontom boldogan

Tuyp, ha a várakozástól nem zuhan meg (remélem nem) akkor nagy erősítés lehet, Hídvégi megítélését meghagyom Profinak, és elfogadom a véleményét 8)

Barátom eddig úgy nézz ki pénteken a vendéged leszek 8) De még ezt csak 90%ra fogadd

mackó
  Válasz | 2013. július 09. 09:02 | Sorszám: 675
Általában elfogadom a megérzéseidet, így teszek most is, hiszen az esetek túlnyomó részében beváltak "jóslásaid".
Viszont Gerzson hazajövetelére én szinte semmi esélyt sem látok.

Orosz Pali taktikát váltott. Spórol a mosolyával, hiszen már két szerződéskötésre jár egy...

profikám
  Válasz | 2013. július 09. 08:50 | Sorszám: 674
Szervusz.
Mindörökké Magyarország, és Ferencváros.

Én nem.
Bár jelenleg Tuyppal kapcsolatban, mint szinte mindenki, én is csak a megérzésemre hagyatkozhatom, azok alapján viszont bizakodó vagyok.
Hidvégiről tudok, Ő itthon játszott, játszik, számomra szem előtt volt végig.
Tapasztalt, jó játékosnak tartom, olyannak, aki enyhíthet a szélső-védős gondjainkon, Őt már korábban is szívesen láttam volna nálunk, és nem titok, még két-három társát szintén ebből a mái MTK-ból.
A magam részéről jó igazolásnak érzem mind a kettőjüket.
Már csak egy magas, mégis mozgékony, jól fejelő, sokat látott, tapasztalt belső védőre, (jól körülírtam, de a nevet csak azért sem írom le) és Gera Zolira vágyom, oszt GO, tőlem kezdődhet is a bajnokság.

mackó
  Válasz | 2013. július 09. 07:53 | Sorszám: 673
Hajrá Fradi!
Vegyes érzelmekkel állok a két szerződtetett játékossal szemben:
- Jack Tuyp, a holland másodosztályú gólvágó reményeim szerint erősítés.
- Hidvégi Sándort nem tudom hova tenni, az MTK játékát annyira sem követtem, mint anno a politikai gazdaságtant.
mackó
  Válasz | 2013. július 08. 10:40 | Sorszám: 672
Most döbbenek rá, és tudatosul bennem, hogy szűk két hét múlva indul a bajnokság...
profikám
  Válasz | 2013. július 08. 09:49 | Sorszám: 671
Szervusz(tok).
Mindörökké Magyarország, és Ferencváros.

Én sem szeretnék elhamarkodottan véleményt formálni erről a mi Valpooortunkról.
De köztünk szólva annyit már most elmondhatok, hogy számomra, aki végignéztem ezt a találkozót, a pályán eltöltött ideje alatt, a külsőségeket nem számolom, mert az, mint tudjuk, ugye a fociban nem játszik, hát a legelején, azon a randán elpuskázott óriási lehetőségén kívül, már más, említésre méltó momentumot nem igazán sikerült elővezetnie…
Oszt ennyi, és ez csak első benyomás, nem "ítélet" a részemről.
Remélem, hogy csak fukar kedvében volt a srác, és még majd ezek után ejt bennünket egyik ámulatunkból a másikba…
Ám legyen így, én örülnék ennek a legjobban.

mackó
  Válasz | 2013. július 08. 08:53 | Sorszám: 670
Hajrá Fradi!
Szerintem sokat sejtető döntés Leo részéről, hogy már itt van velünk.
Az sem elhanyagolható, hogy a holland másodligás gólvágó is Magyarországon tartózkodik. A semmiért nem utaznak ide játékosok...
Valpoort játékát a rövid összefoglalóból nem tudom megállapítani.
Lundqvist
  Válasz | 2013. július 07. 10:12 | Sorszám: 669
http://ulloi129.hu/2013/07/07/elek-gabor-a-dodzsem-52-ben/

Jó kis beszélgetős műsor, 52 percben. És a végén nekem leesett az állam

Komolyan nem tudtam Elek Gabi elvált, és a Szucsival van most.. Komolyan meglepet.. Vissza kellett tekernem
Jó választás, jó csaj :P
Nagyon várom már a vele készült műsort

profikám
  Válasz | 2013. július 06. 22:03 | Sorszám: 668
Örömhír.
Igazi örömhír számomra Leo érkezése.
A club szerződési ajánlata él irányában, de még nem írta alá, döntés a kezében…
Reméljük sikeres lesz a rehabilitációja, aláír, és minél hamarabb visszatér a kezdőbe.
Az edzőmeccsről a felkészülés e szakaszában, nagyon sokat még kár volna mondani. Ráadásul Moniz nyilatkozata szerint ma is nagyon komoly terhelés mellett játszottunk.
Legyen bárhogyan is, a védelembe, mint ahogy el is mondták, még szeretnénk igazolni, a csatársor megerősítésére szánt Jack, ( szerencsére nem a Daniel’s) Tuyp valóban megékezett, és a helyszínen figyelte a csapatot, tőle bevallom nagyon sokat remélek.
Anno a Dzurjákot a magyar másodosztályból hoztuk, ( igaz akkor még nálunk is egy egészen másik kávéház volt még a „embé” kettő is) és ő lett a mi Csöpink, a holland másodosztály ereje pedig gondolom még ma is garancia lehet arra, hogy egy onnan érkezett gólvágó, alkalmas arra, hogy felvegye a hazai esőosztály ritmusát.
De szerintem a középpályáról továbbra is égetően hiányzik egy igazi irányító, ez ma is látszott.
Mondjuk én egy egészséges Ionescut alkalmasnak éreznék a szerepkörre, erre a Moniz amikor végre becserélte kirakta a vonal mellé.
Ezt a lépését nem értettem, a kis román erényei ott egészen biztosan nem érvényesülhetnek.
Az tuti, hogy ha a sérülései után végre erőben is rendben van, ha utolérte magát, akkor nálam, a Csukics helyén Ő kezdene, Ő kapná a több bizalmat.
No de ez szerencsére csak az én laikus, szurkolói véleményem, meglátásom, a döntés pedig ugye a Monizé…-)
Összegezve nem volt ez olyan rossz, már csak azért sem, mert szerintem nem volt lebecsülendő ez a mai ellenfél sem, sőt, szerintem nagyon is mokány, helyre kis csapatnak látszanak.
Mindenesetre van még idő, és azért láthatóan kell is még, hogy jobbak, amiben reménykedünk, hogy a legjobbak lehessünk…

No jó éjszakát kívánok, áldás, békesség.

Lundqvist
  Válasz | 2013. július 06. 15:46 | Sorszám: 667
http://ulloi129.hu/2013/07/06/leonardo-a-masodik-otthonomba-tertem-haza/?fb_source=pubv1
Lundqvist
  Válasz | 2013. július 06. 09:59 | Sorszám: 666
"és csak a nyomaték kedvéért, nem illlllen, meg olllllan oldali, hanem EMBERI megoldása."


Van a 75-80%a aki képes az együttélésre, akik elfogadják vannak szabályok és vannak törvények amiket be kell tartanunk, nekünk is és nekik is be kéne. De a maradék elbassza ezen emberek renoméját...
A váltótársam mert nem fizetett ki egy lejárt tartózkodásira pénzt megfenyegették hogy elvágják a torkát..
Az újságárusnál hasonló fenyegetés hangzott el... A kislány 2 órán át remegett... Amikor ilyen dolgok történnek akkor én nem gondolom az emberi oldalt.. Persze van köztük normális is, akit sosem bántanék, mert dolgozni akar, és ismeri a tiszteletet, de van akit szem pillantás alatt visszaküldenék, még ha tudnám is otthon kivégzik azonnal...

Van egy Szomáliai srác, Tegnap jött mosolyogva mutogatta az adókártyáját, hogy végre dolgozhat itthon, és kérdeztem tőle (igaz hülye kérdés volt) hogy miért marad. És ő erre azt mondta, azért kérdezed mert nem tudod mi vár ránk otthon.. Neki 3 ujját vágta le egy katonai vezető, mert nem akart az egyik családtagja ellen vallani...
Azért dolgozik hogy még 2 családtagját kimenekítse Szomáliából.

ÉS van a másik oldal aki 5 naponta fürdik.. A fogmosást hírből sem ismeri..

profikám
  Válasz | 2013. július 06. 09:23 | Sorszám: 665
A hosszabb szösszenetedre csak annyit, hogy…
Egyet tudok érezni azokkal is, akik vándorbotot vesznek a kezükbe, és azokkal is, (mint most te, és ti) akiknek az új, és magukkal mit kezdeni nem tudó „vándorok”, ránk, a tranzit, vagy befogadó nemzetekre, a velük leginkább érintkező lakosságra rendkívül sok feladatot, és mint a beszámolókból, a híradásokból láthatjuk sokszor alig kezelhető gondot, problémákat, feszültségeket okoznak.
Mert tudom, mert látom, hogy valóban fenekestől fordítják fel azt a környezetet, ahol elhelyezésre kerülnek.
Tehát együtt érzek veletek fiatal Barátom, és ez nem csak a problémától biztonságos távolságban élő együttérzése, de mégis azt mondom türelem, és türelem, talán lesz, mert lennie kell ezen problémáknak emberi megoldása, és csak a nyomaték kedvéért, nem illlllen, meg olllllan oldali, hanem EMBERI megoldása.


Az esetleges új igazolásunkról pedig csak annyit hogy….

Ha a mi méregzöld nótafáink közül az egyik, konkrétan szegény Komár Laci, most még itt, közöttünk, földi halandók között lenne, és nekünk, nem pedig az égi koncerttermek lelkes közönségének énekelne, hát…
Kétségem sem lenne afelől, hogy ha a tárgyalás, az ismerkedés óráiban éppen a klubházban tartózkodva, kölcsönös bemutatás esetén, a szinte csak reá jellemző csibészes mosoly kíséretében azonnal kész volna dalra fakadva közénk, Fradisták közé csábítani, ezt a derék hollandust, ezt a jó „öreg” Jeckket…
És abban a csábítgatásban a Fradistaság gyönyörűsége mellett komoly hangsúlyt fektetetne sok minden más, példának okáért a budapesti éjszaka szépségeinek az ecsetelésére is….-)
Mégpedig imigyen…-)
http://www.youtube.com/watch?v=gXTfnpHUnQ4

Lundqvist
  Válasz | 2013. július 06. 08:52 | Sorszám: 664
És íme valószínűleg az új szerzeményünk
http://ulloi129.hu/2013/07/05/jack-tuyp-lehet-csapatunk-titkos-erositese/

HA jön tényleg az nem lenne rossz

Lundqvist
  Válasz | 2013. július 06. 08:50 | Sorszám: 663
Szevasztok Urak!

Az apróbb eltűnésért elnézést, csak kisebb beírásokra futotta az időmből..
Akartam írni egy nagy lélegzetvételűt( közel sem akkorát mint Profika )

Kósa sosem volt nekem szimpi, de kb 1 hónapja kívánom menjen vissza az anyukájába...
Lényeg a lényeg: Volt egy kis balhé a Debreceni befogadóban. Kósa úr közölte a Pakisztáni, Afgán, és Afrikai menekültek utálják egymást...
És eszébe ugrott az "isteni szikra" ott van Bicske..
És felpakoltatta az ÖSSZES Afrikait és ide küldte, 2 azaz kettő darab rendőrrel..
És azóta mossa a kezét mert hogy a Sámsoni út 149 (befogadó címe) rend van...
Így rend is lesz...

Mindeközben Bicskén...
Az alapból 400fős befogadóképességű menekült táborban eddig is 560an voltak, és ehhez jött a kb 300 afrikai...
A konyha padlóján alszik a banda fele, a másik részének már sátrakat állítottak fel...
És mindemellett jelezném a drága Kósa úrnak (hogy betonoznák be a lokaki stadionjába,pl a mellékhelységbe elférne...) hogy itt Afrikai, Koszovói, Szerb, Albán, Algír, Pakisztáni és Afgán menekültek élnek egymás mellett, kisebb villongásokat leszámítva békében.

Csak ami változott még: Az hogy az emberek nem merik a gyerekeket egyedül az utcára engedni du 5 után mert Bicske olyankor kulturáltan hasonlít egy fekete afrikai városra...

És ők humanitárius menekültek... Jogilag ez azt takarja: Adott ember hazájában nincs meg a mindennapos megélhetéshez a feltétele..
Értem én és ok, De amikor a tablet gépét össze kapcsolja a laptopjával és az Iphonejával.. Na akkor a qrva anyját, de komolyan...

És a szósz az egészre, mióta itt vannak 24 készenlétis rendőr van idevezényelve, nem elég őket a pályánál látni, itt is kell... Úgy hiányoztak...

Tegnapi napon láttam, az igazolványt, a Magyar Állam adta ki:
Páciens Pakisztáni Állampolgár, Guinában született, egy olyan városban ami nem létezik. És érvényes igazolványa van róla
És van kb 20-30 ember aki nem tudja hol született, csak azt hogy x országban... Meg nem tudja az anyja nevét...

Azt hiszem így kell nagyon hamar szinte tökéletesen személy azonosságot váltani....

Bocsi Urak, tudom ez nem Fradi de ez kikívánkozott belőlem...


ÉS ebben a szent pillanatban kérdezte meg egy afrikai csoki, merre van a Tescoban a zuhanyzó... komolyan..

profikám
  Válasz | 2013. július 06. 07:36 | Sorszám: 662
Közben, csak azért, hogy a filmművészetről se feledkezzünk meg, íme egy friss hír...

Oroszország, Seremetyjevo-2 repülőtér tranzitvárójában megkezdték a Terminál c. film második részének a forgatását…

A rendkívül érdekes történetet feldolgozó második rész főszerepét Edward Snowden – re osztották ki a világ legnagyobb rendezői...

profikám
  Válasz | 2013. július 06. 07:25 | Sorszám: 661
Szervusz(tok).
Mindörökké Magyarország, és Ferencváros.

Ha már nosztalgia.
És ez neked "megvan"?
Igaz, ami igaz, ez most nem zene, csak foci, csak egy "cipőpróba" aztán egy könnyed kis „szamba”...-)
1,15 környékén látható a lényeg, megéri a türelem.
http://www.youtube.com/watch?v=vNmDSz-Rwf8

Ahogy így elnézegetem most ezt a videót, a mi Dalnoki Jenő bátyánk elégedetten pipázgató sziluettje jutott az eszembe. És az Ő edzést lezáró, kötelező házi feladata, a felső léc eltalálásával...
Biztos vagyok benne, hogy még erre a mutatványra is lett volna valami jóindulatú, de mégis csipkelődő beszólása, megjegyzése, hogy…
Zsenikém ne cicomázza mán, ne cicomázza, csak egyszerűen, vagy küldöm a Vépi Petit….-)

És ez a ZSENI sajnos nagy valószínűséggel nem lesz már ott a jövő évi VB-n, és éppen egy hazai VB-n nem lesz ott, pedig a kora alapján, még simán ott lehetne, ott kellene lennie.

tutetem11
  Válasz | 2013. július 05. 21:01 | Sorszám: 660
Üdv Urak.

Ez a szám megvan még nektek.? 1984-es:-) Én bírtam és most megint :-)

https://www.youtube.com/watch?v=ImpbCz_LvLM

Időzóna: CET
A téma oldalai: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28 
 

Új téma  Új hozzászólás       előző téma   következő téma
Ugrás:

Email a webmesternek | Gondola